Свет

“Ми смо људски заморци”: Алармантне стопе жртава за мРНА вакцине захтевају хитну акцију

Како се у Европи и САД-у појављују службени владини подаци о алармантном броју смртних случајева и трајне парализе, као и другим тешким нуспојавама експерименталних мРНА вакцина, постаје јасно да се од нас тражи да будемо људски заморчићи у експерименту који би могао променити структуру људских гена и то далеко горе.

Док мејнстрим медији игноришу алармантне податке, укључујући смрт безбројних здравих младих жртава, политику вакцине против короне промофишу Вашингтон и Брисел заједно са СЗО и картелом за вакцине са свим саосећањем мафијашке „понуде коју не можете одбити“.

Алармантни извјештај ЕМА-е

Европска агенција за лекове (ЕМА), агенција Европске уније (ЕУ) задужена за евалуацију и надзор медицинских производа, користећи базу података Eudra Vigilance која прикупља извјештаје о сумњи на нуспојаве лекова укључујући и вакцине, објавила је 8. маја извештај који једва да је оправдао спомињање у главним мејнстрим медијима.

До 8. маја 2021. забиљежили су 10.570 смртних случајева и 405.259 озлеђених након ињекција четири експерименталних вакцина против КОВИДА-19: КОВИД-19 мРНА ВАКЦИНА МОДЕРНЕ (CX-024414); КОВИД-19 мРНА ВАКЦИНА PFIZER-BIONTECH-a; ВАКЦИНА ASTRAZENECA против КОВИДА-19 (CHADOX1 NCOV-19); и Johnson & Johnson’s Janssen ВАКЦИНА против КОВИДА-19 (AD26.COV2.S).

Детаљна анализа сваке вакцине даје следеће: Pfizer-BioNTech мРНА генски уређена вакцина резултирала је највећим смртним исходом – 5.368 смртних случајева и 170.528 повреда или скоро 50 % од укупног броја за сва четири. Модерна мРНА вакцина је друга са 2.865 смртних случајева и 22.985 повређених. Односно, једине две експерименталне мРНА вакцине којима се манипулира ген, Pfizer-BioNTech и Модерна, узроковале су 8.233 смрти од укупно 10.570 регистрованих смртних случајева.

То је 78 % свих смртних случајева од четири вакцине које се тренутно користе у ЕУ. А међу озбиљним нуспојавама или повредама које је ЕМА забиљежила, за две мРНА вакцине на које се фокусирамо у овом чланку, за Pfizer „експерименталну“ вакцину, већина пријављених повреда укључивала је поремећаје крви и лимфног система, укључујући смрт; срчани поремећаји укључујући смрт; поремећаји мишићно-коштаног система и везивног ткива; респираторни, торакални и медијастинални поремећаји, те васкуларни поремећаји.

За Модерна мРНА вакцину, најтеже повреде или узроци смрти укључивали су поремећаје крви и лимфног система; срчани поремећаји; поремећаји мишићно-коштаног система и везивног ткива; поремећаји централног нервног система. Имајте на уму да су ово само најтеже повреде везане за те две генетски манипулисане мРНА вакцине.

ЕМА такођер напомиње да се верује да је само мали постотак стварних смртних случајева од вакцине или озбиљних нуспојава, можда само 1 % до 10 %, пријављен из различитих разлога. Службено је више од 10.000 особа умрло након што су примили вакцину против корона вируса од јануара 2021. у ЕУ. То је застрашујући број смртних случајева повезаних с вакцином, чак и ако су стварни бројеви далеко већи.

ЦДЦ такође

Чак и амерички Центри за контролу болести (ЦДЦ), озлоглашена политичка и корумпирана агенција са профитним везама са произвођачима вакцина, у свом службеном систему за пријаву нежељених догађаја на вакцинама (VAERS), показује укупно 193.000 „штетних догађаја“ укључујући 4.057 смртних случајева, 2.475 трајних инвалидитета, 25.603 посете хитној помоћи и 11.572 хоспитализације након ињекција КОВИД-19 у периоду од 14. децембра 2020. до 14. маја 2021.

То укључује двије мРНА вакцине, Pfizer и Модерна, и Јан, далеко мање распрострањене Ј&Ј. Од пријављених смртних случајева, 38 % се догодило код људи који су се разбољели у року од 48 сати након вакцинације. Званични број смртних случајева повезаних с вакцином у САД већи је за само 5 месеци од свих смртних случајева повезаних с вакцином у последњих 20 година заједно.

