Србија и србске земље

Миладин Шеварлић: Почињем штрајк глађу због велеиздаје и немогућности да се у скупштини расправља о повредама територијалног интегритета Србије и непоштовању Резолуције 1244

Самостални посланик Миладин Шеварлић саопштио је данас да почиње штрајк глађу у немогућности да придобије посланике у Скупштини Србије да се расправља о повредама територијалног интегритета и суверенитета и непоштовању Резолуције 1244 Савета безбедности УН.

Шеварлић је оценио је да је “парламент Србије срамота” која служи “за спровођење једноумља владајуће странке”, оценивши да је СНС “национално неодговорна”.

Одевен у српску народну ношњу, Шеварлић је новинарима у парламенту показао изјаву амбасадора Русије Александра Боцана Харченка листу “Политика” у којој је истакао да Резолуцију 1244 треба мењати, а онда је пустио и снимак изјаве председник Србије Александра Вучића о “стицању суверенитета Косова на целој својој територији”.

“Србија не признаје сеператистичку државу Косово, а тера своје грађане да постану чланови њихове скупштине и владе”, нагласио је Шеварлић.

“Је ли ово велеиздаја? Хоћемо ли се пробудити једнога дана у централној Србији, у саставу неке друге државе са овим руководством? Зашто се не покреће питање изласка Косова из електроенергетског система Србије и припајање Албанији? Чему служи овај парламент?”, упитао је Шеварлић.

Извор: nspm.rs

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!