Србија и србске земље

Мафијашка држава отима и продаје нашу децу

Они не враћају отету децу Ане Михаљице

Док је камера организације “Лекари и родитељи за науку и етику“ снимала очај мајке Ане Михаљицe којој не дају да види своја три сина, Михајла, Гаврила и Рафеала, постало је видљиво мафијашко лице државе Srbije :

https://www.youtube.com/watch?v=HuL_TdYv1xI&t=47s

Адвокат Милан Босика поновио је неколико пута да и поред свих правних одлука у корист мајке, држава не поштује своје сопствене одредбе и не дозвољава, из непознатих разлога, да се деца сусретну са мајком. Чуле су ce оправдане сумље засноване на дугогодишњем адвокатовом искуству са социјалним сервисима, да су деца продата у иностранство, дрогирана са психоптропним супстанцама, отуђена безправно…

Видели смо и чланове неких организације Отетих беба. Знамо да је у титоистичком систему крађа беба на порођају била систематска. Хиљаде, можда милиони беба су отете мајкама Srbije.  Оне добијају позиве за гласање и мртве, после 18 година. Чујемо да се деца отимају и од хранитељских породица (сведочење у горњем видеу) и продају странцима. То је све један исти проблем, поодавно познат.

Стари Завет описује како су Египћани вршили геноцид над растућем из-ра-елском народу : наредили су бабицама да убијају децу при порођају. Не убијају ли се данас по акушерским станицама Srbije наша деца при порођају са забрањеним захватима ?* Према раду три адвокаткиње  “Третман жена у гинеколошк-акушерским установама“ видимо да је терор над порађајућем женом, систематски и криминалан, у целој Србији :

https://www.mimlegal.com/wp-content/uploads/2023/08/IZVESTAJ_AKUSERSKO_NASILJE_v_1.1.pdf

Знамо даље према библијским наративима, да је и сâм је-вре-јски народ користио геноцидне мере према “филинстинцима“ : све што је живо, стока, дрвеће, деца, мушкарци… су поубијани а једино младе, не-удате, девојке су сачуване како би рађале робове за је-вреје који су мерили величину благослава према броју робова (пошто само је-вре-јка може да роди је-вре-ја). Ове genocidne методе је преузео vatikan у својој миленерској борби против славних, бројних и моћних Словена а и свих непослушних елемената сопственог католичког света  –  сада се тек откривају отмице деце по Аргентини, по франковој Шпанији, геноцид конкестадора над нативним Американцина… Али, геноцид у сред Европе, почињен у првом Немачко-римском “светом“ рајху, видљив као рупа у генетској карти распрострањености И2а хаплогупе**, остаје и даље табу тема. У тишини, овај геноцид иде даље – ниједан адвокат Србије не упире прст на сотонско гнездо језуита одакле наредбе за убијање и отимање наше деце долазе. Пред нашим очима се одиграва геноцид на КиМ кад људи остају без новца, а држава ће као наћи решење… у будућности… некад, кад се одатле протера све србско…

Чујемо и да је сиромаштво данас узрок одузимања деце мајкама – бити сиромашан је довољан разлог социјалним сервисима да одузму дете, па да онда плаћају неким “хранитељима“ да се брину, за паре, о отетој деци, која се онда лакше одводе за иностраство – корак по корак, малишани се отуђују државним сотонским процедурама. Ту је важно разбити природне везе љубави које постоје у породици – то је уништење породице. Иако је сиромаштво последица велеиздајничке, анти-срБске политике и терора над пољопривредницима, радницима који се држе у ропским условима – држава се не осуђује и њени апарати се не руше.

Очигледно се ради о систематаском, вишедеценијском, криминалном упражњавањy ауто-геноцида од саме државе према Србима.

Док људи скандирају ВРАТИТЕ ДЕЦУ – ХОЋЕМО ДЕЦУ – ДЕЦУ НА СУНЦЕ испред празних институција, без светла, где нико нити улази нити излази, сâм адвокат Босика, иако познаје узрок проблема “adopcije“, не дозвољава да се мафијашка држава осуди. Он хоће да преговара са мафијашима, да се нагоди… “да мајка као само види децу, да ли су живи и здрави“.  Чак не тражи ни враћање деце мајци ? Како да киднапери који се ругају праву и Правди да услушају позив народа и крике мајке? То је апсолутно немогући сценарио. Народ се обрусио на невине полицајце који можда и не знају шта чине. Али, адвокат је морао знати да је држава крива и да мора да се руши.  Морао је то знати после искуства са отимањем детета од професорке Миле Алексић.

Овај монструм од државе гази сопствени Устав, када предаје скоро петину своје територије у руке шиптарских терориста, поштујући неуставне границе и “косовски устав“. Ова  srpska терористичка држава се руга свима нама када дозвољава да се “гласање“ одржава само на делу сопствене територије, дакле, без јужне покрајине, па признаје против-уставно “изгласане“ пајташе за легитимну владу.  Ако јој се може да тако отворено гази Устав, зашто не би газила мајке, отимала децy и извршавала геноцид над Србима, зацртан у сотонским ватиканским подрумима ?

