Мишљења

Марко Пејковић: Нема тог закона па ни устава који може да нам наметне Ковид пропуснице

Већ писах да нема тог закона па ни устава који може да нам погази метаправно начело “себе-власништва“, тј. да нас лиши нашег власништва над нашим телом – нико не сме да га такне прстом, а камоли да га боде смећем без наше сагласности. Нити сме да нам укине било које право зато што на пипкања и боцкања не пристајемо – то му исто дође као и насиље над нашим телом и имамо право да се томе одупремо (ако нема друге и силом) у самоодбрани.

Ако демонизовани Кон и његова менажерија уведу пропуснице, нека сви знају да смо ми ослобођени било каквог нормалног обзира према њему, штаблијама и свима онима који заговарају пропуснице и присилна боцкања. Између нас и њих не постоји више било какав правни или уговорни однос, већ однос тираније (са њихове стране) и самоодбране (са наше стране). Тако, ако они нама покушају да одузму посао, право да купујемо по трговинама, да једемо и пијемо по кафанама и ресторанима, онда ћемо ми покушати да се самоодбранимо.

Фото: Тањуг

Сазнаћемо где усташка ваксерска гамад ради и живи (за неке већ знамо) и блокираћемо их својим телима – нека виде мало скотови како је када не можеш нормално да живиш у свом стану или кући и да не идеш на посао или у трговину. Можда се мало дозову памети након пар дана у карантину за њих, који ћемо приреди као што би они нама.

Упозоравам све њих и било кога ко им је саучесник да се не коцкају више Српским народом. Пукао нам је филм и чим уведу пропуснице, нека знају да ћемо све главне ковид манијаке у карантин. Чист рачун друга љубав!

Аутор: проф. др Марко Пејковић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!