Русија и руске земље

Медведев: Русија се бори за светски поредак у коме нема места за нацисте, историјске лажи и геноцид

Ово је мој први пост на Телеграму. Околности су се развиле тако да се овај комуникацијски ресурс показао траженијим од познатих друштвених мрежа које су саме себе компромитирале. Стога је прва публикација посвећена најдраматичнијој теми.

Помахнитала русофобија Запада, по свему судећи, никада неће стићи до дна. Ширење НАТО-а на наше границе, економски и информацијски рат покренут против наше земље на свим фронтама, бескрајне претње и застрашивања, жестоки прогони наших грађана у иностранству. Све је то разлог изузетног заоштравања међународне ситуације коју ових дана проживљава цели свет.

Одвратна, злочиначка и неморална је линија понашања земаља западног света према Русији посљедњих година. И то поред чињеници да смо искрено тежили добрим односима с њима. Заједно смо победили фашизам у 20. веку и договорили универзална правила сигурности и сарадње. Али сада двоструки стандарди Запада више никога не изненађују. Кад им затреба, могу затворити очи на све, па и на истребљење руских цивила у Донбасу које је трајало годинама. Ако нешто не иде по њиховом налогу, само је један кривац – руска држава.

Антируска хистерија којој сада сведочимо нипошто није нова појава. Било је то у 19. и 20. веку. Присетимо се познатих ријечи Фјодора Тјучева: „Одавно је било могуће предвидети да ће та бесна мржња, која се тридесет година, сваке године све више, распламсавала на Западу против Русије, једног дана доћи до врхунца. Овај тренутак је стигао. Русији је једноставно понуђено самоубиство, одрицање од самог темеља свога бића, свечано признање да она није ништа друго на свету, него дивља и ружна појава, као зло које треба исправити“.

Чини се као да је написано 2022.

Историја је уверљиво доказала своју цикличност у 21. веку. Тло за ову „бесну мржњу“

Русији су заложиле Сједињене Државе и њихови сателити током читавих тридесет година постојања савремене руске државе. Само што је то дуго времена било маскирано лицемерним белозубим осмесима политичара и дипломата који су говорили једно, а радили нешто сасвим друго. Једноставно речено, упадљиво су нам лагали зарад својих интереса.

Наравно, није им се свидела чињеница да је Русија поновно постала снажна сила, способна бранити своје интересе, штитити своје грађане у другим земљама. Жестока русофобија, забележена у цитату из руског класика, дословце се „ослободила“, гушећи се у импотентном бесу. На крају крајева, наша држава мора бити стерана у ћошак, стављена на колена и преваспитана по обрасцима англосаксонског света. Учињена слабом и потпуно покорном. Још боље, растргнута на делове.

Неће моћи. Русија има довољно снаге да сузбије све дрске непријатеље наше земље. Наставићемо се борити за светски поредак који одговара Руској Федерацији и нашим грађанима, у ком нема места хладним нацистима, историјским лажима и геноциду. Морална снага и историјска истина, као и пре, на нашој су страни!

Аутор: Димитриј Медведев, лидер Јединствене Русије

Текст прилагодили србском језику уредништво Борба за истину

Извор: https://t.me/medvedev_telegram/4

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!