Србија и србске земље

Мигранти тероришу и пљачкају старе у два села, заузели 15 кућа, полиција их довози!

Foto: Tanjug

Стравичне вести стижу из села Мајдан и Рабе на граници Србије са Мађарском и Румунијом, где се тренутно налази између 1.500 и 2.000 илегалних миграната, који по сведочењу мештана, тероришу тамошњи народ, упадају у куће, уништавају имовину грађана Србије, због чега су углавном старији становници потпуно престрављени да не смеју да изађу ни на улицу.– До продавнице не смемо да одемо. Понашају се ненормално, скидају голи, вичу, упадају у куће. Пљачкају нас. Већ су заузели 15 празних кућа. Долазе под пратњом полиције. Шта нас је ово снашло – кроз сузе сведоче бака и дека из села Мајдан, које су разговарали са припадницима Народних патрола. Припадници Народних патрола су дошли на сам север Србије да помогну угроженом становништву, с обзиром на то да је пар стотина углавном старих људи од стране државе остављено на милост и немилост пар хиљада миграната, а очекује се да ће их у наредном периоду бити више.

Оно што је још фрапантније од тога да мигранте до ових села спроводи полиција под ротацијом је сазнање чланова Народних патрола да припадници НВО долазе и дају новац мигрантима!?

Народне патроле су обећале да ће заштитити наше грађане, а њихова сведочења погледајте и послушајте у потресном видео прилогу.

Извор: https://srbin.info/drustvo/vanredna-vest-migranati-terorisu-i-pljackaju-stare-u-dva-sela-policija-ih-dovozi/?lang=lat

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!