Природа и здравље

Магнетисаност вакцинисаних Ковид19 вакцином

„Нема већих слепаца од оних који неће да виде.“ др Педро Чавез

Ilustracija:Faktograf

Они који су вакцинисани Ковид19 вакцином показују карактеристике магнетисаности. Прво након вакцинисања је магнетисаност присутна само у рамену у које је убодена и ушприцана вакцина, а касније се прошири широм тела. Има пуно видеа на интернету који доказују да се на људе након вакцинисања, на раме, али и на друге делове тела лепе магнети, али и метални немагнетни предмети, нпр. кашике, шарафи, спајалице и друго. Тако да то показује да човек у себе вакцином прима неку магнетну супстанцу, не обични метал на који делује магнет, него неку материју која има магнетне карактеристике, јер она привлачи метал нпр. кашике, шарафе итд[1]. То је очито по доказима графен оксид. О њему сам писао у прошлом чланку: „Графен оксид у кинеским и свим осталим вакцинама“ https://www.academia.edu/61545625/Grafen_oksid_u_kineskim_%D0%B8_svim_ostalim_vakcinama

Као што сам споменуо постоји пуно видеа на интернету који показују магнетисаност тела након вакцинисања. Нпр. https://www.bitchute.com/video/ZB47HnpNwtEf/  https://odysee.com/@TimTruth:b/Magnetvaccinearmdocumentary:a    Те видее нормално не треба тражити на youtube, јер они то цензуришу. Youtube је у власништву Гугла, а они су очито за вакцине, глобалистичка компанија, осим тога.

Уопште главни у разоткривању завере око графен оксида и вакцина је група научника названа „Ла квинта колумна“ из Шпаније, на челу са Рикардом Делгадом. Они су први открили путем анализе вакцина на Универзитету Алмериа, првенствено Фајзера, да вакцине против коронавируса19 садрже графен оксид. Фајзер садржи чак 99% графен оксида у себи. С обзиром на то, особе које се вакцинишу добијају електромагнетне карактеристике у телу. Након неког времена, графен се таложи у мозгу, бубрезима и другде.

Рикардо Делгадо је у потпуности доказао магнетисаност тела вакцинисаних, тј. у овом случају у мозгу, у свом видеу, тестирајући магнетисаност главе вакцинисане особе Фајзер вакцином. Тај видео се може погледати на сајту „Orvel city“, са енглеским преводом овде: https://www.orwell.city/2021/06/ricardo-delgado-graphene-oxide.html   

Превео сам оно што он говори.

Текст следи.

„Налазимо се са вакцинисаном особом. Запазите да је магнетизам већ прешао из руке у главу. Она сада има пет неодиниум магнета, јер их немам више у кући.

Очито, магнети, када их скинем, као што видите немају никаквог лепила на себи, насупрот томе што Ботикариа Гарсиа каже. Она ће морати да одговара пред судом правде за варварства која говори.

(Ботикарио Гарсиа је шпански плаћеник, који тврди да људи лажирају овај феномен.)

Молим Вас померите главу. Добро.

Сада шта ћемо радити је да меримо волтажу са мултиметром. Поставићемо електроде. У реду. Овде, и сада ћемо да гледамо ниво волтаже. Видите, мера је миливолти. Мери до 50.000 mV. Отишло је до 180mV у неком моменту. Понекад иде и негативно, што значи да подстичу из вана. Али како? Кроз радио фреквенције: екстернално електромагнетно поље које ствара различита електромагнетна поља. То је зашто некада има одбијања, а некада привлачења магнета. 

Очито, они који критикују овај феномен нису свесни тога из незнања или једноставно имају друге намере, као што знате. Сада показује мање, иако је сада дошло до 101mV, заправо јер чини отпуштања у земљу кроз ноге. Оно што покушавамо да чинимо је да елиминишемо магнетизам, јел тако?

Графен управо има те карактеристике: он постаје магнетан у контакту са водоником у телу. Наравно да то чини. Разлог је липидна капсула о којем сам вам причао. Гледајте! Пење се до 144mV. Липидна капсула је затворена, по својој прилици, што овим путем зовемо “вакцином”. МРНК је ту уствари да затвори графен тако да дође до можданог неокортекса неприметно за имуни систем. То је…, то је једина сврха. И ово је масивна превара којој су подвргли целу популацију.

Они убризгавају наночестице графен оксида. У реду. И стога, за оне који причају о магнетима, као да имају лепило и слично, кажем вам опет, зашто мултиметар показује до 180mV на глави особе? Зашто? Немате ли стида? А такође ви ћете бити осуђени на суду правде, опет вам кажем.

Сада смо са детектором… оловка детектор електромагнетске радијације. Има фин домет. Тако, ако видите да када поставим близу, на пример на рутер. У реду. Тако да детектује… Такође зависи много о близини. Наравно, ако га ставим на своју главу, на главу Рикарда из Ла квинта колумна, неће детектовати електромагнетно поље уопште. Јел тако? Наравно.

