Свет

ЉУДОЖДЕРИ МАРШИРАЈУ: глобалисти оцртали фронт Трећег светског рата

Као што историја говори, када Запад нема кога да опљачка, он почиње ратове

Глобални сатанисти данас имају заиста много проблема. У САД ће на јесен бити избори на којима би се могло појавити много трамписта међу сенаторима и конгресменима, као и прејак негативан став према новом таласу корона вируса са вакцинацијама становништва, изолацијама, увођењем перверзија за децу поскупљења и још много тога. Европа нема мање проблема о којима брује сви наши канали.

На овој позадини, посебно је очигледно да се капиталистички либерални модел привреде исцрпео и више не функционише. Тржишта немају где да се шире, а што је најважније, нема ко да се шири на рачун било кога. Нема нових земаља. Нема ниСССР, који се мога уништити и на рачун тога удобно живети 30 година. Почела је класична рецесија коју је званично било забрањено назвати рецесијом, инфлацијом или деградацијом елита, што се више не може сакрити од очију становништва. Да буде јасно, једна једноставну вест, о разговору о смањењу дуга, открива шта је амерички савезни трезор рекао: „Предвиђамо да ћемо штампати нових 444 милијарди долара дуга од јула до септембра 2022, уместо пројектованих 182 милијарде долара у мају.“ Односно, замајац инфлације се више не може зауставити на природан начин“.

Као што историја говори, када Запад нема кога да опљачка, он почиње ратове. Тако су јеврејски банкари САД, који су организовали приватну компанију Федералних резерви, инсценирали Први светски рат, а затим, заједно са европским масонским круговима, револуционарно сламање Руске империје. Исти ликови су, дакле, подигли Хитлера да разбије СССР, али су им ту поломили зубе. Међутим, подигли су нову генерацију издајника који су СССР развалили изнутра. Са осталим народима, колективни Запад уопште се није придржавао церемонија.

РЕСЕТОВАЊЕМ ДО ВЛАСТИ АНТИХРИСТА

Сврха садашњег „ресетовања“ је да се изгради дигитални „храбри врли свет“ Антихриста, где сви осим најближих слугу подземља неће имати никаква права, приватну својину, могућност да напредују. То је свет „новог робовласничког Међутим, за ово треба да победе нас, и још неколико релативно традиционалних друштава. Главна мета Запада је, наравно, Русија. Како је израчунао професор Валентин Катасонов, укупан обим свих обавеза за додељену „помоћ“ пројекту Анти-Русија (раније називан и Украјина) свих посматраних земаља од 1. јула износио је 80,7 милијарди евра (82,3 милијарде америчких долара). Јасно је да је велики део тога покраден у канцеларијама, али чак половина овог новца је више од годишњег буџета управо ове Украјине из предратних времена, а много више од буџета од буџета за одбрану Русије.

Али војници се боре у рату, а не долари, и упркос свој помоћи, све што су Сједињене Државе могле да постигну у Украјини је да успоре напредовање наше војске и омогуће Оружаним снагама Украјине да гађају мирне градове. „У догледном плану видимо битке од локалног значаја. Заобилазећи прилично велике градове, успорили смо темпо напредовања – и то је нормално за садашњу ситуацију. Да подсетим да смо само „сламали“ Источни Мариупољ око месец дана, приближавајући се његовој граници. Зато не очекујте победнички извештај војске о заузимању одређеног града једном недељно – извештаји о ракетним и артиљеријским успесима за сада ће постати главни“, рекао је Александар Ходаковски, команданта легендарне јединице Восток НМ ДНР, са позивним знаком „Скит“.

Тако да у наредним данима не треба очекивати помаке. Вест нас, наравно, не радује – сви желе да се победа догоди брзо. Али ништа мање ово није несрећно ни за Запад, који је обећао велику офанзиву у августу и барем неку озбиљну победу над Русијом. Или неког из тима „светског зла“, иначе ће агенда прећи на споредне вести, а ту су главне мајмунске богиње, наравно са педерима, корона вирус са вакцинацијом, инфлација, производи од црва и скупи бензин са „зеленом агендом“.

