Свет

Месија и сценарио ковид лудила

1. Јеврејска интернационала и од њих контролисана масонерија измишљају страшну болест

2. Њиховом одлуком, грип, прехлада, упала плућа, легионарска болест, рак и инфракт, проглашавају се страшним вирусом короном.

3. Уз диригентску палицу светске чивутарије, уз помоћ њихових сетелита: масона, илумината, троцкиста, покрета зелених, антифе, те свих удужења за заштиту права педера и лезбејки као и свих вјерских лидера, свих светских религија (који су давних дана заврбовани и кроз масонске ритуале сатански иницирани), почиње колективно јаукање и завијање на светскоме нивоу.

4. Леле нама за нама, кукуууууу, помрјећемо сви сви као зечеви, завијају сви чивутски медији.

Шири се паника, шире се лажи, масовно се људи убијају по болницама, што убилачким третманом светске „здраствене“ сатанистичке организације, што тровањем хемијским бојним отровом „сарином“, којега су специјни агенти потурали по болницама или њиме убијали виђеније људе по свијету.

5. Сви светски политичари, сви светски религиозни лидери, велики број продатих научника, доктора, глумаца, пјевача и осталих идиота и продатих душа, упозоравају људе да се пазе, и да не мрдају из куће (остани дома, не видио се мајци).

6. Пуфицава чивутска битанга Бил Гејтс и његова генетски дегенерисана и мајмунолика братија, нуде нам спасење у облику њихових вакцина.

Зомбирани клипани читавога свијета су одушевљени. По наредби чивутскога Синедриона, све државе свијета разрешују кесе и Чивути праве неколико фирми за производњу ковид вакцина.

7. Чивути из астра зенеке избацују своју вакцину, слиједе их Чивути из Фајзера, потом Чивути из Џонсон и Џонсон, те Чивути из Спутњака ( нас и Руса 200 милиона ). Њих све прати фабијанско јеврејска дружина из Кине, са својом вакцином. Ако сам кога заборавио, нека ме извине.

8. По наређењу из јудејскога Синедриона, а по налогу јудејских рабина и њихове тајне кабале, прави се вјештичарски „напитак“, који је мјешавина кабалистичке црне магије и отрова. По угледу на Љиљу вјештицу, свету Борку, бабу Џемину и ђеда Мргуда, што олово мути, спремају чивутски рабини сатанско причешће, са којим сва светска пулација треба да дочекају њиховога Месију.

9. Мјешавина фетуса од у трећем мјесецу, ритуално абортиране (убијене без анестезије) хришћанске бебе, помијешана са фетусом од једне врсте афричкога мајмуна, уз додатак неколико врста паразита, те алатки за генетску манипулацију човјека и стварање шиљатих протеина, које ће да људима уништи њихов природни имуни систем, све упаковано са супер проводником графен оксидом, који ће у тијелу створити електричну мрежу,
за брз пролаз 5Г зрачења до мозга и срца а све уз бајање јудејских рабина, цитатима из тајне кабае, нуди се људима као једино спасење.

10. Сатанизовани римски папа је овом врачком сав одушевљен, његова девојчица, Вартоломеј из Констатинопоља такође. Кирил содомски и гоморски је изван себе од радости. Читаво светско отпадничко и екуменистичко православље, подржава црномагијаско кабалистичко причешће и пријети санкцијама свим онима, који се дрзну, да у себе не приме чивутску враћку. О муслиманима, католицима, протестантима, будистима и хиндуистима да и не говоримо.

11. Коначно започиње највећи чивутски пројекат после „октобарске револуције, почиње прва рунда светскога боцкања, са десетинама хиљада смртних случајева и и милионима тешких оштећења.

12. Потом долази друга рунда а ритам свом том лудилу даје држава Израел, са лажним вакцинисањем њихових становника, раствором са сланом водом.

13. Израелци завршавају прву рунду шприцања са сланом водом, коју благосиљају сви јудејски рабини. Изаветале Гоје у чијим државама су створени специјални тимови бораца против короне, са све Чивутима на чело тих тимова (без једног јединог изузетка), започињу шприцање свога становништва, али не са сланом водом, него са сатанским нектаром, којега су им Чивути сервирали.

14. Потом чивути у Израелу спроводе другу рунду масоног шприцања, наравно, са сланом водом. Гоје их у стопу прате, али са сатанским нектаром.

15. Онда Чивути започињу трећу рунду, „још само овај пут и више нема, „часна чивутска и комунистичка ријеч“. Гоје им вјерују и тако се ишприца већи дио њих, не једном, не два пута, него по три пута, јадо мој.

