Mišljenja

Ljubomir Stefanović: SNS je političko krilo Kavačkog klana koji je osnovao Milo Đukanović

Gost medijskih kuća „Centar” i „Srbin.info” u emisiji „Intervju”, bio je urednik i voditelj medijske kuće „Slavija info”, Ljubomir Stefanović. Tema emisije je bila korupcijske radnje vrha naprednjačkog režima, predvođenim Aleksandrom Vučićem, u Srbiji.

„Vučić je vezan za Soroševe fondove. Tramp je ponizio Vučića verovatno zato što je Soroš saradnik i Hilarin finansijer. U Vašingtonu ništa nismo dobili. Narod ne razume da, ako smo uzeli milijardu evra, vratićemo milijardu i 300 miliona! Poskupeće komunalije, gorivo, struja tako da ćemo sve vratiti, i onih 100 evra će nam svima izaći na nos. SNS ne vlada kao politička stranka, nego kao kartel. Vučiću je idol sicilijanska mafija i on je bos. Cilj mu je da bude veliki vođa, istorijska ličnost i glavni bos mafije zato na svoju stranku gleda kao kartel. I njegovo okruženje ga ne zove predsedniče, nego ŠEFE. Moraju tako da mu se obraćaju. Podelio je Srbiju na feudalne posede i tačno se zna koji čovek kontroliše koji deo, zna se gde ko vlada i gde ko kupi kajmak. O tim ljudima se uglavnom ne piše i ne priča jer je zatvorio sve medije. Oni odlučuju na lokalu o svemu, koga pomoći, koga pritisnuti, kome dati posao. Tu su i Vučićevi kumovi, Neša Romng mu je zadužen za finansije, Nikola Petrović za EPS, državne stanove i vile , izvršitelje… Ta ekipa kupi glavni kajmak, tako je organizovao kartel. Država koja nema institucije nije država. Ako jedna Marinika mora da juri državnog tužioca po kafićima pored svih dokaza o kriminalu, znači da nemamo državu. Kad sam objavio oko afere Jovanjice, niti me iko zvao iz policije, tužilaštva u vezi tako ozbiljne stvari“, kaže naš gost.

Stojanović je izneo još mnogo zanimljvih detalja o Vučiću, Milu, kirminalu na Balkanu, a više o tome pogledajte u emisiji.

Izvor: https://srbin.info/politika/ljubomir-stefanovic-sns-je-politicko-krilo-kavackog-klana-koji-je-osnovao-milo/

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!