Мишљења

Лекар Жујовић шири лажне информације! Тврди да је у Србији од Ковида умрло 20.000 људи!

Ширење панике, страха и дезинформација постало је пракса, не само у Србији већ у целом свету но наша земља има ту ,,ексклузиву” да панику и дезинформације шире најпре званичници а након тога што је врло тешко за поверовати и медицински радници који се утркују више од самих политичара око тога на којим медијима ће гостовати.

Најновија дезинформација која долази из круга медицинара који се представљају као друга опција ,,кризном штабу” тј. који се нуде председнику Србије, Александру Вучићу.

Грађани су до сада навикли на ширење панике из круга ,,Уједињени против ковида” кроз њихове кампање које представљају људе који се нису вакцинисали као неедуковане, необразоване, нижег сталежа те тиме директно увредили већи део популације.

Овог пута није у питању увреда која долази од стране лекара Дејана Жујовића или његових колега доктора већ је у питању тврдња која директно, на више начина уноси узнемирење у јавност.

Наиме, лекар Жујовић је у интервјуу за недељник Нови магазин између осталог изјавио да је у Србији до сада умрло 20.000 људи од ЦОВИД-а 19 док званичне бројке говоре да је у Србији од вируса корона умрло 7.092 особа.

Да се не обазиремо на остале делове интервјуа, изјаве које говоре о томе како се овај лекар директно нуди Александру Вучићу у жељи да смени др Кона заједно са својом свитом већ да се вежемо за ,,невероватно” и забрињавајуће откриће о 20.000 жртава које спомиње лекар Жујовић.

По којој основи је овај лекар дошао до бројке од 20.000 жртава корона вируса када је и сам министар здравља, Златибор Лончар изјавио и поновио да се у Србији нису радиле и не раде се обдукције код особа које су умрле а узрок смрти је ЦОВИД 19: ,,Ко утврди узрок смрти без обдукције, добиће Нобелову награду” рекао је тада у изјави, др Смрт.

Уверени смо да би јавност желела да зна начине на које је Жујовић дошао до ове бројке која је у панично стање довела део популације, на који начин је он извршио обдукцију над 20.000 лешева те закључио да су умрли од короне, које гробове је откопавао да би то сазнао и да ли је користио багер или ашов?

Наша земља је препуна оних који се нуде власти. Безброј пута ти понуђачи бивају одбијени и понижени али они настављају попут лекара Жујовића, Панића, Радовановића и њима сличних.

У једном тренутку преговарају са патриотских покретима у другом се нуде Вучићу у трећем шире панику, страх, лажи, дезинформације и у томе су најбољи, бољи него у вршењу обдукција чини се.

Извор: https://nultatacka.rs/lekar-zujovic-siri-lazne-informacije-tvrdi-da-je-u-srbiji-od-covid-a-19-umrlo-20-000-ljudi/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!