Природа и здравље

Могући сценарио светских господара

Овај текст смо први пут објавили у време ковид лудила, а сада га поново објављујемо јер долази до испуњења онога што је у њему најављено.

Уредништво Борба за истину!

Могући сценарио светских господара

„Нећу вам рећи ко су ти људи и зашто су ми то рекли, рећи ћу вам само да ти момци имају уточиште на Новом Зеланду и да сам провео неко време са њима. Био је то састанак након обављеног посла – позван сам да проведем викенд на њиховом дружењу. Рекли су да им се свиђам и да желе да будем тамо кад се прашина слегне, да сам им веома користан. Били су искрени са мном и рекли су ми да ако будем помињао ове ствари, онда као да се „никад нисмо ни срели“. Затим су се насмејали и рекли: забавите се, ионако нико неће веровати, само се држите даље од тога.

Питао сам, шта мисле да ће бити „крај игре“ за сав овај КОВИД? Затим су ми, најопштије речено, рекли следеће:

– План је развијен пре много година и деценијама је то био само план. Морали су да чекају много година док доступна технологија не буде доступна како би план био одржив. мРНА је била најновија технологија коју су чекали. А такође је било потребно развити и обучити одговарајуће људе.

– Нглобална влада постоји већ дуже време, деловала је, годинама радила у потпуној тајности и чекала по страни, померајући шаховске фигуре.

– Новој влади су за спровођење плана били потребни најистакнутији умови на планети, од којих су се многи, тако рећи, укрцали, својом вољом и са пуном вером у циљ нове светске владе. По њиховом мишљењу, они представљају грубу силу која спасава човечанство по сваку цену. Речено ми је да су они који су одбили разврстани, али у већини случајева довели су ту особу у ширу групу, где је, током дискусије, особа брзо убеђена да крене у правом смеру.

– Сада када имамо технологију и људе који знају да раде са њом, овај дугорочни план се спроводи, а ово је најсложенији глобални ланац догађаја који је икада покренут. ПЛАН, у суштини, јесте да мотивише сваког грађанина сваке земље да буде насилан против своје владе. Начин на који то раде је „генијалан“, чисто зло.

Рекли су ми основе:

– Мора се појавити глобална вештачка „болест“.

– Мора постојати огроман страх, паника и параноја.

– Политичари, научници и медији морају постићи консензус о лечењу.

– Овај третман ће им заправо бити поверен, чак и ако то не схвате.

– У почетку може постојати само неколико „одобрених“ третмана, све остале третмане треба сматрати „опасним, небезбедним и забрањеним“.

Лидери, научници и медији су изманипулисани да верују да је овај„ третман „једина опција, једини начин да заштитите себе и своју породицу. Деца су такође мета да нанесу максимални бол људима и изазову бес заузврат. Наши лидери, академици и медији НИСУ део овог плана и ни на који начин нису део њега. НИКО од њих, чак ни Фаучи. Они су једноставно храна за ову елиту, служећи одређеној сврси. Кад испуне своју функцију, нахраниће бесну гомилу.

– Неколико цурења која бацају сумњу на „третман“ дискредитују се на различите начине и цензуришу.

– Овлашћени „третман“ је употреба токсичних биолошких производа, чији је цео циклус 2-3 године.

Можемо рећи да је у овом тренутку план у пуном јеку и да је до сада веома успешан. Унос мРНА је био огроман и сви људи верују да је „излечење“ једини начин да се вратимо у нормалу. Ови момци су ми рекли да је спровођење плана премашило њихова најлуђа очекивања!

ШТА ЈЕ СЛЕДЕЋЕ?

Тада ће се таблоиди окренути и почети говорити чисту истину о овим вакцинама. Милиони, ако не и милијарде ће умрети. Људи ће полудети и спалити своје владе до темеља. Политичари, бирократи и реномирани лекари биће обешени на бандере. Они који су били за вакцинацију ће, осећајући своју пропаст, бити бесни. Они који су били против вакцинације биће бесни што је њихова влада дозволила ову мору. А када почне светски хаос и рат свих против свих – појавиће се нова светска влада која ће постати велики спаситељ. Речено ми је да ће то бити „лака продаја.

У славу Божију!

Извор: https://3rm.info/main/86597-vozmozhnye-scenarii-i-reakcija-na-nih-insajd-o-grjaduschih-sobytijah.html

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!