Породица и школа

Спречавају мајку да врати отету децу

Слађани Ранковић су службеници Центра за социјални рад из Горњег Милановца због наводног сиромаштва одузели двоје мале деце. Са детаљима се можете упознати из текста који смо том приликом објавили ОВДЕ. Она је решена да своју децу врати, међутим они који тргују нашом децом по сваку цену покушавају да је у томе спрече. Шта то значи можете се упознати из писма које смо добили од Владимира Јевђовића који као брат у Христу покушава да помогне Слађани.

Уредништво Борба за истину

….

Чим је  је отпуштена из Опште болнице Горњи Милановац, одељења психијатрије, Слађана почиње да кречи кућу и у среду 02.02.2022. је отишла у најближе село Прањане где врши набавке како би пре свега купила још фарбе, за кречење куће како јој је то наложено од стране Центра за социјални рад.

На улици испред кафане у центру Прањана у поподневним часовима 02.02.2022. је хапси полиција без објашњења и налога за хапшење и поново је пребацују у Општу болницу, одељење психијатрије. Тамо јој дају до знања да није смела да се оглашава поводом њеног случаја на сајту Борба за истину и да ће је пуститити у понедељак 07.02.2022. по пријему решења од Суда (за шта не зна се)..

У суботу 05.02.2022. у Општу болницу, одељење психијатрије долазе јој духовни отац и брат у Христу са намером да гарантују за њено здравље и да је извуку из болнице. Након чекања напољу од 10-ак мин. испред врата зграде (због ковид протокола) излази Др. Мијатовић Рајка која не дозвољава да се пацијенткиња посети, одн. да изађе из установе, због чега смо рекли да смо дошли. На питање како је могла бити ухапшена и спроведена у болницу без икаквог папира, одговорено нам је осорно: „Ми можемо да приведемо било кога ко угрожава своје или јавно здравље и без папира!“. На наш коментар да смо ми могли доћи и са екипом за снимање, грубо нам је речено да идемо одатле, да неће пустити Слађану, докторка је ушла унутра и залупила врата.

Обзиром да знамо да се одузета деца, након боравка у хранитељским породицама до годину дана, продају страним компанијама и завршавају код содомских породица и појединаца (линк о томе), а неки бивају жртвовани и у сатанским обредима, веома битан податак је и да су обојица малишана Лазар и Страхиња плаве пути и плавооки и у узрасту  од 2 до 6 година што је најтраженија „роба“ горепоменутих.

Да би се овај случај позитивно решио и мајци вратила одузета деца неопходна је правна помоћ добронамерног, верујућег адвоката за којим се још увек трага.

Нека би Господ дао да се уз ваше молитве за невољнике, у што скорије време, дечаци Лазар (1,5) и Страхиња (3,5) врате одузетој мајци Слађани.

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!