Србија и србске земље

Људи, излазите сви на улице и радикализујте протесте!

Ако им се озбиљно не покажу зуби на прве покушаје завођења пропусница доћи ће вам као овде да нећете моћи ни радити ни кретати се без тих одвратних аусвајза.

Ево овде (Аустралија) објавили да ако послодавац пусти запосленог који није вакцинисан да дође на радно место мора да плати $100 000 казну држави! СТО ХИЉАДА ДОЛАРА!!!

А ако ви као невакцинисана особа дођете на своје радно место и почнете да радите, инспекција ће да вас казни са $20 000!

Људи масовно кренули да купују караванске приколице и да беже у шуме који неће да се вакцинишу.

Нема више приколица да се нађе у продаји, а наруџбе за нове чекају се више од шест месеци, толика је потражња. То је зато јер су овде куће на селу скупе сачувај Боже и за већину људи су недостижне. Скоро све су преко пола милиона долара. Зато људи купују караване и бегају где год има која слободна ливада.

Али овде је такав логор да више нема слободних ливада! Ни шума! СВЕ СЕ ПЛАЋА! Нигде не можеш да станеш и паркираш приколицу па да мало живиш. Све је држава изрегулисала и сад на пример ако било где хоћеш да паркираш, мораш да им плаћаш од $20 – 60$ на ноћ. Нема ништа јефтино. Као у хотелима малтене.

А људи нису као наши да деле, па по групама они који имају земљу сада нуде људима који бегају да им изнајмљују да се паркирају приколицом код њих на земљи и да плаћају само за то мало земље где паркирају приколицу од 100$ – 150$ НЕДЕЉНО. За паркинг приколице у природи. Ето ти логора.

Не дозволите да вам изрегулишу сваки педаљ живота као овде, не дозволите да вас претворе у робове! Гризите, уједајте, вичите и борите се, али никако ланце не дозвољавајте. Ви сте со земљи, вас пар хиљада који сте тренутно на улицама сте светлост Србије и нада Србије. Искра у камену!

Немате појма колико је битно оно што тренутно радите. Позивајте све око себе да изађу и организујте се добро са говорима, бубњевима, викањем и како ће вече тећи. Одлично је што идете злотворима на адресе. То ће их мало замислити. Свим злотворима на адресе треба ићи.

Па мајку им они да седе у миру и слободи а нама су и мир и слободу узели. Неће да може. Овим лаганим увођењем пропусница опипавају пулс народа, али диже се лагано Србија из ноћи у ноћ и град за градом устају у протесте.

Ти протести ма колико људи сада било на њима могу много. За пар сати могу да се радикализују и омасове. Знају они то добро. И зато држите се и не дајте се свезати.

Од вас поново као и седмог јула зависи слобода Србије.

Аутор: Хелена Гранић

Извор: Фејсбук

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!