Свет

Мел Гибсон: Холивудска елита покушава да ме убије због разоткривања педофилског ланца

У срцу зла

Мел Гибсон живи у страху за свој живот након што се заклео да ће разоткрити елитни ланац педофила који делује у срцу холивудског система. Према Гибсону, холивудске елите су већ покушале да га отпусте, ућуткају и униште његову каријеру – ништа од тога није успело јер ми људи разумемо да он говори истину.

Мел Гибсон је разбеснео естаблишмент 2017. јавно осудивши Холивуд као „брлог паразита“ који се „гости крвљу деце“.

Мејнстрим медији брзо су насрнули на Гибсонова открића, ангажовали провере чињеница да коментаре прогласе лажним вестима и наставили да бришу сваки видео и чланак са интернета. Орвел нас је упозорио да ће у будућности елите „памтити” незгодне информације. А то је управо оно што је елита урадила са Гибсоновим открићима о Холивуду.

Укратко, глас Мела Гибсона је утихнуо.

Сада, шест година касније, Мел Гибсон је изјавио да „нема шта више да изгуби“ и одлучан је да одигра своју улогу у искорењивању зла елитне педофилије и трговине децом – без обзира на личне последице.

Sound of Freedom прича причу о Тиму Баларду, бившем оперативцу ЦИА-е који је дао отказ као специјални агент у истрагама о домовинској безбедности. Први извештаји показују да филм разоткрива ВИП педофилију и трговину децом.

Тим Балард је недавно рекао публици на годишњој конвенцији Форума Јута Игл 2023. да је четвороделна документарна серија, чији је извршни продуцент Тони Робинс, при крају, а такође је открио да је Гибсон посветио свој живот спасавању деце од елитних педофила.

Мејнстрим медији су ужаснути Гибсоновом новом улогом и чине све да заведу масе. Према проверивачима чињеница, Мел Гибсон није био умешан у Sound of Freedom. Чак тврде да је он негирао своју умешаност – наравно, преко неименованог, анонимног извора.

Зашто тако отворено лажу о Гибсоновој улози у Звуку слободе?

Јер се ужасавају онога што ће разоткрити. Према Гибсону, они раде као покриће за мрачне силе које су одлучиле да га ућуткају. Толико су одлучни да га ућуткају и заташкају овај филм, да не желе да главна публика има појма да филм уопште постоји. Кари Лејк се састала са Гибсоном и разговарали су о ужасној трговини децом која се дешава широм света.

Морамо се придружити храбрим патриотама као што је Кари Лејк у одбијању да се згрче пред елитама и њиховим псима нападачима у мејнстрим медијима.

Трговина децом је америчка прљава мала тајна и елита не жели да знате пуне размере епидемије.

Милиони деце нестају сваке године, стотине хиљада само у САД, а многа од њих падају у руке предатора који их продају преко педофилских мрежа где деца трпе незамисливе ужасе.

Трговина сексом – посебно када се ради о куповини и продаји младих девојака – постала је велики бизнис у Америци. У 2011. години, то је био најбрже растући бизнис у области организованог криминала и друга најуноснија роба која се илегално трговала после дроге и оружја.

Размислите о овоме: свака два минута дете је експлоатисано у индустрији секса.

Као што истраживачка новинарка Ејми Фајн Колинс примећује: „Постало је исплативије и много безбедније продавати савитљиве тинејџере него дрогу или оружје. Фунта хероина или АК-47 се може продати једном, али млада девојка се може продати 10 до 15 пута дневно — а ‘праведни’ макро конфискује 100 посто њене зараде.“

Како истиче Ерни Ален из Националног центра за несталу и експлоатисану децу, „Једини начин да ово нећете наћи ни у једном америчком граду је да једноставно не тражите.“

Одакле тај апетит за малу децу? Погледај око себе.

Деца су годинама сексуализована у музичким спотовима, на постерима, у ТВ рекламама и у продавницама одеће као што је Таргет. Трговци су створили потражњу за „младим месом“ и готову понуду хиперсексуализоване деце.

Као што је холивудски ветеран Џејмс Вудс рекао ове недеље, Холивуд је „сто пута зао“ од ваших најгорих страхова.

Гибсон је то одувек знао, али за разлику од већине звезда, није био заведен овим злом. Ево га годинама касније, и даље одбија да прихвати зли систем.

Након што је одахнуо, Гибсон се вратио и одлучио да више неће играти по холивудским правилима. Пркосио је студијском систему и направио еп Страдања Христова. И сада то ради поново, сарађујући са Тимом Балардом и Џимом Кејвизелом на стварању Sound of Freedom.

Индустрија забаве и мејнстрим медији, који раде у име елите, одлучни су да прикрију епидемију педофилије. Они су одлучни да наставе да поричу да овде постоји проблем, упркос доказима о милионима деце која нестају сваке године.

Храбри патриоти попут Мела Гибсона, Тима Баларда и Џима Кејвизела одлучни су да ову епидемију изнесу на видело. Нема сумње да ће мејнстрим медији поново покушати да откажу Мела Гибсона. Ако не успеју да га на овај начин ућуткају, како верује, онда би опасности по Гибсона могле бити далеко озбиљније.

Текст прилагодили србском језику уредништво Борба за истину

Извор: Провјери.хр

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!