Свет

Лекари алармирају светску јавност – Невакцинисани пријављују бројне штетне последице по своје здравље због боравка у близини вакцинисаних особа

О овоме се феномену тек однедавно говори. Како време пролази, чини се да све више излазе на видело разне последице примене нових, експерименталних вакцина. Но, о томе не говоре разни дежурни ширитељи панике на интернету који с медицином немају никакве везе. На то упозоравају сами лекари те позивају на хитно и темељно истраживање. О том феномену извештавају хиљаде невакцинисаних људи који се јављају својим лекарима због здравствених проблема које су осетили након што су неко дуже време боравили у близини вакцинисаних. Особито су погођене жене те њихов хормонални и репродуктивни састав.

Оне извештавају о свим могућим поремећајима менструалног циклуса (крварења код постменопаузалних жена, скраћени или продужени циклуси, преобилна крварења и сл.), али и о разним другим крварењима, нпр. из носа; већи број спонтаних побачаја и сл.

На овоме месту треба упозорити на озбиљан чланак објављен на порталу Документарац под насловом: „SPIKE proteini novog koronavirusa iz mRNA cjepiva oštećuju krvožilne stanice?“. На темељу релевантних научних истраживања, чланак обрађује тему спике протеина и њихове (потенцијално штетне) улоге у крвожилном саставу.

Чини се да се чињенице изнесене у том чланку као и ове изнесене у овоме чланку итекако узајамно надопуњују.

Овај овде чланак доноси упозорења америчких лекара из организације под називом America’s Frontline Doctors на чијој веб страници можете сазнати бројне изванредно корисне информације и вијести: https://www.americasfrontlinedoctors.org/covid-19/vaccine-information

Њихова се упозорења такође односе на спике протеине и могу се укратко свести на сљедећа:

Спике протеини који настају као резултат примене експерименталне вакцине као генске терапије / поступка имају способност да прођу крвно-мождану баријеру и узрокују неуролошка оштећења; Они се могу расипати прелазећи с вакцинисане на навакцинисану децу и одрасле узрокујући код њих болест; Могу узроковати вагинална крварења код жена.

У саопштењу од 26. 04. 2021. под насловом „Идентифицирање пост-вакциналних компликација и њихових узрока: анализа података о пацијенатима с дијагнозом болести Ковид 19“, (https://www.americasfrontlinedoctors.org/action-alerts/identifying-post-vaccination-complications-their-causes-an-analysis-of-covid-19-patient-data), ти лекари упозоравају на неке забрињавајуће штетне последице којима се FDA и CDC још уопште не баве:

1. Вакцине која су тренутно у употреби експерименталне су вакцине и никада пре нису кориштена на људима; за њих је издано тек привремено одобрење за употребу

Забрињава масовна примена експерименталних вакцина произведених генетским инжењерингом која немају коначно одобрење за употребу од стране FDA. Уместо да се користи ослабљени одговор на антиген, како је то уобичајено код конвенционалних вакцина која су се традиционално користила, нове вакцинењ дају станицама упуте за производњу спике протеина. Потребне су године како би се знало да су нове ствари сигурне. Нико не може за сада предвидети дугорочне последице повезане са спике протеинима на мозак и остале органске саставе, особито код младих. Ако се појаве проблеми везано уз спике протеине у вакцинисаних особа, неће их бити могуће ни на који начин неутрализирати или поништити.

2. Могући утицај спике протеина на неуролошки састав и повезаност с могућим болестима

Традиционалне вакцине не могу прећи крвно-мождану баријеру. Но, спике протеини у овим вакцинама имају ту способност. Та баријера иначе посебно штити ове изузетно осетљиве делове тела.

„Једноставно није било времена за испитивање потенцијално штетних последица на мозак“, упозоравају. „Ризици од продирања у те делове тела обухваћају ‘хроничну упалу и тромбозу (згрушавање) у неуролошком саставу што може довести до премора, хроничног умора, можданог удара, Беллове парализе и симптома повезаних с АЛС – амиотрофичном латералном склерозом. Липидне наночестице могу се потенцијално везати уз мождане станице узрокујући касније неуродегенеративне болести. А спике протеини индуцирани мРНА вакцином могу се везати уз мождано ткиво 10-20 пута јаче него спике протеини који су (природно) дио оригиналнога вируса.“

3. Могућност расапа (shedding), односно преноса спике протеина у околину од стране вакцнисаних особа потврђује и сам Фајзер.