Ипак, главни медији широм свијета и америчка влада буквално сакривају алармантне чињенице. Око 96 % смртоносних резултата било је од вакцина Pfizer и Модерна, две варијанте које су финансирале и промовисале Фондација Gates и NIAID Tonyja Faucija с експерименталном генетском технологијом мРНА.

Штавише, др Тони Фаучи, цар вакцине америчке администрације Бајден и његов NIAID центар за истраживање вакцина заједно су дизајнирали модерну мРНА вакцину и дали Модерни и Pfizeru сваки 6 милијарди долара за производњу.

То је такође очигледан сукоб интереса јер Фаучију и његовом NIAID -у је дозвољено да имају финансијску корист од својих патентних прихода од вакцине према необичном америчком закону. NIAID је развио протеине ​​корона вируса за развој САРС-Ков-2 мРНА вакцине користећи новац пореских обвезника. Лиценцирали су га Модерни и Pfizer.

“Никад виђено у природи…”

Научници компаније Pfizer урадили су своје тестове. Укратко, 95 % је оно што тврде Pfizer или Модерна. Речено нам је: „Верујте нам“. Реалнија процена стварне ефикасности ове две вакцине за ширу јавност, користећи податке које су произвођачи вакцина доставили ФДА, показује да је вакцина Модерна у време привремене анализе показала апсолутно смањење ризика од 1,1 %, док је Pfizer вакцина показала смањење апсолутног ризика вакцине 0,7 %. То је јако лоше.

Петер Хотез, декан Националне школе за тропску медицину на Baylor College of Medicine у Хјустону, каже: „У идеалном случају, желите да антивирусна вакцина ради две ствари… прво, смањите вероватноћу да ћете се тешко разбоlети и отићи у болницу, и друго, спречите инфекцију и тиме зауставите пренос болести.” Како Доши напомиње, ниједно од испитивања није било „осмишљено да открије смањење било каквог озбиљног исхода као што су пријем у болницу, кориштење интензивне nеге или смртни случајеви.

Нити се vakcine проучавају како би се утврдило могу ли прекинути пренос вируса.” Главни медицински службеник Модерне је чак признао да “Наше испитивање неће показати превенцију преношења.”

Могући ефекти мРНА вакцина

У великој новој студији која је управо објављена у Међународном часопису за теорију, праксу и истраживање вакцина, др Stephanie Seneff, виши научник у Лабораторији за рачунарске науке и уметну интелигенцију МИТ-а, и др Greg Nigh, специјалиста за натуропатску онкологију, детаљно анализирају могуће путеве у којима би експерименталне мРНА вакцине Pfizerа и Модерне могле изазвати такве штетне ефекте код вакцинисаних.

Прво истичу да су и Pfizer и Модерна генски уређене вакцине врло нестабилне: „Обе се испоручују ињекцијом мишића и обе захтевају складиштење у дубоком замрзавању како би се спречила разградња РНК. То је зато што, за разлику од дволанчане ДНК која је врло стабилна, једноланчани РНА производи могу бити оштећени или немоћни на високим температурама и морају се држати на изузетно хладном како би задржали своју потенцијалну ефикасност.”

Pfizer препоручује минус 70 степени Целзијуса. Аутори истичу да како би спречили разградњу мРНА пре него што би могла произвести протеин, оба произвођача вакцина замењују метил-псеудоуридин како би стабилизовали РНК од деградације, омогућавајући јој да преживи довољно дуго да произведе адекватну количину протеинског антигена.

Проблем на који истичу је то што „овај облик мРНА унесене у вакцину никада није виђен у природи, те стога има потенцијал за непознате последице… манипулација животним кодом може довести до потпуно непредвиђених негативних ефеката, потенцијално дугорочних или чак и трајно.”

ПЕГ помоћна средства и анафилактички шок

Из различитих разлога како би се избјегло кориштење алуминијских помоћних средстава за појачавање одговора антитијела, обје мРНА вакцине користе полиетилен гликол или ПЕГ као помоћно средство. Ово има последице. Аутори истичу, “… обе мРНА вакцине које се тренутно користе против КОВИДА-19 користе наночестице засноване на липидима као средства за испоруку.

