Србија и србске земље

Мафијашка држава заједно са екуменистичком СПЦ-ом продаје срБску децy

Фото: А. Васиљевић/Политика

Незамисливо испливава лагано на светло дана – према изјави Паровића коју можете да чујете у доњем видеу, СПЦ има јасан увид у дешавања у Центру за социјални рад у Бистрици (немачко име за Нови Сад: Neu Satz):

https://www.youtube.com/watch?v=-USUt3HY8LY&t=607s

Око 12.20 Паровић каже  “…странци траже да преко институција за социјални рад, просвету и културу делују на читаво друштво… странци прво преузму подизање и управљање децом, па онда све предајете сами (после манипулације предајете и паре, добра…)“, а око 12.55 Паровић  додаје :  “… СПЦ је имала, што лично сведочим, јасан увид у рад у центру за социјални рад у Новом Саду (Бистрица, по срБском)…“ Он овде тражи да СПЦ заузме став у случају отмице три сина Михајла, Гаврила и Рафаела од абсолвента Богословије, мајке Ане Михаљице и да помогне. Овај захтев стоји и у наслову чланка са сајта србин.инфо који обрађује видео :

https://srbin.info/drustvo/parovic-o-otetoj-deci-spc-da-se-umesa-upucena-je-u-desavanja-u-centru-za-soc-rad/?lang=lat

Звати јавно, СПЦ у помоћ, не вреди – то је очигледно. Иза ове приче о отмици деце стоје страховите чињенице које се скривају по режимским криминалним медијама. Где и како нека наша одлазе на “усвајање“ говоре шведски “усвајачи“ који су сами приметили да “нешто није у реду кад деца плачу и неће да напусте хранитељске породице“ :

https://borbazaistinu.rs/svedska-objavila-film-o-nezakonitoj-prodaji-dece-iz-srbije-drzavna-rasprodaja/

СПЦ није приметила да су деца систематски отимана и продавана далеко од колевке, дома, мајки… ? Није видела киднаповање ? Није чула вапај деце ? Није добила део мафијашког профита ? То једноставно није могуће, ако је имала “јасан увид у рад социјаног центра“ током целе деценије (од сведочења Паровића).

Наравно, да је црква добро умешана у овај “бизнес“ јер је постала оно што је и предвиђено пророчанством задње књиге Новог Завета, Јованим Откривењем y 17​:​1-18. Седам брда Рима који држе ватиканску проститутку су ту без сумље описани. А “наш“ патријарх edukovan у Риму је виђен да понизно љуби сотонску папину руку :

https://www.youtube.com/watch?v=mcLlmwyvE6s

… баш као и патријарх новостворене издајничке Македонске ПЦe који је edukovan у Риму како би поцепаo срце старе Србије, Македонију од матице:

https://www.youtube.com/watch?v=SI41YP_JVlE

Сви пајташи који данас седе у врху СПЦ су као и у Македонској, Црногорској теократији edukovani по римским брдашцима које Јован описује као “велику проститутку“ апокалиптичних времена.

Ватикански педоКриминалци (не педо-“фили“) су познати по целом свету да силују невину децу.

France

У Француској је месецу сухом (марту) у срБској години 7529. (2021.) независна комисија која је истраживала сексуално злостављање деце у католичкој цркви, je нашла, да је око 3.000 педофила, радило од 1950. године, са најмање 330.000 сексуално злостављанe деце :

https://www.theguardian.com/world/2021/oct/03/since-1950-some-3000-paedophiles-operated-in-french-catholic-church

Злостављање младих девојака од стране “сестара“ по француским манастирима нису била ретка појава : Закључено је да је злостављање било систематско у ватиканским структурама и толерисано:

https://fr.wikipedia.org/wiki/Abus_sexuels_sur_mineurs_dans_l%27Église_catholique_en_France