С обзиром на чињеницу да ове експерименталне вакцине код њихових примаоца производе милијарде спике протеина, вакцинисане особе могу расипати, односно ширити одређену количину спике протеин честица узрокујући болест код невакцинисаних особа које физички бораве у њиховој близини.

Да ствар треба узети крајње озбиљно, потврђује и др. мед. Симоне Голд, оснивачица непрофитне организације независних лекара America’s Frontline Doctors. Она је на свом твиту објавила оригинални документ који потиче из Фајтерових експерименталних истраживања у којему ова фармацеутска компанија „признаје постојање тога механизма“, односно могућност расипања спике протеина од стране вакцинисаних на невакцинисане.

Како се у документу наводи, особа може бити изложена томе преко дисајних путева или коже. А то, како тврде лекари у AFLDS, може бити опасно. Надаље наводе:

“Спике протеини су патогени (узрочници болести) баш као и читави вирус. Они се чвршће вежу него читави вируси“. Због тога из целога света долазе извештаји о случајевима перикардитиса, херпес зостера, пнеумоније, крвних угрушака у екстремитетима и мозгу, Белловој парализи, вагиналним крварењима и спонтаним побачајима – све код људи који су били у физичкој близини вакцинисаних особа. Тај расап спике протеина, чини се, код неких особа узрокује и разне аутоимуне болести (када тело напада властита ткива). Уз то, постоји опасност и од других озбиљнијих болести код невакцинисаних особа будући да „спике протеини могу прећи крвно-мождану баријеру, за разлику од традиционалних вакцина.“

4. Опасност за децу

Такав расап или ширење спике протеина чини децу рањивима ако су у близини родитеља или учитеља који су примили те експерименталне вакцине. И док је опасност од саме болести Ковид 19 за младе описана као „безначајна“ са стопом преживљавања од 99.997 посто за особе испод 20 година, лекари из AFLDS изражавају забринутост да би се симптоми болести могли појавити код деце због физичке близине вакцинисаних особа. Тако постоји опасност да „бирократи у јавном здравству“ искористе такве случајеве како би прогласили да је дечија болест повезана с неком варијантом САРС-КоВ-2 вируса, а у ствари је она последица контакта детета с вакцинисаном особом.

„Бојимо се да би деца могла дугорочно развити хроничне аутоимуне болести укључујући и неуролошке проблеме због чињенице да им предстоје још десетљећа њихових живота, али и због билијуна спике протеина којима ће с годинама бити изложени“.

5. Хиљаде упозоравајућих извештаја из света и хитан позив лекарима у саставу јавнога здравства

Независни лекари из AFLDS тврде да знају за постојање више хиљада извештаја која се односе на вагинална крварења, постменопаузална вагинална крварења те спонтане побачаје након примљене вакцине против болести КОВИД 19 као и извештаја о сличним проблемима код невакцинисаних особа које су биле у блиском контакту с вакцинисаним. Иако у овоме тренутку ова организација независних лекара, према властитим речима, „не може са сигурношћу заузети став према проблему блиских контаката осим што може потврдити да њихови лекари имају сазнања о таквим извештајима из разних делова света“, бројни извештаји о пост-вакциналном вагиналном крварењу указују на „јасну повезаност између вакцина и неправилних крварења. Поред ових јасних доказа, промене у менструалним циклусима нису уврштене у попис уобичајених нуспојава у трећој фази клиничких испитивања. Репродуктивно здравље жена треба узети озбиљно, а не олако, како то чине службеници јавнога здравства који слиједе агенду.“

Упозоравајући на „незајажљив финанцијски интерес фармацеутских компанија које рекламирају непотребна и опасна КОВИД вакцина за децу, boostere и слично“, лекари из AFLDS инсистирају:

„Службеници јавнога здравства требају застати и анализирати податке о могућим нуспојавама вакцина као и о другим питањима која се односе на раздобље након вакцинације док не буде прекасно.“

Ови се лекари особито снажно противе обавезном вакцинисању против Ковида 19 те упозоравају на неопходност хитнога деловања како би се спречило да привремена дозвола за употребу ових вакцина не буде замењена пуним одобрењем о чему се одлука може очекивати у априлу или мају 2021.

