Мишљења

Мафијашко киднаповање литија

Фото: ФоНет/Милица Вучковић

Aутократи АV-y je јасно да Србија не жели одржавање европске парадe срама у Београду. “Ја се не додворавам народу“ – објаснио је “председник“, хладно, новинарима по овом питању, стављајући на знање, да о тој одлуци нема дијалога нити дискусије. Онима који су учeствовалаи у Литији 14-ог августа за спас Србије од најезде содомиста, послао је увреду, називајући их: “осуђеницима за породично насиље“. 

Његово именовање лезбејке за ПМ наше традиционалне домовине су многи такође осетили као увреду. Али, кад је у сред скупштине изговорио “да Ana боље ради од свих Срба пре ње, на том месту“, постало је очигледно, да AV заиста мрзи овај народ. 

Знамо, да га не интересује ни то што већина не жели да иде у Европску Унију и NATO. Он иде. То је дирекција коју сâм, такође без дијалога и дискусије с било ким, следи. Њему и не треба скупштина коју већ пола године није оформирао нити Устав који редовно гази. Када је Србија годинама протестовала у “1 од 5 милиона“- ни то није интерсовало “председника“. “Нека шетају… Ништа не могу“ – рекао је тада. Чујемо, спрема окрећање леђа Pусији, иако нарoд ни то, никако, не жели. А и јавно је изјавио, да не навија као Срби. Постало је видљиво, на чијој је страни. 

“Ко да ми отме из моје душе Косово…“ – није песма коју АV пева.  Bидели смо у задњих десет година шта је све шиптарима предао…  а сад каже . “они спремају убиства Срба…“ И, нема нити једне речи да заштити ове хероје срБске! AV зна имена која су на мети!  И то је све! Из његовог понашања, може се закључити да ће уистину бити убиства с снајперима који су постављени, без протеста с наше стране. Није ли и убиство Ивановића било најaвљено на сличан начин? 

Његове изјаве cy чисто ругање целом срБском роду. Користећи не-државнички, прост, мафијашки језик серијског убице а често и јавно вербално насиље над новинарима с шкакљивим питањима, он бестидно и курвањски држи узде власти, рушећи све што су наши преци градили.  Медија Србије као један алат моделовања мишљења су му врло послушна и постала су најцрњи саучесници поробљавања слободарских Срба. Па чак и Политика манипулише своје чланке како би прикрила да су содомисти носиоци вируса мајмунских богиња и да њихово масовно присуство може угрозити здравље народа Србије. Треба бити криминалац великог калибра, да би се ово прећутало јавности. Политика се потпире на Batut Institut ћутећи о вези мајмунских богиња и педера које је Светска здраствена организација изнела на светло: 

https://www.cnbc.com/2022/07/27/monkeypox-who-recommends-gay-bisexual-men-limit-sexual-partners-to-reduce-spread.html

Кад Политика пише да су мајмунске богиње регистроване само код мушкараца, она прећуткује да се ради САМО О ХОМОСЕКСУАЛЦИМА:

https://www.politika.rs/scc/clanak/514198/Maj-mun-ske-boginje-u-Srbiji-registrovane-samo-kod-muskaraca

Прећуткавање суштине, замагливање оног што је есенцијално за разумевање проблема – јесте манипулација. А кад’ државна медија спречавају Истину на овакав безобзиран, уистину мафијашки и криминалан начин, користећи “специјалисте“ Batut instituta, онда имамо системски проблем с беззакоњем. На писани протест због манипулације информације, ови продани “научници,“ задуженои за јавно здравље, НЕ ОДГОВАРАЈУ. Тако,и они су, као и медија, доказани саучесници у велеиуздаји Србије. Њих треба процесуирати као и “председника“ AV-a и његову мафијашку багру. 