ТАЈВАНСКИ НАЦИОНАЛНИ ИДЕНТИТЕТ – ГРАДИ СЕ СОЦИЈАЛНИМ ТЕХНОЛОГИЈАМА

Заправо, зато су одлучили да надувају кинески сценарио тако што ће на Тајван, који никоме не треба, послати Ненси Пелоси, председницу Представничког дома Конгреса САД. При томе, бирајући време посете на 95. годишњицу стварања Народноослободилачке армије Кине. Односно, упркос захтевима званичне Кине која јој је забранила да тамо лети, на њихов „23. фебруар“, под маском групе носача авиона, америчка држављанка Пелоси, ипак, посећује тајванску Украјину.

Да би пројекат „независне тајванске државности” био успешан, рекао је бивши службеник председничке администрације Алексеј Чадајев, неопходно је вештачки створити „тајвански идентитет”, односно тајвански део кинеске нације претворити у тајванску нацију. И то је рађено методично, деценију за деценију… Један од метода у случају такве изградње „контролисаног националног идентитета“ је јавно покајање председника острва пред „аутохтоним народима Тајвана“ због кинеске окупације. Истовремено, представници „аутохтоних народа“ остали су добро, јер око 1,5% становништва, али сада је то модерно међу младим Тајванцима, пронашло је „абориџинске корене“, због чега уче полумртве абориџинске језике и носе њихове везене кошуље.

Односно, Кина ће примити у своју државу „анти-Кину“ на територији острва, које се данас зове „Кинеска република Тајван“. И ова Анти-Кина ће се, као Украјина-Анти-Русија, пре или касније сударити са самом Кином да би оправдала своје постојање.

ТАЈВАН – АНТИ-КИНА

Пекинг то разуме, јер разуме да ће покушај да се острво врати сада иде на руку и Сједињеним Државама и непријатељима Си Ђинпинга унутар земље. Ако све може да се уради брзо, као што је Русија урадила са Кримом, онда ће друг Си добити озбиљну подршку код куће и обезбедити победу на Конгресу КПК крајем године. А ако не дође до брзе победе, онда уз санкције које ЕУ већ обећава, апсолутно либерални и проамерички настројени кинески „комсомол“, као и Шангајци и јужњаци, који су везани за Запад, организоваће саботаже и протесте унутар земље и покушаће да збаци „црвене империјалисте“ Ђинпинга, како је то захтевао пријатељ „комсомола“ Сорош. За Кину ће то бити катастрофа, за Русију и Иран ће такође бити катастрофа, а „елита“ ће добити место за себе у „чудесном свету“.

Али Кина, за разлику од Руске империје или чак СССР-а, није суперсила, она се плаши Сједињених Држава и мирно пушта Пелоси у Тајван, ограничавајући се на „упозорења“. Сада бака Пелоси постаје застава нове револуције која ће подржати независност Тајвана, а Си ће бити оптужен од сопствених патриота за „губљење дела Отаџбине“. Међутим, Кина ипак може да пружи неку врсту изненађења, јер јуче се сазнало да је „велики ћутач“ затворио нови регион у Јужном кинеском мору за вежбе до 6. августа, односно на 5 дана.

Међутим, САД нису ограничене на Русију и Кину – глобалним корпорацијама је потребна победа до новембра да покрију своју срамоту пред сопственом популацијом. Зато се амерички државни секретар Блинкен, који само што није послао Кину да иде шумом, 27. јула, дакле три дана пре почетка „балканске кризе“, састао се са лидером косметских Албанаца, а већ 31, јула вести из Србије постале су главне у свету – тамо, наводно, само што није почео нови рат.

ЗАПАД БИ ДА АСИМИЛУЈЕ КОСМЕТСКЕ СРБЕ У АЛБАНЦЕ

Једноставно су одлучили да од овог понедељка сва српска документа, као и бројеви аутомобила, престану да важе, а косметски Срби престају да буду Срби.

То није почело јуче. Срби су још у јесен 2021. били принуђени да лепе налепнице на грб Србије на таблицама аутомобила, а сада је Приштина увела забрану неутралних личних карата и регистарских таблица за српске аутомобиле, што је изазвало нови талас заоштравања. Осим тога, Приштина не дозвољава локалним Србима да одрже изборе за органе самоуправе са широким овлашћењима, о чему су се странке, изгледа, договориле под притиском ЕУ и све то записале у Бриселском споразуму. ЕУ, која је деловала као арбитар међу странкама, очигледно се не носи са ситуацијом и једноставно покушава да држи странке на маргини. Углавном, Албанце би било лако ставити на њихово место. Као пример, треба истаћи да скоро сва роба коју Косово увози из ЕУ пролази кроз централну Србију. Довољно је донети одлуку да се транзит ове робе обустави док се ситуација на Косову не врати у оквире међународног права и резолуције 1244.