Терет мРНА смештен је унутар љуске састављене од синтетичких липида и холестерола, заједно с ПЕГ-ом како би се молекула мРНА стабилизовала од разградње.” Показало се да ПЕГ изазива анафилактички шок или тешке алергене реакције. У студијама претходних вакцина које нису мРНА, реакције анафилактичког шока су се јављале у 2 случаја на милион вакцинација.

Са мРНА вакцинама, почетно праћење је открило да се „анафилаксија јавља по стопи од 247 на милион вакцинација. Ово је више од 21 пута више него што је ЦДЦ првобитно пријавио. Друго излагање ињекцијом вероватно ће узроковати још већи број анафилактичких реакција.” Једна студија је истакла: “ПЕГ је ‘скривени’ алерген високог ризика, обично несумњиво, и може узроковати честе алергијске реакције због ненамерног поновног излагања.”

Међу таквим реакцијама је и по живот опасан кардиоваскуларни колапс. Ово је далеко од свих непријављених ризика експерименталних мРНА вакцина против коронавируса.

Побољшање овисно о антитијелима

Појачање овисно о антителима (АДЕ) је имунолошки феномен. Seneff и Nigh примјећују да је „АДЕ посебан случај онога што се може догодити када су ниски, ненеутрализирајући нивои… антитела против вируса присутни у време инфекције. Ова антитела могу бити присутна због… претходне вакцинације против вируса…”

Аутори сугерирају да у случају Pfizer и Модерна мРНА вакцина, „неутрализирајућа антитела формирају имуне комплексе с вирусним антигенима да изазову прекомерно лучење проинфламаторних цитокина и, у екстремном случају, цитокинска олуја која узрокује широко распрострањено оштећење локалног ткива.” Да будемо јасни, обично су цитокини дио имунолошког одговора тела на инфекцију. Али њихово изненадно ослобађање у великим количинама, цитокинска олуја, може узроковати затајење вишесистемских органа и смрт.

Наш урођени имуни систем пролази кроз неконтролисано и прекомерно ослобађање проинфламаторних сигналних молекула званих цитокини. Аутори додају да постојећа “антитела, изазвана претходном вакцинацијом, доприносе озбиљном оштећењу плућа САРС-КоВ-ом код макака…”

Друга цитирана студија показује да је много разноликији распон претходних изложености коронавирусима, као што је сезонски грип, доживио Старије особе би их могле предиспонирати за АДЕ након излагања САРС-КоВ-2.” Ово је могуће објашњење за високу учесталост смртних случајева након мРНА вакцинације међу старијим особама. Произвођачи вакцина имају паметан начин да негирају токсичност својих мРНА вакцина. Како Seneff и Nigh наводе, “није могуће разликовати АДЕ манифестацију болести од праве, не-АДЕ вирусне инфекције.”

Али они говоре о томе: „У овом светлу важно је препознати да, када се болести и смрти догоде убрзо након вакцинације мРНА вакцином, никада се не може дефинитивно утврдити, чак ни уз потпуну истрагу, да реакција на вакцину није била проксимални узрок. “

Аутори наводе бројне друге алармантне тачке укључујући појаву аутоимуних болести као што је целијакија, болест пробавног система која оштећује танко црево и омета апсорпцију нутријената из хране. Такође Guillain-Barréov синдром (ГБС) који узрокује прогресивну слабост мишића и парализу.

Осим тога, имунолошка тромбоцитопенија (ИТП) у којој особа има необично низак ниво тромбоцита – ћелија које помажу да се крв згруша – може се појавити након вакцинације “преко миграције имунолошких ћелија које носе терет наночестица мРНА преко лимфног система у слезену … ИТП се у почетку појављује као петехије или пурпуре на кожи, и/или крварење са мукозних површина. Има висок ризик од смртног исхода због крварења и можданог удара.”

Ови примери указују на чињеницу да дословно излажемо људску расу преко непроверених експерименталних геном уређених мРНА вакцина несагледивим опасностима које на крају могу далеко надмашити сваки потенцијални ризик од оштећења од нечега што се зове САРС-Ков-2.

Далеко од толико хваљене чудотворне супстанце коју су прогласили WHO, Gates, Fauci и други, Pfizer, Модерна и друге могуће мРНА вакцине јасно носе потенцијално трагичне, па чак и катастрофалне непредвиђене последице. Није ни чудо што неки критичари верују да је то прикривено средство за људску еугенику.

Аутор : F. William Engdahl

Текст прилагодили србском језику уредништво Борба за истину.

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!