Portugal

Прошле године су испливали подаци о сексуалном злостављању у Португалу – председник је изјавио “да 400 случајева и нису пуно“, па су инвестигациони журналисти на брзину скупили бар десет пута више сведочења о силовању деце у католичким “светињама“ :

Да ли је то било пуно или мало председник Marcelo da Susa се није изјаснио. Јасно је да је и један једини случај превише, али то психопате у владама, не мисле.

https://www.publico.pt/2023/02/13/sociedade/noticia/4415-criancas-abusadas-igreja-catolica-portugal-ultimos-72-anos-2038631#90279

Deutschland

Када је у рујну 25.-ог (септембра) у срБској 7526. години (2018. ), немачки католичка бискупска конференција издала сопствени извештај који је објављен у Spiegel-y, испливало је на бели дан, да је око 5% свештеника католичке цркве у протеклих седам деценија  било укључено у злоупотребу деце у овој “напредној и развијеној земљи“ (AVAV). Cавезнa министaрицa правдe, Katarina Barley је изјавила : « Tо је шокантно и вероватно само врх леденог брега „:

https://www.spiegel.de/panorama/gesellschaft/katholische-kirche-in-deutschland-studie-zaehlt-3677-missbrauchsopfer-a-1227688.html

У гумнику 7528. године (августу сотонске 2020. године), више од 1.400 људи у Немачкој je оптужило најмање 654 монаха, “сестри“ и осталих чланова “цркве“ зa сексуално злостављањe децe, тинејџерa и одељења од 1950-их.

https://www.dw.com/en/germany-over-1400-youths-accuse-catholic-religious-orders-of-sexual-abuse/a-54710049#:~:text=Hundreds%20of%20monks%2C%20nuns%2C%20and,organizations%20to%20address%20the%20issue

У коледару 7528. године (децембру 2020.) католичке сестре које су водиле бивши дом за сирочад у немачком граду Speir-у подводилe су дечаке свештеницима:

https://www.dw.com/en/german-nuns-accused-of-enabling-child-sex-abuse-by-priests/a-55913677

Оне су и “изнајмиљивале“ дечаке “немачким бизнисманима“ који су их присиљавали да учествују у  сексуалним оргијама. Сестре су касније кажњавале младе дечаке ако су били  прекривени спермом или им је одећа сведочила о злостављању :

https://www.thedailybeast.com/german-nuns-sold-orphaned-children-to-sexual-predators-says-report

Italia  -Vatican

Италијанска влада има уговор са vatikanskim педокриминалцима који гарантује подручјe имунитета vatikanskim званичницима, – тако се не може знати колико је деце разорено. Тишина и мрак покривају ово сотонино змијско гнездо.

Оно што се не описује и не пописује, нигде, то су бабилонски ритуали који су се практиковали управо на брду где се данас налазе “ватиканске светиње“. На тим просторима су прво мирно живели славни и прави Етрурци (Словени) – земља се користила искључиво за обраду. Једна група секташа, сотонских следбеника “римских богова“ који су пркосили Словенима су почели да на овим земљама Рима жртвују децу и пију њихову крве у ритуалима пренетим из Бабилона (који је пао),  Египта (заборављен у сахарској прашини) и Грчке (разорена и окупирана). Сотонске практике које су владаоци Рима практиковале, од August-a Цезара, преко Тiberius-a, Kaligula-e, Claudius-a, Nerа обухватале су и педоКриминал.  Њихов бог Saturn (SаTаN) је јео децу и био поштован – на темељима храма овог бога је саграђен vatikan. До данас значење речо ‘ vatikan“ се скрива, али према најлогичнијем преводу ово значи : bog koji “децу воли/ прижељкuje (za seks)“ (Dieu des vagissements des enfants  God of Children’s Wantling) ! У сржи целе западне културе живи хиљадама година иста сотонска култура скрвављења Бога у деци која се практикује управо сексуалним перверзијама према деци, педо-“филијом“.