Међутим, невоља је што у Београду седи апсолутно прозападни и либерални Вучић, чијег премијера је поставио Сорош, уз асистенцију бившег шефа Британије Тонија Блера, лезбејку Ану Брнабић. Зато су Србе на Космету све ово време бранили само на речима. Вучић је, наравно, могао потпуно да преда Косово, али невоља је што би после тога било нереално да седне у фотељу председника. Скоро да је збачен због корона вируса, тада је дошло до јуриша на парламент, а издаја Русије или Космета за српског политичара је политичко самоубиство. Поготово када Косовари, инспирисани спољном подршком, врше стално насиље над српским становништвом. Поред тога, српско становништво протерано са Косова никада није добило прилику да се врати својим кућама, иако су о томе постојали договори.

На све ово су се затварале очи, али су Срби подигли барикаде и били спремни за борбу. Па су морали да пошаљу војску, да позову газде у САД и НАТО, да би одложили нови конфликт за месец дана, и почели да ограничено признају Космет, као што је то већ урадила Шпанија.

Током овог месеца, с једне стране, ствараће се легитимитет албанским милитантима, а са друге ће покушаће да сломе Вучића. Дакле, тамо све не само да није завршено, него још није ни почело. А ово је посебно застрашујуће, с обзиром на то да Србима нећемо моћи никако да помогнемо – земља је окружена НАТО и америчким савезницима, а наши „војници без ознака” су заузети у Донбасу.

УДАР НА ИРАК

Паралелно са ударима на Русију, Кину и Србију, у току су припреме за удар на Ирак. У Багдад је, усред масовних протеста, послата војска. Демонстранти се противе номиновању Мохамеда ал Суданија, који се сматра штићеником Ирана, на место премијера. Тамо протести трају већ дуже време, али сада су ескалирали до ивице сукоба. Ирак је девет месеци без премијера, председника и владе која једноставно не може да се изабере, јер не могу да се договоре. Сада, због недостатка руководства, земља не може да донесе ни буџет за 2022. годину. Како пише колумниста Борис Рожин, главни покретач протеста је Муктада Ал-Садр, објективно најпопуларнија политичка (и верска, после Ал-Систанија) личност у Ираку, али недовољно популарна да преузме пуну власт кроз садашње „демократске“ процедуре. Ал-Садр је неко време делио политичку моћ са проиранским шиитским блоком, али сада осећа да може и без Иранаца, што је допринело настанку нова криза. Ал Садр је најавио захтев да се из земље протерају не само Американци, за шта се сви генерално залажу – без овога ирачке власти нема шта да раде, али желе да оду и Иранци. Јасно је да чим Персијанци оду, почиње клање шиита са сунитима, а то је нови разлог за останак америчких трупа како би „зауставили грађански рат“, а истовремено заузели контролу нафтних и гасних поља и одлазак на границу са Ираном.

Тако већ сада, почетком августа, имамо једно жариште „Трећег светског“ и три потенцијално акутна, која ће се готово гарантовано распламсати, али не сада, пошто Запад једва да има довољно ресурса да одржи економију да се бори само са нама, а и те мере донео је доста касно. Највероватније ће до америчких избора Србија бити „жртвована”, а ако Си остане на власти, онда ћемо крајем ове, почетком следеће, добити битку за Тајван, паралелно са нова рунда рата на Блиском истоку.

Овде је важно разумети две ствари:

  1. Глобалисти још нису почели да успостављају тоталну диктатуру у свету. Украјина је била само покретач глобалног рата.
  2. Искористиће сваку прилику да се одрже на власти, али нису свемоћни. Они могу и треба да буду отерани одакле год је то могуће, као зли духови, јер они то и јесу. Не можете преговарати са канибалима – ако вас данас не поједу, онда ће сутра сигурно. Гомила „изабраних“ изрода-сатаниста који сањају да заузму свет треба да оде у пакао заједно са Хитлером, јер представљају опасност за све који живе на Земљи, па и за сам Запад.

Аутор: РИА „Каћуша“

С руског превео Зоран Милошевић – ИЗВОР: https://katyusha.org/vojna/lyudoedyi-na-marshe-globalistyi-ochertili-front-tretej-mirovoj.html

Извор: Наука и култура

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!