Природа и здравље

Млади српски научник изашао у јавности: Увођењем 5Г мреже постаћемо дијабетичари, птице ће почети да умиру, свет ће се променити

5Г мрежа, антена, Фото: Shutterstock

Српски истраживач шокирао Србију информацијама о 5Г мрежи.

– Док је трајала пандемија вируса Цовид-19 нисам седео скрштених руку, већ сам одлучио да истражим 5Г мрежу о којој сви данас причају разне приче, и дошао сам до неких података који су истинити и представљају 5Г мрежу у правом светлу. Никада нисам потцењивао ничији рад и истраживање, али ја се разликујем од других, јер износим оно што други не би рекли. Ипак, људи морају да знају праву истину – почиње своје образлагање Стефан Унић, млади српски научник.

Стефан Унић, млади српски научник.

Увод у 5Г мрежу

Стефан каже да увођењем 5Г мреже постајемо дијабетичари, птице ће почети да умиру, свет ће се променити.

– Имаћемо катастрофалне последице по здравље, ништа више неће бити исто, то је сигурно, ово је истина о 5Г мрежи, али има још много тога да се каже и истражи у наредном периоду – рекао је млади српски истраживач.

Он каже за наш портал да је прва генерација мобилних телефона 1Г била само глас, друга генерација 2Г је била и глас и текст, трећа генерација 3Г (интернет у лимитираној верзији), четврта генерација 4Г је објединила дигиталну технологију (ову сада коју користимо на нашим телефонима), а стиже нам нова 5Г мрежа.

– Ако питате некога шта ће бити 5Г мрежа верујте ми неће знати да вам дају тачан одговор – упозорио је Стефан.

– Заправо дебата о 5Г мрежи није уопште ствар за расправу, да ли је опасна по здравље или не, то је јасно као дан изузетно је штетна. Данас се веома мало прича о 5Г мрежи обзиром да нам ускоро стиже. Рађена су истраживања у Холандији и од те 5Г мреже су умирале птице, како ће бити кад дође код нас, то не бих знао да кажем – упозорава Унић.

Пример о брзини 5Г мреже

Млади Стефан Унић упозорава да ако имамо неки видео клип са Јутјуба који траје два сата и желимо да га преузмемо, 4Г мрежа ће га скинути за 6 минута, док ће га 5Г мрежа скинути за 3,6 секунди. И сада се само једно једино питање поставља: Да ли је нама та брзина уопште и потребна?

– Технолошки напредак не можемо зауставити, у Америци се мобилни телефони 5Г генерације већ увелико користе, али у мањим местима, масовна примена се ипак одлаже, до тада ће на кутији за мобилне телефоне писати опасно по здравље, јер како се претпоставља у једној секунди би 90 милијарди електромагнетних таласа ударили у наше тело, тачније ударило би у нашу главу.

– У Америци ће једно од троје деце постати дијабетичари, а у Хиспано популацији једно од два детета ће постати дијабетичари, али какве то сада везе има са 5Г мрежом? – пита се млади истраживач.

Ево одговора

– Wi-Fi зрачења и друга електормагнетна зрачења попут електричног и прљаве струје су главни окидачи за појаву дијабетеса. Ово није ни моје мишљење ни мишљење неких других људи већ мишљење са академских студија. Када се налазимо у близини Wi-Fi торња тачније торња 5Г мреже, глукоза у крви нагло порасте C6H12О6 и тада се тачније ради о хемоглобинском мерењу А1C или HBА1C, то је ипак и доказано – упозорава Стефан Унић.

Шта значи на овом примеру да је ипак ова мрежа веома штетна по нас и наше здравље. Имаћемо последице као и Америка то и сами можемо закључити. Постоје свега неколико комерцијалних 5Г мрежа у свету, и има их у Јужној Кореји, Аустрији, Швајцарској итд..

– Преко 80 хиљада људи је потписало петицију, позив Уједињеним Нацијама да се њено ширење заустави, па чак су у скупштини два кантона у Швајцарској, покушали да прогласе мораторијум над 5Г мрежом, ипак је неће. Брисел је одбио увођење 5Г мреже, зато што је веома штетна по наше здравље, ми сада имамо толико зрачења око нас, још када би увели 5Г мрежу било би катастрофално, а данас се уопште о томе не прича толико, врло мало се прича, или се угланом не каже оно што треба заиста да се изнесе у јавност – рекао је Унић.

– Као што сам пронашао податак да ће увођење 5Г мреже бити од 2020. до 2025. године, за сада нисам још добио званичну информацију, али очекујемо је – рекао је Унић.

– Као истраживач нисам ни за ни против увођења 5Г мреже, моја обавеза као истраживача је да изнесем податке које сам пронашао и истражио, али досадашњим истраживањем које је трајало више од 10 месеци, а у доба короне активног рада на овом пољу, нисам пронашао ниједну добру особину 5Г мреже, која би била од некакве користи, а притом да није штетна. Да сам пронашао само једну једину добру особину али ипак не.

Извор: alo.rs

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!