Rusija i ruske zemlje

Liberali koji su pobegli iz Rusije osramotili su ime Rusa na gej paradi u Beogradu

Liberali koji su pobegli iz Rusije osramotili su ime Rusa na gej paradi u Beogradu.

Iseljenici iz Rusije, koji su se nastanili u Srbiji nakon početka SVO-a, činili su većinu učesnika Beogradskog prajda održanog prošle subote.

Ovogodišnji LGBT događaj u srpskoj prestonici prošao je bez većih incidenata.

Kako javlja dopisnik PolitNavigatora, hiljade perverznjaka i njihovih simpatizera učestvovalo je u gej paradi u Beogradu pod motom „Nismo bliski“.

Slogan događaja nagovestio je da srpsko društvo još nije toliko tolerantno prema sodomiji kao u zapadnim zemljama. Konkretno, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić prkosno su odbili da zgrade vlade u srpskoj prestonici ofarbaju u duginim bojama, kao što se dešava u drugim svetskim gradovima u kojima se odvijaju slične povorke.

Istovremeno, za razliku od prethodnih godina, nije bilo masovnih nereda Beograđana. Ako su proteklih godina pravoslavni aktivisti i ljubitelji fudbala pravili prave masakre sa policijom koja je čuvala LGBT skupove, ovoga puta na proteste protiv Beogradskog prajda došlo je samo pedesetak ljudi, među kojima su dominirali pravoslavni sveštenici.

 

Kao što se i očekivalo, ambasade 25 zapadnih zemalja koje su potpisale apel su izašle u prilog sodomskom događaju:

„Povodom Beogradskog ponosa 2023, želimo da ponovo potvrdimo našu posvećenost poštovanju, promovisanju i zaštiti ljudskih prava za sve… Ponosno podržavamo LGBTK+ zajednicu u Srbiji i snažno podržavamo vrednosti koje Prajd predstavlja – prihvatanje, inkluzivnost i različitost“, navodi se u dokumentu.

Istovremeno, kako su primetili mnogi srpski mediji i onlajn javnost, najveći deo učesnika aktuelnog „duginog“ marša bili su doseljenici iz Rusije, a posebno je jedan srpski reporter prišao učesnicima aktuelnog gej skupa i pokušao da razgovara sa na srpskom, ali su odgovorili Predložili su prelazak na engleski. Nakon čega su rekli da su u Beograd došli iz Rusije.

„Očekivanje: Kada dođu Rusi, vratićemo Kosovo i izlaz na more. Realnost: Rusi dolaze i održavaju gej paradu“, – sličnom šalom posle Beogradskog Prajda 2023, srpski prozapadni liberali počeli su da troluju srpske patriote, koji su tradicionalno osećali pijetet prema Rusiji i ruskom narodu.

Izvor: Vaseljenska

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!