Иако је јасно да сама држава учествује у продаји деце странцима y USA, Sweden, Norwegen… па с тиме активно ради на геноцидном отуђивању сопственог генетског кода од матице, адвокат и мајка су строго чували да се ова афера не “користи за политичке сврхе“.

Али, ако држава систематски учествују у злочиначкој продаји сопствене деце, како онда да афера не буде политичка ? Како да се не уздигне на питање сигурности свих нас, ако нам институције служе да киднапују малишане, безправно их задржавају дрогиране по хладним установама и онда продају странцима по каталозима (као робу са плавим очима), странцима, који за процесуирање адопције само морају да имају више од 21 године према сајту Америчке амбасаде у Београду:

https://rs.usembassy.gov/adoption/?_ga=2.53768367.60594234.1710056728-1557792909.1710056727

Зашто је Русија забранила усвајање руске деце на Запад ? Зато што су Руси имали систем контроле – нашли су да су руска деца била силовина од стране “родитеља“ y USA ! Tако су завршили причу о интернацијоналном усвајању. А наши? Они према Хашкој Конвенцији*** која не уважава мајке и чак дозвољава адопцију без мајчиног пристанка и даље ПРОДАЈУ наше малишане, шаљу у туђину на силовање, сотонске ритуале, где им се пије крв у ватиканским подрумима… А и Косово може да даје децу на “адопцију“ :

https://travel.state.gov/content/travel/en/Intercountry-Adoption/Intercountry-Adoption-Country-Information/Kosovo.html#:~:text=To%20bring%20an%20adopted%20child,States%20under%20U.S.%20immigration%20law.

Ми имамо државу која ради против нас самих. Ми имамо мафијаше, криминалце, не-људе који отимају мајкама децу на порођају, са недара, из сиромашних средина, самохраних мајки без заштите… и продају их. 50 000 евра кошта малишан, према информацији на сајту америчке амбасаде која је стајала све до долазка Хил-а у Београд.

Ако то није чисто политички проблем који захтева хитно разарање свих државних структура, овог целог мафијашког система који се базира на комунистичкој једнопартијској безбожничкој диктатури, шта онда јесте ? Када Србин мора да устане, ако не сада?

СрБска “држава“ постоји само као мафијашко злочиначко удружење у служби сотонске језуитске елите која упражњава геноцидне мере од старина познате. Није случајно да је влада дозволила увоз шпанске спреме за оплодњу наших жена. И то је део отвореног геноцида, ругајуће анти-срБске политике. Не стварање услова за опстанак младих у сопственој земљи – јесте врста геноцида. Не стварање услова за повратак дијаспоре и њено улагање у привредни ток домовине (Дивац, Ђоковић…) јесте економски геноцид.**** Не давање могућности сопственом народу да слуша своју музику и своје приче, на свом радиу – јесте врста геноцида. За све је то, одговорна, ова срамна мафијашка држава коју “воде“ психопате, прелетачи, поткупљене политичке курве, криминалци…

Па зар ова држава да не падне ? Ова влада да се поштује пошто је оформљена после нелегитимних “избора“ који су искључили КиМ ? Да се не ослободе сва деца из социјалних институција који дрогирају малишане како би поднели одвајање од мајчног скута и продају западним педерима? Да се не пониште сви преговори нелегитимног председника који није имао мандат за предају КиМ шиптарима? Да се не суди велеиздајницима? Да се не заустави xод зомбираних ка нацистичкој ЕU творевини? Да се не призове ЕU Резолуција 1244?

“Лекари и родитељи за науку и етику“ најавили су да ће у понедељак од 11 сати, 11-ог марта, испред Тужилаштва у Бистрици (не “у Новом Саду“ = Neu Satz, deutsch!) организовати протест због одузимања троје деце Ани Михаљици. ОВО ЈЕ ПРИЛИКА ДА СРБИЈА УСТАНЕ ПРОТИВ ЦЕЛОГ СИСТЕМА и врати Михајла, Гаврила и Рафеала њиховој мајци, као и да се процесуирају сви мафијаши који су крађом беба, киднаповањем малишана из мајчиних руку организовали злочиначко удружење па зарађивали од продаје и вршили ауто-геноцид****

Нека се Бистрица избистри и никада више не назива по немачком “новом саду“.

…“Нека борба буде непрестана“ – рече најмудрија срБска глава.

Свима с благословом,

др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7532. години, у сухом, 11-ог

*

Смртоноснa забрањенa практикa у акушерству Србије : ауто-геноцид

https://borbazaistinu.rs/smrtonosna-zabranjena-praktika-u-akuserstvu-srbije-auto-genocid/

НОВИ ПРОТЕСТ У ПОНЕДЕЉАК 11. 3. 2024. у 11:00 ЧАСОВА У НОВОМ САДУ ИСПРЕД ТУЖИЛАШТВА!

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!