Хитан позив свим лекарима, особито гинеколозима

Упућујем хитан позив свим лекарима, а особито гинеколозима, да се позабаве овим феноменом о којему се тек почиње говорити у лекарским круговима у свету те да нас информишу о чему се ради. Такође их молим да обрате пажњу на горе споменуте поремећаје код својих пацијентица те да их размотре у новом светлу, односно у контексту изложености вакцинацији или близини вакцинисаних особа како се не би догодило да се, примери, поремећаји менструалног циклуса припишу само стресним околностима живота у пандемији.

Молим читаоце да овај чланак пошаљу свим својим контактима, (а особито лекарима и гинеколозима) како би ове вести дошле до што више људи. Само се по себи разује да ћемо одахнути ако се ова упозорења покажу неутемељенима, но треба дувати и на хладно. Довољно је само имати на уму да о свему овоме говоре лекари који су једнако тако квалификовани (а у појединим случајевима и квалификованији) од дежурних епидемиолошких ширитеља страха и панике у јавноме здравству у разним земљама. Стога сва упозорења која долазе од било којег лекара и научника који има легитимно стечену диплому и лекарску лиценцу, заслужују пуну пажњу здравствене и остале стручне и опште јавности.

Било би добро да овај чланак дође и до посланика у скупштини (саборских заступника). Чини се да они немају појма о томе да постоји и друга страна корона кризе, односно да постоје хиљаде лекара и научника на независним порталима широм света који се боре да истина дође до јавности. Због цензуре у медијима, неки су од њих дословно узели микрофоне у руке, ходали улицама и упозоравали људе да не пристају на вакцине (немачки лекар Heiko Schöning и француски лекар Louis Fouché).

Такође вас молим да пажљиво пратите све горе споменуте нуспојаве, али и све остало необично што запажате на себи и својим ближњима те да, у случају уочавања аномалија, дигнете на ноге све лекаре до којих можете доћи. У овим ненормалним околностима у којима живимо, боље је дувати на хладно.

Овај се чланак темељи на:

1. информацијама из текста на порталу LifeSiteNews под насловом:
„America’s Frontline Doctors: COVID-vaccinated can ‘shed’ spike protein, harming unvaccinated“As these experimental vaccines create ‘spike proteins,’ vaccinated individuals ‘can shed some of these particles to close contacts’ causing disease in them, including in children. https://www.lifesitenews.com/news/americas-frontline-doctors-covid-vaccinated-can-shed-spike-protein-harming-unvaccinated те је

2. додатно проверен у оригиналном документу организације независних лекара AFLDS на њиховој веб страници: https://www.americasfrontlinedoctors.org/action-alerts/identifying-post-vaccination-complications-their-causes-an-analysis-of-covid-19-patient-data

3. Прилажем и видео линк на отворену дискусију америчких стручњака – лекара о овој теми. Овај видео особито препоручујем стручњацима. Колико се год изнесени ставови могу учинити радикалнима или контроверзнима, молим стручњаке да их олако не одбацују, већ да их приме на знање, имају на уму и приону на даљња истраживања. https://brandnewtube.com/watch/critically-thinking-drs-tenpenny-amp-palevsky-with-guests-dr-madej-dr-merrit-dr-northrup_6TYJwKjotCgApl6.html

4. Послушајте и овај видео – интервју с немачким микробиологом под насловом: „Again a warning from dr. Sucharit Bhakdi about how covid 19 vaccines will decimate the world’s population“: https://www.bitchute.com/video/6TmiB44K5ySS/