16. Израел постаје примјер читавоме свијету и они свечано започињу шприцање ђеце, наравно, са сланом водом. Уједињени мајмуни читавога свијета их у стопу прате и своју ђецу од 12 до 15 година приносе као жртву Валаму, јер тако је морало бити. А зашто је тако морало бити? Па рекли им чивути. Зар држава Израел није примјер, који читави свијет треба да слиједи, рекао би „српски“ др. Кон и „српски“ експерт за шкопљење свиња и тељење крава, др. Шеклер, којега јудејска интернмационала ад хок од ветеринара преквалификова и прогласи стручњаком за микробиологију.

17. Пројект „ковид“, јеврејски пројекат пар екселанс, је у пуном замаху, Израел, који постаје примјер читавоме свијету започиње шприцање ђеце од пет година, опет и опет, са сланом водом. Гоје их у стопу прате, али без слане воде, подразумијева се, јер шта би рекли др. Кон и др. Шеклер на такву једну подвалу.

18. Читави круг земаљски са нестрпљењем очекује шта ће Израелци да ураде, јер они дају ритам. Што се код њих деси, мора се десити и у свим другим земљама свијета. Успротивити се томе, био би антисемитизам. а тај се гријех не прашта ни у овом ни у оном свијету. По дефиницији, антисемитизам је када те Чивутин појаше а ти не даш. Тако нешто је са модерном демократијом и људским правима неспојиво.

19. И ево, Чивути још нису започели да шприцају новорођене бебе а од кад ће не знамо. Осим што сигурно знамо, да им такав један сатански деликатес промаћи неће.

20. И ево прођоше пуне двије године дана, измијењаше се алфа, бета, гама и делта сојеви короне и тренутно на сцену ступа омега сорта. Грипа је већ одавно умрла и већ двије године ни један становник на кругу земаљском се није од ње разболио.

21. Ипак, чивутска средства информисања, већ наговештавају нови сој, мешавину грипа и короне, што значи да ће грипа можда да васкрсне, и да није све изгубљено.

22. Да су ово осамдесете године прошлога вијека и да се ође појави који ревносни новинар из бившег удбашког часописа „Дуга“, он би сигурно написао, „пи погани што од љуђи чините“. А неки бивши политичар из времена антибирократске револуције би значајно рекао, “ непријатељски елементи покушавају да нам униште нашу самоуправну, несврстану и социјалистичку Југослаију, коју смо револуцијом стекли, на челу са другом Титом.“

23. Међутим има неких фашиста, антисемита (замнислите и тога има), теоретичара завјере и тако даље, који имају неке сулуде идеје. Напримјер да је сва ова хистерија направљена из више разлога, од којих је један, стварање хаоса, који би натјерао сав народ на кругу земаљском, да завапи за спасиоцем, који би једини могао да ријеши све њихове проблеме,од који је највећи страшна болест корона. Тако нешто, би могао да уради само „Месија“ а одакле би друго он могао доћи него од Чивута и кабалиста, који су му већ и круну припремили, са све мјестом за рогове (није шала него збља, вјеровали или не).
И тај „Месија“ нема ђе друго да засједне, осим у земљи, чије се цјелокупно становништво већ три пута шприцало са сланом водом, погађате сигурно, ријеч је о Израелу.

24. Неко рече да би по кабалистичком вјеровању, за долазак „Месије“ било потребно двије године без прославе Васкрсења и Рождества Христовог. Васрсење и Рождество Христово са брницама, нити је прослава Васкрсења, нити прослава Рождества Христовог. Ако је тај „неко“ у праву, онда би ускоро требао да дође „Месија“.

25. За њега је хаос већ припремљен а припремљен му је и први домаћи задатак и прво чудо које он треба да уради. Наиме, прво чудо које ће урадити „Месија“ биће да од короне опет направи грипу, то јест да васкрсне вирус грипе и да уништи страшну корону, цркла да Бог да. Тако један невјероватно комплексан подухват, може обавити само јудејски „Месија“. Ако му то не пође за руком, нама спаса нема, драге даме и госпође.

26.И коначно, вођа совјетских Чивута, хасидски рабин Бен Лазар, који је највишим одликовањима одликовао творца совјетске вакцине „спутњак“ ( нас и руса 200 милиона) и који је јавно позвао сав народ на масовно шприцање, сада јавно говори, како вакцине више ништа не помажу, како нам уопште нема спаса и како проблем „корона“ може да ријеши и ријешиће само долазак „Месије“.

27. Е па, уједињеним мајмунима читавога свијета ( Устајте презрени на свијету. Сви сужњи које мори глад!) честити долазак друга „Месије“, којега чивутски рабин бен Лазар, најављује у овоме снимку од прије пар дана:

https://vk.com/video370526593_456241233

Аутор: Вукман Чејовић

Извор: Васељенска

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!