Сада ћемо учинити исту ствар са особом вакцинисаном са две дозе Фајзера и којој је већ мерен магнетизам, додатно, са мултиметром на месту неокортекса. На мозгу, на глави. У реду. И погледајте. Погледајте на портериор. Прије свега, то је место које показује највише магнетизма. Подићемо косу, да видите да ту нема ничега. Не сада, али је овде. Постоји магнетисаност и овде. Стога, показује електромагнетно поље практично широм постериор подручја, такође и на челу, као што сте видели раније. Овде такође, сними добро да не могу да кажу да ту има магнета. У сваком случају, магнет не би био детектован. Мора да буде електромагнетно поље, то је оно што оловка детектује.

То је за не поверовати. То се дешава онима који се вакцинишу. У реду? Они добију електромагнетно поље у главу. За не поверовати! Заустави!.”  —Рикардо Делгадо

Као што можете видети горе и у видеу, то је непобитни доказ магнетисаности, електромагнетисаности, особе вакцинисане Фајзер вакцином, али и осталих вакцина против Ковид19, јер све оне садрже графен оксид, који има те карактеристике.

Толико о томе да треба примити вакцину, како то пропагирају медији, државе и доктори широм света.

Не треба никако. Онај који прими вакцину као да постаје киборг, тј. добија киборшке карактеристике тела. С обзиром да графен оксид прелази у мозак, питање је шта они који стоје иза свега тога, могу да раде поводом утицања на мисли, понашање и остало. Циљ је што се тога тиче манипулисање човеком.

Очито да је то уопште уствари неки технохуманистички експеримент над целим човечанством. 

А осим тога може се и погинути од графен оксида из вакцина, јер је то отров.

Тако да то све показује да никако то ђубре не треба примати у себе.

Показаћу даље у овом чланку још нека сведочанства о магнетисаности.

Чилеански лекар у својој ординацији је тестирао магнетисаност рамена особе вакцинисане са кинеском Синовак вакцином. Показао је да тестирани нема ништа испод пазуха, што би узроковало магнетисаност те је показао да кашика коју ће ставити нема лепила на себи, што би узроковало лепљење на кожу. Затим је поставио кашику на кожу рамена у које је особа примила вакцину и гле, кашика се магнетно залепила на то место. Магнетисаност је такође посведочена и на другом рамену на месту на којем је примио те године вацкину против грипе. Видео се може погледати овде: https://www.orwell.city/2021/05/magnetgate-celso.html

Заправо, убацивање графен оксида у вакцине потиче још од 2020. године у вакцинама за грипу. Мексички лекар Педро Чавез је тестирао вакцинисане пацијенте Ковид19 вакцинама и вакцинама на грипу и приметио је да: “Зачуђујуће, ми смо почели да видимо да пацијенти вакцинисани против грипе прошле године (2020.), такође показују магнетизам.” “38-годишња жена је вакцинисана у септембру против грипе са Фајзером. Она је дошла да ме види пре два дана, јер је имала леукоцитозу, више од 17.000 и плателета 620.000, што је 400.000 преко границе. Она је имала електромагнетизам у својем врату, метал и магнет се лепио на њен ганглионски ланац. То је било зачуђујуће да електромагнетизам може трајати тако дуго у организму.” (др. Чавез).

Даље наводи.

“Другог дана, отишао сам у хомеопатску апотеку у близини и продавачица ми је рекла да је она управо вакцинисана са Астразенеком пре 20 дана. Узео сам спајалицу и она се одмах залепила на месту вакцинисања. Другим речима, постоје случајеви за Кансино, Синовак, Астразенека и Фајзер у лабараторијама. Ја сам их документовао. Али је речено да је то случај свих фармацеутских компанија које праве вакцине. (против Ковид19) …

“Запањујуће је да електромагнетизам није детектован када ми радимо хемију крви, општи урински тест… Тако да морамо да тражимо помоћ других дијагностичких алата да видимо везу између електромагнетизма и болести која се може десити у будућности.

То је први пут у мом животу да ја као лекар сам видео електромагнетне фреквенције унутар тела.[2] 

Биће занимљиво бити на месту где је 5Г торањ и тамо где га нема. Поставите фреквенцијски метар на вакцинираног пацијента без 5Г торња около и мерите ниво радијације. Након тога, учините на месту са 5Г торњем са истим пацијентом и ставите метар на месту вакцинисања на пацијента. Видећемо да ли има разлике у интензитету електромагнетног сигнала.” … Доктор овде нормално није упознат као Рикардо да након одређеног времена од вакцинисања графен оксид путује кроз тело те се таложи у мозгу и другим деловима тела. Питање колико га може бити након одређеног времена у рамену, али има и тих показатеља да буде и на том месту након дужег времена.

