Србија и србске земље

Милан Кнежевић: Криви смо што смо Срби, што нисмо дали нашу свету земљу КиМ и што смо се заклели православној вјери

Криви смо што су нас бацали у Јадовно по јамама, убијали у Јасеновцу отварајући логоре за нашу дјецу. Криви смо што су нас убијали у Велици и Пиви, криви смо за бомбардовање јер кад нас нису бомбардовали нацисти, бомбардовали су нас наши савезници

Лидер Демократска народне партије (ДНП) и један од лидера Демократског фронта (ДФ) Милан Кнежевић одржао је јуче говор у Скупштини гдје је казао да „откако је пробауљао и почео разазнаје слогове најљешег српског језика нон-стоп слуша да су Срби нешто криви као народ“.

„Како сам растао тако је и наша кривица расла, па сам закључио да је наша кривица интезивирана 1389. године у боју на Косову, кад смо умјесто земаљског одабрали небеско царство. Кад нисмо пред Отоманлијама хтјели да спустимо Немањићке барјаке. Тада смо били спремни да главу положимо на пањ јер смо се заклели православној вјери, Исусу Христу и нашој цркви“, казао је Кнежевић.

Лидер ДНП-а, истакао је да су Срби криви због Царева Лаза и барјака из Првог и Другог српског устанка.

„Криви смо због барјака из Фундине, Брегалнице, криви смо јер смо се супроставили Аустро-Угарима на Цетињу, Колубари, Мојковцу и Кајмакчалану. Криви смо што су нас бацали у Јадовно по јамама, убијали у Јасеновцу отварајући логоре за нашу дјецу. Криви смо што су нас убијали у Велици и Пиви, криви смо за бомбардовање јер кад нас нису бомбардовали нацисти, бомбардовали су нас наши савезници. Криви смо због Братунца, Бљеска, Олује и због Жуте куће и због протјераних преко пола милиона Срба са простора бивше СФРЈ“, рекао је Кнежевић и додао:

„Криви смо што нисмо дали нашу свету земљу Косово и Метохију и због тога нас је бомбардовало 19 највећих земаља свијета, а сада нам због тога нам дјеца доручкују, вечерају и ручају уранијум па смо први по канцерогеним болестима у Европи и свијети, нагласио је Кнежевић.

Колико су нас убијали и уништавали, каже он, право је чудо да на овој капи земаљској остао и један једини Србин.

Извор: https://www.in4s.net/video-govor-milaana-knezevic-krivi-smo-sto-smo-srbi-sto-nismo-dali-nasu-svetu-zemlju-kim-i-sto-smo-se-zakleli-pravoslavnoj-vjeri/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!