Русија и руске земље

Моја ћерка је положила свој девојачки живот … Зато Русијо победи, молим те!

Александар Дугин

Александар Дугин се захвалио свима који су изразили саучешће након убиства његове ћерке Дарје у Подмосковљу:

“Као што сви знате, у терористичком нападу, који је организовао нацистички украјински режим, 20. августа, по повратку са фестивала „Традиције“, пред мојим очима је зверски убијена експлозијом моја ћерка Дарја Дугина. Била је лепа православна девојка, патриота, војни дописник, стручњак на централним каналимa и филозоф.

Њени говори и извештавање су увек били дубоки, утемељени и уздржани. Никада није позивала на насиље и рат. Била је звезда у успону на почетку свог пута. Непријатељи Русије су је подло, подмукло убили…

Али нас, наш народ, не могу сломити ни тако неподношљиви ударци. Хтели су крвавим терором да сломе нашу вољу против најбољих и најрањивијих међу нама. Али им то неће успети. Наша срца жуде за више од освете или одмазде. То је превише ситно, није руско. Нама је потребна само наша Победа.
Моја ћерка је положила свој девојачки живот на тај олтар. Зато победи, молим те!

Дарја Дугин

Хтели смо да је васпитамо да буде паметна и херој. Нека и сада надахне синове наше Отаџбине на подвиг.”

Руска Федерална служба безбедности (ФСБ) објавила је да је експлозив испод седишта Toyota Land Cruiser Prado Дарје Дугине подметнула Наталија Вовк-Шабан, припадник оружаних снага Украјине. Али, не било којег њеног дела већ озлоглашеног неонацистичког пука „Азов“! А појавиле су се и претпоставке да је Вовк-Шабан за подметање експлозива искористила своју 12-годишњу кћерку Софију Шабан.

Према подацима ФСБ, Наталија Вовк-Шабан и њена ћерка ушле су у Русију 23. јула ове године. У тренутку преласка границе мајка је била плавуша, а након атентата је побегла у Естонију са тамном косом.

Наталија Вовк-Шабан

Портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова изјавила је да је терористичка активност власти у Кијеву део њихове идеологије, те да то треба да знају грађани земаља које шаљу Украјини новац и оружје: „Запад мора да схвати: умешаност кијевског режима у терористичку активност није случајност и није изолован случај. То није чак ни норма понашања. Све је много озбиљније. То је неонацистички менталитет у комбинацији са тероризмом као инструментом реализације злочиначке идеологије“.

Истовремено западни медији су стали на страну убица Дугинове ћерке! Они без имало стида закључују да је убиство праведно и целисходно. Све то у потпуности потврђује чињеницу да Западом влада фашизам.

Нека Господ прости души Дарје, њеном оцу да подари снагу да издржи бол и тугу за изгубљеном ћерком и настави да шири слободарске идеје, а Русији да подари победу над Западом у име целог слободног света!

Уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!