Espanha

У листопаду 7532. године (октобру 2023) објављен је извештај са 800 страница Доње куће шпанског парламента о сексуалној злоупотреби секса од стране припадника и других људи повезаних са католичком црквом : наведено је 200-440 000 жртава од 1940 што је вероватно само врх истог систематичног vatikanskog silovanja dece:

https://apnews.com/article/spain-catholic-church-sexual-abuse-clergy-3544eff34663581c46b2fea110d31256

Polska

Земља која је прва угодила папи, одбацијући православље и пољубила сотонску папину руку и расцепала словенску Славу и Снагу.

У цветњу 11-ог у србској 7521 години (маја 2019), целокупнa католичкa црквa у Пољској се извинила и истог дана, документарни детаљи о злоупотреби сексуалних црквених, католичких радника у Пољској, отишли су вирално прибављајући 8 милиона гледалаца на You Tube-у само за два дана:

https://www.youtube.com/watch?v=BrUvQ3W3nV4

Филм је оптужио личног свештеника Lech Walesa за сексуалног злостављања и наводи да је свештеник пребациван од једне  жупе ка другој (типична ватиканска метода некажњавења злостављања деца). Филм такође наводи да је свештеникy који је осуђен на злостављање седмогодишњака, било је дозвољено да настави да ради са младима упркос свeму. Пољска je  пристала је да повећа казне за злостављање деце подижући максималну казну затвора од 12 година до 30 година. Тужилац  који је предводио Правосудску комисију пољског парламента, такође је критикован се бавио минимизирањем поступка свештеника који су осуђени:

https://web.archive.org/web/20190515172538/https://cruxnow.com/church-in-europe/2019/05/15/polish-lawmaker-panned-for-excusing-priest-who-abused-girls/

Ово су само неки примери из “финог европског“ окружења у чије друштво психопатски лажни председник Srbije, AV, хрли као обсесивни слепи поданик vatikanskih газда који се пресвлаче у швајцарске хаљине stylinga Klaus Schwab.

Листа католичких злочина над децом целог света је скоро непрегледна. Jедино je Bикипедија успела да мање више састави списак мучења деце и изнела неколико стотина референције о познатим случајевима:

https://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_Church_sexual_abuse_cases_by_country

У свету треба издвојити SAD као земљу где су изашли огроман број случајева злостављања деце. Многе америчке katolicke цркве су банкротирале, одкако жртве траже надокнаду У срБској 7515-ој години (2007.), Орегонска провинција Друштва Исусовог (која укључује свештенике са територији Аљаске, Идахо, Монтане, Орегона и Вашингтона) платила је 50 милиона долара за преко 100 ескима који су били сексуално злостављани као деца у Аљасци. Било је то највеће плаћање у некој  провинцији са jezuitskom “едукацијом“.

https://www.nytimes.com/2007/11/19/us/19priest.html

Амерички журналисти који су разоткрили стотине католичких свештеника у Бостону су награђени са Пулицеровом Наградом :

http://archive.boston.com/globe/spotlight/abuse/extras/pulitzers.htm

Архиепископија Мајамија платила је 26 милиона долара на име трошкова поравнања, правног поступка и саветовања у вези са недоличним сексуалним понашањем свештеника. Надбискупија Милвокија потрошила је око 26 милиона долара на адвокатске хонораре и поравнања, али је успела  да избегне банкрот. У Калифорнији, бискуп Тод Браун се извинио 87 жртава сексуалног злостављања и нагодио са плаћањем 100 милиона долара за отштету. У овој земљи – паре се користе за брисање зла.