То је само шачица прилога. Многи научници биомедицинскога подручја као и лекари упозоравају на опасност стерилизације жена тим експерименталним вакцинама (Michael Yeadon, Wolfgang Wodarg и др.). Слушајмо искључиво лекаре и научнике биомедицинскога подручја. Али, више не желимо и не допуштамо да нам се од стране дежурних управитеља кризом, потпомогнутих пропагандном медијском машинеријом, сервирају мишљења само једнога дела стручњака којима је допуштен приступ службеним медијима! Ми, грађани, захтијевамо отварање јавне дебате у свим средствима јавнога информирања те омогућавање равноправнога сучељавања лекара и осталих научника из биомедицинскога подручја који имају супротна мишљења о свему што се односи на ову корона кризу!! Audiatur et altera pars – Нека се чује и друга страна! Све док се то не догоди, нема никакве сумње да смо изложени медицинском једноумљу и недемократском, али и противуставном гушењу слободе говора!

Сложени биокемијски процеси који се описују у контексту дубинскога разумевања ових нових вакцина темељно је подручје експертизе медицинских биохемичара и молекуларних биолога. Стога њих, уз лекаре, треба примарно слушати. Неспорно је да су они лекари који позивају на опрез управо они који тренутно уливају више поверења свим оним људима који размишљају својом главом. Својим опрезним и разумним ставом заслужују пуно поштовање јавности за разлику од неких њихових колега који су се преобразили у хистеричне и потпуно некритичне наговаратеље без икаквих моралних и етичких кочница. Па се тако у свеопштој вакцинашкој хистерији не либе чак и новцем подмићивати људе како би их наговорили на вакцинисање чему тренутно свједочимо у Србији. А ако људи не пристану, онда им се, у класичној мафијашко-уцјењивачкој манири, најављује ускрата плаћенога боловања у случају да оболе. У истом духу, у Хрватској др. Берош захтева од породичних лекара пописе невакцинисаних. А о забрињавајућим утицајима на здравствену дискриминацију невакцинисаних који долазе из светских глобалистичких центара моћи да и не говоримо!!

Треба ли уопште спомињати да је предутеза невиђена хајка против организације независних лекара America’s Frontline Doctors те осталих лекара из овде наведених референци? Као и против свих осталих стручњака широм света који су се икада усудили уопште пропитивати нове, никад прије примењене вакцине. Сви су они јавно проглашавани теоретичарима завере, антиваксерима, шарлатанима, нестручњацима или пак десничарима и конзервативцима. Ово посљедње показује с чиме смо суочени! Према таквом приглупом етикетирању, испада … што? Да се левичаре и либерале не би требала уопште тицати алармантна упозорења које долазе из тако (лажно) етикетираних, легитимних лекарских кругова?

Поучени досадашњим искуством с мејстрим медијским цензурама, можемо сада с још већим уверењем закључити да су им поштени, некорумпирани лекари опасни, а информације које они износе озбиљна претња светској агенди која се назива „the Great Reset“ о којој већ и птице на грани певају! Њихов „narrow window of opportunity“ треба заувек чврсто затворити и то жестоким отпором свих нормалних људи који су још увек у стању мислити својом главом, који желе нормалан живот, који се залажу за добробит сваке особе и који одбијају постати играчке у рукама психопата.

Тај ће отпор стога спонтано и неминовно прерасти у заједничку борбу свих оних људи који слободу и истину сматрају предувјетима достојанственога живота. Они одавно уочавају малигне обрисе својеврсне здравствено-научне-технократске диктатуре у функцији дистопијски планиранога новонормалног доба. Ти слободољубиви људи ће засигурно бити спремни ући у ту борбу ради добробити младих и деце као и генерација које долазе.

Аутор: др Неда Борић

Текст ћирилизовало, прилагодило србском језику Уредништво борба за истину. Опростите ако има пропуста.

Извор: https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/lijecnici-alarmiraju-svjetsku-javnost-necijepljeni-prijavljuju-brojne-stetne-posljedice-po-svoje-zdravlje-zbog-boravka-u-blizini-cijepljenih-osoba.html

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!