Породица и школа

Милан Босика: Још само две седмице за спас српске деце!

фото: Shutterstock

ЗАХТЕВ ЗА ИЗЈАШЊЕЊЕ ИЗАБРАНОГ ЛЕКАРА – ПОСТАВЉЕНОГ ЛЕКАРА МАЛОЛЕТНОГ ЛИЦА

МИ, ДОЛЕ ПОТПИСАНИ РОДИТЕЉИ и ЗАКОНСКИ ЗАСТУПНИЦИ НАШЕГ МАЛ. ДЕТЕТА (име презиме, адреса ЈМБГ родитеља и детета) ИНСИСТИРАМО ДА СЕ ОВАЈ ЗАХТЕВ ОДМАХ НАКОН ПРИЈЕМА У НАДЛЕЖНИ ДОМ ЗДРАВЉА ИЛИ ШКОЛУ КОЈУ ПОХАЂА ДЕТЕ, УПИШЕ У ЗДРАВСТВЕНИ КАРТОН НАШЕГ МАЛ.ДЕТЕТА (У ПИСАНОЈ И ЕЛЕКТРОНСКОЈ ФОРМИ), ПА НАПОМИЊЕМО ДА ЋЕМО НАКОН ПОТВРДЕ ПРИЈЕМА УПУЋЕНОГ ЗАХТЕВА, КОЈИ ЋЕМО ПОСЛАТИ УЗ тзв. ЖУТУ ПОТВРДУ и тзв. РОЗА ПОВРАТНИЦУ, ТРАЖИТИ ПРОВЕРУ ДЕЧЈЕГ КАРТОНА И ПРОВЕРУ УПИСА САДРЖАНОГ У ОВОМ ЗАХТЕВУ.

Ми, долепотписани родитељи и законски заступници нашег малолетног детета – (сви подаци оца, мајке и детета са свим матичним бројевима и адресом), захтевамо од изабраног или постављеног лекара за школу коју похађа наше мал.дете, да се изјасни у вези са:
Упутством за вакцинацију новим експерименталним третманом лекова – медицинских средстава за лечење болести Cov19, које се налази на званичној страници Мин.Здравља РС и у којем се тврди да је лек – ТЕХНОЛОГИЈА mRNA (PFIZER, MODERNA , ASTRAZENECA, JONSON-JONSON, SPUTNIK V) само УСЛОВНО ОДОБРЕН за употребу на теритoрији РС, будући да се тестирање ове технологије завршава 2023-24. године, као и на основу „ИНФОРМАТОРА ЗА ВАКЦИНИСАНА ЛИЦА И ЊИХОВЕ СТАРАТЕЉЕ“ с обзиром на чињеницу да у истоименим упутствима СЗО, прихваћеним од АЛИМСА (Агенције за лекове и медицинска средства Србије) и Министарства здравља, стоји да се овај лек (тј . нова технологија која се први пут у свету примењује) и даље НЕ ПРЕПОРУЧУЈЕ за употребу над децом.

Упозоравамо и указујемо да у поменутом упутству АЛИМСА на страни 9 пише да се оваква „вакцинација“ може ОДБИТИ, док су на странама 9, 11… наведени нежељени ефекти и могуће последице услед „вакцинације“, а такође предочавамо да је PFIZER лек-“вакцина“, према податку са истоимене странице, намењена искључиво за лица старија од 16 година.

Наведени нежељени ефекти и последице примене ове нове технологије јесу: бол, отицање, умор, главобоља, језа, бол у зглобовима, пролив, висока температура, црвенило на месту убода, мучнина, повраћање, већани лимфни чворови, малаксалост, несаница, алергијске реакције, парализа, према новим америчким истраживањима срчане дисфункције, и тешка алергијска реакција са смртним исходом. Додајемо такође, да сва светска истраживања показују да НОВА ТЕХНОЛОГИЈА убризгавања SPIKE протеина из датих „вакцина“ НЕ СПРЕЧАВА ни заразу, нити трансмисију заразе, па постављамо питање чему она служи. Напомињемо и то да сва светска истраживања показују да ДЕЦА НИСУ УГРОЖЕНА КАТЕГОРИЈА.

Изричито и неопозиво тражимо да нам изабрани постављени лекар да гаранције на посебном писаном формулару са факсимилом, личним потписом и печатом, писано образложење у којем ће гарантовати да наше дете неће имати било какве нуспојаве и штетне ефекте, под претњом материјалне и кривичне одговорности.

Овим захтевом стриктно напомињемо да кривични Законик РС прописује кривично дело ЗЛОЧИН ПРОТИВ ЧОВЕЧНОСТИ прописан чланом 371 КЗ, а који је у сагласности са Законом о потврђивању РИМСКОГ СТАТУТА МЕЂУНАРОДНОГ КРИВИЧНОГ СУДА, а који закон императивно забрањује било коју врсту имунитета било ког лица у било којој земљи која је ратификовала ову Конвенцију што је случај и са РС, тако да сваки лекар појединачно и ЛИЧНО, без икаквог имунитета, одговара за своје предузете поступке

У Београду, 16.08.2021

Својеручни потпис родитеља (адреса и ЈМБГ)

Извор: https://www.facebook.com/milan.bosika

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!