Аустралија која је продужена рука англосаконских психопата, има доказано око 10 процента свештеника који спроводе терор над децом – око 20 000 жртви је позвало Kомисију за истраживање сексуaлног злостављања при скупљању података на овом мини-континенту и то су оне које су преживеле. У Западној Aустрлији, Perth-y, једна од навећих државних институција је Центар за протекциу деце. Ту раде око 200 специјализованих психолога, психијатра, едукатора… на деци која су нема, оптужена за измошљитоне… док сатанисти вршљају по граду, организују концерте hard rock-а и пуне легално дозвољење сотонске цркве. 13 вештичијих кругова окружују главни град Западне Аустралије – ту се деца јуре псима, жива једу у забавама богаташа…

Из Африке нема података. По Јужној Aмерици, ситуација је засигурно катастрофална јер су ту jezuiti, папини војници, палили и жарили како су хтели – највећа мизерија, криминал и безакоње прекривају овај диван континент.

Тишина као и код нас.

Мафијашка срБска влада ћути као и сама црква. 

Екуменистичка струја наших попова, пружа своје руке ватиканским сотонома. Иако зна језике, може да се информише и зна шта католички свештеници чине деци по овом свету. Иако види шта се ради по Косову, како нам краду цркве по нашим просторима старе Србије*, Македоније, Црне Горе, БиХ, Румуније, Украјине… теократија ћути, утовљена, поткупљена. Издајнички, срамно ћути о крађи деце као и о крађи наших светиња.

Ћути о нашој славној покраденој Историји. Ћути иако зна да су нам крали цркве по целој западној Европи где сада “педофилне“ психопате владају. Све владе света су затроване сатанизмом. Само педо-“фили“ могу да дођу на топ-позиције одакле сами себе штите :

https://borbazaistinu.rs/kako-psihopate-vladaju-svetom-pedo-filija-kao-metoda-1/

Ћуте кад “председник“ AV организује против-уставне “изборе“ где се скоро петина срБске територије не укључује у демократске процесе Србије, па се јуристичким ауто-голом све институције државе само-стављају изван легитимитета. Сви AV избори су нелигитимни, јер су одсекли КиМ – сви делегати су против-уставни, цела Скупштина и цео систем се ставио изван закона. Црква ћути, јер је и сама курва и део мафијашког државног издајничког система, како је то одавно пророковано у Новом 3авету, да ће бити у задњим временима.

Али се изјашњава о рок музици – Папољубац предлаже младима музику којом се привлаче демонске силе :

https://borbazaistinu.rs/uzdignimo-se-iznad-svakodnevnice-yprkos-papoljubacu-yprkos-svemu/

Наравно, нема никакве реакције од стране СПЦ, јер је она сама саучесник у најцрњем и најуноснијем сотонском бизнису продаје срБске деце — она је знала шта се дешава у Бистирици (Новом Саду) која треба да се избистри и врати на своје. СПЦ зна шта се ради по целој Србији. Зна да су комуисти крали децу. Зна шта је геноцид. Ћути.

Епархија рашко-призренска у егзилу, не ћути – она се одмах ставила на страну Ане Михољице, Михајла, Гаврила и Рафаела:

https://www.eparhija-prizren.org

Можда ће молитве епархије у егзилу наћи милости пред Ствараоцем, да се народ освести и спозна непријатељoво лице*.

Можда ће се наћи доброте у народу да се помогне и отац породице Михаљице да оздрави, медицински и јуристички и морално, како би устао на ноге и узео своје Богом дато право у руке, заштити жену и мајку своје деце, па да родитељи загрле своје потомство…

Можда ће и овај напаћен народ смоћи снаге да стане змији на главу и заустави продају наше дивне деце странцима и било коме, па да очисти мафијаше, зло и створи нови паралелалн систем који ради за све нас … као што би  мајке желеле. **

“Нека борба буде непрестана“

Свима с благословом,

Др мед Ј. В. Пеев

у срБској 7532. години, у сухом 16.-ог

*

Kо нас хиљадама година терорише? Увек са исте тачке? Истим методама?

http://www.kmnovine.com/2019/06/k_15.html

**

О Видовдану –  др мед Јасмина Вучић Пеев

https://www.ћирилица-скц.срб/о-видовдану-др-мед-јасмина-вучић-пеев/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!