Свет

Милан Старчевић: Треће мртво дете у Немачкој због ношења маске!!!

МАСКА ЈЕ СИМБОЛ ТЕРОРА И УГЊЕТАВАЊА

Шестогодишња девојчица из околине Швајнфурта (Баварска), у понедељак, 28. септембра, док се враћала кући, срушила се у несвест у школском аутобусу. Била је обавезна да носи маску. Прилегла је студенту у крило који је седео поред ње, који је почео гласно да вришти.

Возач аутобуса је зауставио возило и  девојчицу ставио у пролаз аутобуса, и на несрећу оставио маску на детету, те позвао мобилним телефоном 112. Хитна помоћ је дошла и тек тада скинула маску и одмах дете опскрбила кисеоником и одвезла до клинике.

Одатле су обавештени родитељи који су убрзо стигли у клинику. Седели су поред дететовог болничког кревета, чекајући да се дете поново пробуди. Нажалост, дете је преминуло те исте вечери.

Лекар који је примио девојчицу у клиници, обавештен је од стране педијатра да дете није претходно имало дијагностичку болест и након сопственог прегледа обавестио је родитеље да је реч о тровању ЦО2, па је самим тим лекар означио неприродни узрок смрти. На захтев родитеља требало би да се изврши обдукција детета.

Како јављају пријатељи и родбина преминуле девојчице, ујутру, тог кобног дана, девојчица више није желела да иде аутобусом до школе, јер је осећала губитак кисеоника и главобољу. Пре неколико дана извештавала је о „треперавим сликама“ које је видела за време ношења маске. Пре поласка у школу родитељи су девојчици купили посебно „лепу” навлаку за уста и нос, која се морала носити на часу, на физичком васпитању и јавном превозу. Упис у школу био је пре само неколико дана.

Ово је трећи смртни исход деце у Немачкој у року десет дана. Мејнстрим медији су, најпре, ћутали о свим смртним исходима, да би затим извештавали о изјавама представника полиције. Полиција се сада обраћа становништву са захтевом да не верује таквим лажним вестима и да их не шири даље.

Аутор: Милан Старчевић

Извор: http://borbazaveru.info/content/view/13431/1/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!