Србија и србске земље

Михаило Меденица: Београд-Приштина, лет са преседањем ка велеиздаји (од Тесле до Јашарија)

Највећа победа ђавола јесте у томе да је убедио човека како не постоји, баш као што је и Александар Вучић убедио Србље да неће издати Косово и Метохију.Заправо, никога није убедио, нема ни потребе то да чини јер, страхујем, да смо себе сами уверили како је Јуда променио и длаку и ћуд…

Наравно да није, нити ће, велеиздаја је темељ његове политике (и безмало свих који се рву да га наследе на трону), али се мудро утишао па уместо брзацима лажи и преваре мирно плови потоцима бесчашћа, са једнаком намером- решити “проблем” заветне светиње.

Због тога нам ваља бити на опрезу више неголи икада јер издаја се крије у “ситницама”, до тренутка када се мноштво тих “безазлених” непочинстава не сведе на јутро у којем ћемо осванути без Косова и Метохије и права да га у вриску поменемо, јер у тишини нисмо успели да чујемо јаук где нам се душа кида на пола…

Једна од тих “ситница” свакако јесте успостављање некакве авионске линије између Београда и Приштине, са преседањем у велеиздаји, рекох!

Ђавољи шегрти су у мраку, како фукари и приличи, потписали споразум који сад покушавају да нам представе као још једну победу њихове државотворне политике.

Зaправо, то донекле и јесте, њихова политика јесте предаја заветнине и даривање државности Тачијевом и Харадинајевом крвавом гувну, а ми ваљда треба ћутке (као што нажалост и чинимо) да славимо што ће Србин одсад слободно моћи да полети са “Николе Тесле” и слети на скуте “Адему Јашарију” (тако се зове приштински аеродром)- још једаред постајући жртва крволочне звери.

По сопственој вољи овога пута, јер како немушто покушавају да оправдају “ситницу”: то је одлична ствар за Србију, баш колико је и “Мали Шенген”, ИПААП споразум са проклетим НАТО пактом и још сијасет ћитапа које су Јуда и његови харлекини потисали у наше име- крвљу наших страдалника!

Није само та крвава симболика са проклетим Адемом Јашаријем једино што премеће српска гробља и колевке, већ чињеница да су битанге потписале споразум у америчкој амбасади у Немачкој, као и да та поган од авио линије неће бити домћа, између два српска града, али су довољно мудри у читвом злу да је не именују ни међународној…

Једноставно, биће звана Београд- Приштина, у пасошима ће стајати ћавољи штамбиљ “Адем Јашари”, а читав посао ће одраћивати немачка авиокомпанија, баш као некада нацистича Луфтвафе.

Јуда, поновићу, несметано и без задршке чини оно за шта је продао душу ђаволима, убеђујући нас како не постоје, већ да је пакао у који нас (под)води ништа друго до тропски рај…

Ваља ли напоменути и то да се овде ћутало о свему колико се могло, све док аветни Доналд Трамп није обзнанио на твитеру шта је учињено, а она белосветска битанга од Јенса Столтенберг,а генералног секретара испоставе пакла на Земљи: НАТО кланице, није похитала да усхићено честита Србији, са којом, не крије и вазда понавља, крвава алијанска има све боље односе.

Преговори о велеиздаји се, дакле, итекако воде, само што се фукара скирла под земљу па тамо своде рачуне, а Србија све дубље тоне у муљ и крв НАТО конкубина!

Верујем да ће свако од нас стати у одбрану свег што јесмо, а све јесмо на Косову и Метохији смо, када загрме добоши издаје, но…

Добоши се неће чути, ништа гласније од звончића чак, јер “ситницама” ће подићи бедем.

Камичак по камичак док се ми упиремо да видимо ваљају ли камене громаде…

Све до тог јутра када ће небо над Србијом читаво бити окамењено, а ми убеђени да се јоште гушимо у смогу.

То ће се Србија гушити у ропцу, отргнутог срца и душе, занавек.

Зато нам, понављам, ваља бити на опрезу више него икада и спремни да устнемо сви као један!

“Ситницама” ће учинити да постанемо ситнице без ичега својег на својему и без икога свог међу својима.

Где је успех да “збратиме” Теслу и Јашарија, ту је Србину судбина да му дом довека буду “жута кућа” и проклета Крума…

Нећемо ни приметити а у сватове ћемо уз зурле и тапане по Шоту Галицу…
Ситница..?

ИЗВОР- https://dvaujedan.wordpress.com/