Mišljenja

Lekar u Nemačkoj priznao da radi na osnovu političkih odluka i ucena

Foto: Aleks Proimos-wikimedia

NJIHOV PAKLENI PLAN, NEĆE SE ZAUSTAVITI

Bijaše to pre dve godine, kada se EU politička banda, po nalogu svojih političkih šefova iz njihovih EU država, uhvati u zagrljaj i to sa najbrutalnijim zločinom, kojeg pođoše činiti ne samo po Evropi, već i po svetu i to zajednički sa Amerikom i Engleskom, ali i ostalim članicama NATO – pakta. Te u taj isplanirani zločin, nalogodavci, kao saradnike uzeše sve svetske medije i novinare, kao i većinu svetskih lečnika, koji pred ljude i čovečanstvo baciše pandemiju i to sa pričom o opasnim i smrtnim virusom – Koronom.

A o čemu sam prethodne dve godine detaljno pisao i razobličavao taj zločinački napad na čovečanstvo, koji se ničim ne može opravdati, a niti toj udruženoj političko, doktorskoj – medijskoj i medicinskoj bandi, ne može oprostiti. Pa ni policiji, koja je taj zločin omogućavala.

Pošto se pre par dana, nađoh kao pacijent u bolnici, uđoh u strašan sukob sa glavnim doktorom bolnice i nekim medicinskim radnicima. Bitno je reći, da je taj sukob nastao radi njihovih pravila koja vladaju ne samo u bolnici u koju sam kao pacijent primljen, već ta pravila važe i u svim njemačkim, ali i evropskim bolnicama. Tako da su hteli, mimo moje volje, da me testiraju na virus koronu i to PCR – testom i guranjem onog štapića u nos. Što sam odbio, braneći svoje dostojanstvo, kao i zdrav razum, ali i slobodu izbora i sva ljudska prava, koja su mi kao pacijentu i to na osnovu – Njemačkog ustava – zagarantovana. U toj borbi i sukobu sa glavnim doktorom, od njega sam dobio pretnju, da ću iz bolnice i to odmah, bez tog testa biću izbačen.

I pored pretnje nisam popuštao, naprotiv postao sam ljudska bomba, pazeći da ga ni jednom rečuju, kao doktora i čoveka, lično ne uvredima. Ali politiku i pravila, kao i pandemiju i Korana virus, koja je on branio, neoborivim činjenicama razbijao sam u paramparčad. Tražeći od njega, da napiše otpusnicu, i da se na nju neću ljutiti, ali da će on – na nju, morati da upiše i sve to potpiše, radi čega me on i to glavni doktor bolnice, kao pacijenta, kojem je zdravstveno stanje i te kako narušeno i u kritičnoj situaciji, iz bolnice izbacuje. I to hoće da me izbaci radi lažnog i eksperimentalnog PCR testa, koji uopšte nije verodostojan, tačan, a niti je za bilo kakvo otkrivanje virusa ili zaraza napravljen. Za šta ću, po izbacivanju iz bolnice, protiv njega, podneti krivičnu prijavu za ugrožavanje moga zdravlja, kao i života. Po izgovorenom, doktor je zaćutao, okrenu se i sa sestrama i tehničarom je izašao iz sobe. Drhtao sam, ali je strašan bol iz stomaka nenadano nestao. Dok sam razmišljao o sukobu i onom što može da usledi, nastupipila je neizvesnost, kao i čekanje da me izbace iz bolnice.

Hvala Bogu, to se ne desi, naprotiv, onaj tehničar se vratio u sobu, da mi saopšti sutrašnji termin za pretrage, koje radi nesnošljivih stomačnih bolova, trebaju odmah u jutarnjim satima da uslede. Ta njemačka tačnost i odgovornost na radnom mestu se pokaza u punom obimu i to prilikom svih daljnih pretraga, koje medecinski radnici na meni obaviše. Po završenim pregledima, opet sam u sobi, ležim na krevetu sa neizvešnošću i raznim mislima, kao i radoznalošću; kakvi su mi nalazi??? Uveliko je odmaklo podne, prošao je i ručak i najednom, otvaraju se sobna vrata, kroz koja prolazi on, glavni doktor bolnice, koji prilazi mome krevetu, rekavši mi: “Gospodine Kneževiću, zamolio bih vas da stavite masku i da izađete sa mnom na hodnik, da malo o vašim nalazima popričamo…“

Ustajem i stavljam masku na lice, te za doktorom izlazim na hodnik. Maska je obavezna za svakog pacijennta, kao i za svakog medicinskog radnika i bez maske, nema kretanja po bolnici.

Po saopštavanju rezultata nalaza, kao i o onom šta mi je dalje raditi i od ljekova trošiti, pređe doktor na moje jučerašnje ponašanje. Ćutim, slušam ga, te doznajem, mnogo stvari koje ga bole, koje mu smetaju i koje su neljudske ne samo prema pacijentima, već i prema njima lječnicima i svom medicinskom osoblju, protiv kojih se on, kao doktor i čovek ne može boriti. Jer je to politička odluka, ali i ucena, prema sve i jednom doktoru, sa pretnjom, da će im biti oduzete doktorske licence, ako ne rade po planu, kojeg su političari napravili, ali i naredili, da se taj plan nastavi i izvrši.

– To doktore znači, da će političari, ovaj pandemijski zločin protiv čovečanstva nastaviti, pogotovo, ako se vi lečnici, protiv tog plana ne počnete boriti.

– Borio bih se ja gospodine Kneževiću, kad bih ima osoblje i pacijente poput vas, ali na sveopštu ljudsku žalost, ljudi ćute, gledaju šta se dešava i retki hoće, da se političarima suprotstave.

– Nadam se doktore da vas juče nisam lično, kao čoveka povredio, a ako jesem onda mi oprostite, jer to mi nije bila namera, sem da obranim sebe, svoju ličnost i slobodu izbora.

– Niste gospodine Kneževiću, samo vam to juče pred osobljem nisam mogao reći, bili ste u pravu i veoma dobro baratate sa informacijama oko pandemije i virusa Korone.

Tad mu zahvalih na svemu, kao i na informaciji, da se politički plan o pandemiji i dalje nastavlja i da ga politička banda neće zaustaviti.
A i kako da ga političke, farmaceutske, doktorske i medijske bande zaustave, kad je to za njih samo njihov – zločinački plan, odnosno plandemijski biznis.

Ovo mogu da zaustave samo osvešćeni ljudi, građani i narodi, ako im je do njihovih i dečijih života, uopšte stalo.

Nirnberg 20. 6. 2022. godine

Autor: Milosav Knežević Mile

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!