Ко има времена и добре воље нека пита ове “специјалисте“ зашто ћуте – ево њихових имејла:  kabinet@batut.org.rsdragana_pavlovic@batut.org.rs ,perisa_simonovic@batut.org.rsivani@batut.org.rsmilena_vasic@batut.org.rspress@batut.org.rsjelena_gudelj@batut.org.rskatarina_boricic@batut.org.rskilibarda_b@batut.org.rsmirjana_sulovic@batut.org.rsdanijelad@batut.org.rsvesna_horozovic@batut.org.rsdragana_dimitrijevic@batut.org.rsbrankicam@batut.org.rsljiljana_pavlovic@batut.org.rsveljko_milekic@batut.org.rs  Имате право да их питате! Такви не смеју сада да ћуте! Морају да бирају између Истине и послушности лажима мафијашa. 

Потуно је јасно је да је и наука продана у служби политичих игара – глобалистима је врло важно да Србију морално прегазе и нема горе увреде од ове која се спрема управо с парадом срама.

Aли, најгора од свих издаја, је свакако духовна издаја SPC која је прва требала да реагује. Нисмо је чули нити на литијама 14.8.2022, нити у медијама. Papoljubac Profitije, изабран ватиканском вољом и доведен с потпором АV-a, ћути! Као и Batut Istitut. Сигурно је сaмо да и папољубац певуши западну сотонску музику…: https://borbazaistinu.rs/uzdignimo-se-iznad-svakodnevnice-yprkos-papoljubacu-yprkos-svemu/

Неких 40 организација позива народ да своја верска осећања испоље на улицама где нема чак ни владике Nikanora  који је позвао на оружје против содомиста, нити оца Антонија који седам година протестује против папољубаца…. A oвај папин играч, Nikanor, је показао своје насилничко лице у видеу снимљеном с стране Призренске патријаршије у егзилу – погледајте како се премазују папољубљење: 

И погледајте с којим луксузним лимузинама стижу папољубчеве слуге у мало банатско село које тражи Истину и чисту духовност. 

Ето, браћо и сестре, црква нам је поцепана, обезглављена, инфилтрирана… игра исту велеидајничку игру AV-a као и Batut Institut. Црква љуби vatikanskog papu, вози ce y црним лимузинaмa, љушкајући се уз западну музику.. и брига је за нас, такође.  A eво адреса којима можете писати SPC-i и позвати на je одговор:  sasinod <sasinod@spc.rs>  info <info@spc.rs> 

“… Oни исти који годинама организују протесте против владе, организују и ове литије..“ — каже oснивач УЈЕДИЊЕНОГ НАРОДА СРБИЈЕ, Срђан Жунић, ухапшен јуче на против-устaвној политчкој позадини – заслужује да га послушате :

Срђан Жунић сматра да се против педера мора борити на сваком ћошку, а не с литијима! Осветљава многе наше прблеме — Срђан говори као Човек из народа, пита се зашто увек исти људи протестују на исти начин, на истим местима, зашто Народне патроле штите полицију, зашто људи сумњиве репутације организују литије…

Његова химна: https://www.youtube.com/watch?v=MiT2bGRIk7I&t=7s

Кад схватимо да је влада спремна на обману јавости скривајући чак и здраствену опасност коју содомисти носе с собом као доказани резервоар мајмунских богиња, да продана медија и SPC играју како AV свира,…  знамо, да народу нема спаса од стране владајућих структура.

Ове литије су само један стари, пуно пута употребљен вентил за отпуштање народног једа, кроз “манифестације“, “протесте“… Оне су киднаповане од мафијашких структура које држе Србију поробљену, обезглављену, опљачкану, разорену… Организоване су као и петиције, само за прикупљање информација о истинитим опозиционарима. 

Али… имамо сељачку буну по Србији којој се треба придружити. Трактори су ту. Имамо Срђана, Владету Јанковића из скупштине… Може ли се ту наћи неки вођа, кога требамо?

“Нека борба буде непрестана!“

С благословом,

Др мед Јасмина Вучић Пеев,

у срБској 7530-ој години, 16-ог гумникa (avgusta),

диван дан кад ми је рођена унyчица, Јасмина Бели Зрак, да живи у неком бољем свету за који се вреди борити 

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!