Србија и србске земље

Мафијашка представа Србије на CNN-у

Фото: n1info.rs

Зар није зачуђујуће видети срБког „председника“ на америчком медијском гиганту CNN-у? После Бањске афере у којој су као наши терористи управо убили једног шиптарског полицајца? И, сад, даје се реч, никоме другоме него AV-у? Том мафијашу кога је New York Times пре мало време оцрнео да горе не може бити? Ма како је ово могуће?

Нису ли амери на најбруталнији начин забранали руском каналу Russia Today да емитује и најмању информацију по свету одкако је започела Специјална операција у Украјини? Забранили су и руским музичарима да свирају, спoртистима да играју, артистима да се представљају, филозофима да причају, политичарима да путују… док су покрали Руску Централну Банку, опљачкали олигархе и ставили земљу под невиђене санкције. Сатанизација свега што је руско је у току. Ми добро познајемо те западне методе јер смо прошли кроз њих. Зар би Путину икад постало могуће да у таквој глобалној ратној пропаганди пласира и једну једину реч на њиховом терену ? Никако! Само би му пред хашким судом било дозвољено да прича. На сву срећу, Руси не признају хашки суд. Али, „нашем“ хуљи који може да сади дрогу по Србији, убија адвокате, ради с мафијом,  третира поштене полицајце као криминалце, премешта непожељне тужитељке, вештаке… њему се одједном магично отварају медијска врата западног империјума који Путин с правом назива „империнум лажи“.

Зато не само да је зачуђујуће него и забрињавајуће, видети председника државе Србије на њиховој, западној, страни! Слушати га. Понизно држање издајника је исто тако тешко посматрати као и његове заврнуте не-срБске изјаве које су у суштом контрасту с оним што говори на срБском језику народу.. Чиме ли је овај обожаваоц Мурата зарадио ту „част“ да нас представи на CNN-у ? Је ли он то тако добро одрадио Бањску ? Газде су очигледно презадовољне. СПЦ је ето оцрњена, повезана с терористичким радњама, слободарски народ КиМ-е је представљен као агресорски, онима на северу наше покрајине је показано како би прошле одбрамбене акције па да не покушавају ни случајно да се бране… и још су узред смакнути Срби који су хтели да реагују  !  Oд тридесетак глава, још увек ни не знамо колико их је у стварности настрадало у издајничкој акцији организованој од стране „српске“ листе која је одувек била и остала под командом АV-a. Има ли додатних лешева по тајним гробницама ? Сахрањивање без идентификације се сигурно јако допало западним сотонским газдама.

О неидентификованим телима Бањске:

https://borbazaistinu.rs/pitanja-mafiji-na-vlasti-o-neidentifikovanim-telima-iz-banjske/

Сведоци смо да је овај „наш“ председник неспособан да каже Западњацима да је Косово срце Србије како је то Ђоковић спонтано учинио и збунио њихове неинформисане гледаоце. АV ће тражити неке политичке солуције у којима срце Србије неће бити у КиМ, може се разумети. Индиректно је признао свој лични став – он није део 99% Срба. Издајник је то!

Кад амери кажу „повлачи војску“ – он то покорно одмах одрађује. Правда им се јавно, као да су они наше газде такође. Тако, нама, јуначкој нацији, сада непријатељи диктирају позицију наше војске. Може ли бити већег понижења и веће срамоте? Али, психопате с карактеристикама серијских убица, као што су AV, Trudeau, Biden, Clinton, Schmidt, Schwab, Hitler, Macron, Sarkozi, Pinochet.. они не могу осетити ни понижење ни срам. Њима су те елементарне људске емоције непознате. Зато се и стављају на висока места у владама света одакле могу не-људски да започињу ратове, пласирајући лажи, да бомбардују недужне, поробљавају, пљачкају, жаре и пале…

А командант војске Србије, Мојсиловић,  који подвлачи да је спреман да слуша наредбе председника мора знати ко командује његовим председником. Он засигирно разуме одакле стижу наредбе за повлачење Армије. Ако врховни командант војске јуначке Србије извршава наредбе непријатеља који нас је бомбардовао, окупирао земљу и поставио своје војне базе у нашој отаџбини, онда је и он обична издајица и члан те исте мафијашке дружбе која држи родну груду у заточеништву. Прави родољуб би на челу армије морао да обеспомоћи издајничког председника и ослободи Србију. Прави командант армије би знао како очистити КиМ од окупатора и помоћи роду своме. Он би се држао свог права датог Резолуцијом 1244. Он би прогласио окупацију. Не би слушао заповести амера. Његове акције би биле успешне и помагале би сопственом народу. То је и сврха постојања Армије.

Кад војска не може и неће у пуч, онда се ипак мора сменути на било који начин АV који нам разара државу.  Адвокати који видеше како је њихов колега убијен и годинама био на гробљу док су га као тражили по свету, како је убијен Оливер Ивановић, неки новинари, како се гази Устав, могли би засигурно у правном систему Србије наћи аргументе за легално свргавање издајника. Лекари који схватају психопатологију аутократе, би могли легалним путем да га затворе на психијатриско оделење и спасу Србију. Они имају моћ за хитно уклањање опасних елемената из друштва. То би било најелегантније и најхуманије решење. Најбрже такође.

Свесни смо сви да цео актуелни економско-политички систем ради у издајничкој улози против државе. Хитно је потребно зауставити мафију која влада. Склонити што пре главу хоботнице и спасити што се спасити може. Сврставање на њихову, западну страну или нашу, руску и деловање је неопходно.

„Нека борба буде непрестана“

У срБској 7532 -ој години, у листопаду, 4-ог

Др мед Јасмина Вучић-Пеев

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!