“Теорија, али само теорија, каже да електромагнетне честице које циркулишу у телу ће деловати са фреквенцијом 5Г антена и ово може узроковати појаву угрушака и тромбова у било којем делу тела.” … “Британски представник је недавно умро након вакцинације због угрушка. Такође и министар Уругваја.” …

“Према VAERS-u Vaccine Adverse Event Reporting System или Vaccine Adverse Event Reporting System (Систем извештавања нуспоследица вакцина) показује да је у САД-у више људи умрло због нуспоследица Ковид вакцина у 4 месеца, него у 15 година од 1997. до 2013. године од последица других вакцина.

У северној Италији, прошле године, више од 40 старијих особа који су вакцинисани против грипе је умрло.” …

Што се тиче критика на његове тестове магнетисања наводи следеће. “На мексичком Уно ТВ они кажу да је магнет лажан. И Малдита “фект чекер” је објавио да ми стављамо магнет у пазух и да овај магнет је онај који привлачи металне честице (Хахаха…). А други су рекли да ми стављамо лепило на њих тако да магнет или метал остаје тамо. Нема већих слепаца од оних који неће да виде.

У COMUSAV, ми смо имали састанак доктора из различитих делова света. Били су људи из Јапана, због COMUSAV Јапан и COMUSAV Индонезија, COMUSAV Европа је основан са неким државама. И ми смо дискутирали како можемо помоћи пацијентима, са мало што знамо. Постоји један начин са памучном тканином, ону коју користе жене да скину шминку, на коју ставимо магнет у центар, залепимо га са силиконом и ставимо то на место вакцинисања, када није дуго времена прошло. Скинуто је када се особа купа и стоји 3 до 4 дана. Када се коначно скине треба бити натопљено са црнилом. То је што сам видео у документарцу Ла квинта колумна, што се десило доктору. Ово би требало да испере магнетне честице под кожом. И ако ми то учинимо и неко се разболи они би могли мислити да је то што смо ми извукли активни састојак вакцине. Други се зове биомагнетни парови. У овом случају, студије требају бити урађене да се види да ли ефекти могу бити неутралисани, да само честице остану циркулисати, али не магнетисане. Постоји друга теорија која каже да стављање два магнета, један на лево, а други на десно запешће, различитих полова, ће очито деактивирати магнетизам који циркулише телом. Али то морамо проверити.

Једна ствар је теорија коју можемо имати о штетности које вакцине чине коју не можеш нити видети ни доказати, али електромагнетизам је видљив свим очима. Најобјективнији тест који можеш учинити на пацијенту је са магнетом, са металом или са електромагнетним метром.

У Ковид проблему се користи ПЦР тест који очито није ексклузиван на SarsCoV2, постоје међуреакције са другим типовима вируса, или са другим типовима субстанци. То значи да дијагностички метод није адекватан.

Ми не знамо да ли су инфлуенце подвргнуте електромагнетном подстицају развиле Kовид симптоме или да ли је позитивни ПЦР тест позитиван на вирус инфлунце такође.” Чланак се може читати овде, и видети снимљене тестове доктора са магнетима и металом на телу вакцинисаних: https://www.orwell.city/2021/06/magnetgate-dr-pedro-chavez.html  

Даље, што се тиче лекара, постоји још случајева да лекари показују магнетисаност особа које су примиле Kовид вакцине. Нпр. Доктор Јулијан Конејо-Мир, профессор дерматологије са Универзитета Севиље, главни доктор на подручју дерматологије у Вирген дел Роцио универзитетској болници у Севиљи, је објавио две фотографије члана породице које показују намагнетисаност рамена након вакцинисања Ковид19 вакцином. Тако да он признаје ове последице вакцинације. https://www.orwell.city/2021/06/dr-julian-cornejo-mir.html   

Наведено о лекарима сам поставио углавном да покажем да и одређени лекари сведоче о магнетним карактеристикама вакцинисаних Ковид19 вакцином. Али не мора неко бити доктор да би могао потврдити чињеницу да се вакцинисани магнетише честицама из Ковид19 вакцине. Постоји море видеа широм интернета који то доказују, у којима се магнети, очито који немају лепило на себи магнетно лепе на чисту кожу (углавном раме), очито, јер нешто у кожи има магнетне карактеристике, а знамо по доказима да је то уствари графен оксид. Такође се лепе кашике, спајалице, шарафи, разни метали, чак и смартфон. А Рикардо у свом видеу је показао са мултиметром и детектором електромагнетизма да тело вакцинисане особе заиста има електромагнетне карактеристике.

Тако да вакцине против Kовид19 заиста садрже у себи електромагнетну сусптанцу, за коју како је доказано, знамо да је то графен оксид.

Аутор: Ж.   https://independent.academia.edu/%C5%BDx


[1] Чак и смартфон. Погледајте овде видео: https://www.orwell.city/2021/05/magnetgate-claudia.html

[2] То је очито нешто ново. Потиче од кориштења графен оксида у вакцинама.

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!