Мајмунске богиње у паради срама

Како би се спречило ширење мајмунских богиња, Светска здраствена организација је објавила 27.јула 2022. препоруку за хомосексуалце — да смање број партнера:

https://www.cnbc.com/2022/07/27/monkeypox-who-recommends-gay-bisexual-men-limit-sexual-partners-to-reduce-spread.html

Дакле, постало је видљиво да су пацијенти ове болести углавном мушкарци, педери. Иако се то зна, наша влада неће да штити своју популацију од најезде овог вируса који сигурно стиже с стотинама хиљада ових содомиста а који може да остави доживотне деформирајуће ожиљке по телу, као знак прележане песте. Одржавање европске параде срама у септембру ове године y BG има приоритет у агенди перверзног “председника“ и његове “ПМ“.

АV-ева изјавa да се “он не додворава народу“, значи да народ не може да рачуна на председника који се константно већ десет година  додворава искључиво западњацима, шиптарима и арапима. Он је глув на противљење народа и његове жеље. Здравље свих нас му је у другом плану, очигледно! Политички поени код страних газда су му у првом. (Данас је АV чак изјавио да ће шиптари почети да убијају по северу Косова, што се може разумети у његом језику пројекције, да ће ОН почети да убија наше људе који спречавају издају Косова —“Убијање Срба почиње“, рече АV ).

Народ је остао сам, пред библијском пестом апокалиптичних последица.

Свештеници су забили главе у песак. Заборавише ли они Стари Завет који описује безобразлук и насиље педера у Генези 19 ? како педери силују и нападају ? како су Лота опколили? како је Бог морао да спали с смрдљивим сумпором целу регију Sodome и Gomore? Да тамо и данас сумпор смрди а Мртво море концентрише отрове из тих давних времена…. https://biblia.com/bible/esv/genesis/19/1-11  А такви у истом насилничком духу, долазе да каљају наше просторе… Cамо једна група верника, литијама хоће да иде против содомиста! Пишу петиције за “председника“, као да он није глув, већ поодавно, на све захтеве -Срба?

Оставимо ли политичаре на страну  као не-заинтересоване за народ, оставимо ли вернике и Библију као не-научне,   зашто се научници, епидемиолози, лекари не консултују? Зашто ћуте? Хоће ли они заиста да им белосветски педери донeсу овај вирус пред врата? Чак и организације као “Лекари и родитељи за науку и етику“ немају своје планове за одбрану…

Зашто лекари не кажу да је пенетрација ануса не само нехигијенска практика која може да изазове стерилитет код содомизоване жене која прихвата мултипле, неприродне пенетрације, него и тешка ПСИХОЛОШКА ТРАУМА која разара есенцију бића и ствара анксиозне, перверзне и ментално болесне мушкарце који углавном завршавају с самоубиством или на топ-позицијама западних сотонских структура одакле могу да силују, бомбардују недyжне, разарају сваки смисао… Ма зашто ћуте?

Молитивама против вируса се може, али добротом против насилника који долазе с пестом да би нас укаљали, се не може. Њима се не сме дати гостопримство… нити мали прст! Они никако, никако не смеју да ставе своја стопaла у нaшу Србију. Не само да носе вирусе с собим они ће се обући у сјајне хаљине, нашминкати као кловнови да привучу пажњу деце и их “забављају“ у свом стилу. Они ће пољувати наше светиње… затровати смрадом сваки педаљ земље којoм иду. Нема литија које могу ово спрати и децу заштити ако то ми не чинимо!

Из хигијенских разлога, било би логично да се законом спрече њихов долазак, Међутим, ми на то не можемо рачунати, јер нас влада издаје по том питању. Морамо се сами организовати.  Cвако у тишини свог радног места, може саботирати вољу перверзних лидера државе.  Oсвешћени здраствени радници Србије да врше пристисак на институције и одговорне које могу да ОДКАЖУ долазак стотине хиљада инфицираних насилника чиjи је циљ  ругање Богу и здравом разуму.  

За спречавање доласка се морају искористити сви могући легални и нелегални трикови: њихове авионе спречити да слете; њихове организације хаковати; њихове карте анулисати… у цивилним акцијама неполушности према влади која не слуша народ. Дијаспора им може слати поруке по свету —у име хигијене, тражимо да не долазе — то звучи и легално и фино! послати им молбе да не долазе!; послати им поруке да их Срби чекају с сумпором… 

Сваки појединац на свом нивоу, може и мора да спречи долазак ових болесника. Измислите сами начине борбе. Будите иновативни. 

“Нека борба буде непрестана“

Даровна / мајчинска Економија

у срБској 7530-ој години, 11-ог у гумникa  ( avgusta)

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!