Србија и србске земље

Мирослав Копривица одбио да сруши манастирски конак

Уз присуство великог броја припадника САЈ-а, грађевинска фирма “Вилуси“ из Никшића срушила је манастирски конак на Бриској Гори поред Улциња.

Том приликом јунаштво и чојство показао је Мирослав Копривица, који је одбио да вози багер наведене фирме, односно одбио је да учествује у злочину, рушењу манастирског конака. Како пише портал in4s.net, Копривица је казао да га је јутрос фирма послала у Улцињ са багером, али да му нису рекли где иде, нити шта треба да ради: “Тек када сам дошао, видио сам о чему се ради. Одмах сам изашао из багера и рекао да нећу да рушим конак, нити да учествујем у томе. Прекрстио сам се и отишао пјешке са тог мјеста до Улциња.“

После непријатног разговора, односно убеђивања од стране полиције, Мирослав је напустио место злочина, а рушење је извршио директор фирме “Вилус“, Марко Даковић.

Овим злочином, Мило и његови следбеници потврдили су да су спремни на све да би остварили свој циљ уништење СПЦ и затирање србског народа.

Међутим, херој из Никшића, Мирослав Копривица, показао је да у Црној Гори има довољно храбрих и поштених који неће против свог народа и својих светиња.

Уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!