Мишљења

Лекар у Немачкој признао да ради на основу политичких одлука и уцена

Фото: Aleks Proimos-wikimedia

ЊИХОВ ПАКЛЕНИ ПЛАН, НЕЋЕ СЕ ЗАУСТАВИТИ

Бијаше то пре две године, када се ЕУ политичка банда, по налогу својих политичких шефова из њихових ЕУ држава, ухвати у загрљај и то са најбруталнијим злочином, којег пођоше чинити не само по Европи, већ и по свету и то заједнички са Америком и Енглеском, али и осталим чланицама НАТО – пакта. Те у тај испланирани злочин, налогодавци, као сараднике узеше све светске медије и новинаре, као и већину светских лечника, који пред људе и човечанство бацише пандемију и то са причом о опасним и смртним вирусом – Короном.

А о чему сам претходне две године детаљно писао и разобличавао тај злочиначки напад на човечанство, који се ничим не може оправдати, а нити тој удруженој политичко, докторској – медијској и медицинској банди, не може опростити. Па ни полицији, која је тај злочин омогућавала.

Пошто се пре пар дана, нађох као пацијент у болници, уђох у страшан сукоб са главним доктором болнице и неким медицинским радницима. Битно је рећи, да је тај сукоб настао ради њихових правила која владају не само у болници у коју сам као пацијент примљен, већ та правила важе и у свим њемачким, али и европским болницама. Тако да су хтели, мимо моје воље, да ме тестирају на вирус корону и то ПЦР – тестом и гурањем оног штапића у нос. Што сам одбио, бранећи своје достојанство, као и здрав разум, али и слободу избора и сва људска права, која су ми као пацијенту и то на основу – Њемачког устава – загарантована. У тој борби и сукобу са главним доктором, од њега сам добио претњу, да ћу из болнице и то одмах, без тог теста бићу избачен.

И поред претње нисам попуштао, напротив постао сам људска бомба, пазећи да га ни једном речују, као доктора и човека, лично не увредима. Али политику и правила, као и пандемију и Корана вирус, која је он бранио, необоривим чињеницама разбијао сам у парампарчад. Тражећи од њега, да напише отпусницу, и да се на њу нећу љутити, али да ће он – на њу, морати да упише и све то потпише, ради чега ме он и то главни доктор болнице, као пацијента, којем је здравствено стање и те како нарушено и у критичној ситуацији, из болнице избацује. И то хоће да ме избаци ради лажног и експерименталног ПЦР теста, који уопште није веродостојан, тачан, а нити је за било какво откривање вируса или зараза направљен. За шта ћу, по избацивању из болнице, против њега, поднети кривичну пријаву за угрожавање мога здравља, као и живота. По изговореном, доктор је заћутао, окрену се и са сестрама и техничаром је изашао из собе. Дрхтао сам, али је страшан бол из стомака ненадано нестао. Док сам размишљао о сукобу и оном што може да уследи, наступипила је неизвесност, као и чекање да ме избаце из болнице.

Хвала Богу, то се не деси, напротив, онај техничар се вратио у собу, да ми саопшти сутрашњи термин за претраге, које ради несношљивих стомачних болова, требају одмах у јутарњим сатима да уследе. Та њемачка тачност и одговорност на радном месту се показа у пуном обиму и то приликом свих даљних претрага, које медецински радници на мени обавише. По завршеним прегледима, опет сам у соби, лежим на кревету са неизвешношћу и разним мислима, као и радозналошћу; какви су ми налази??? Увелико је одмакло подне, прошао је и ручак и наједном, отварају се собна врата, кроз која пролази он, главни доктор болнице, који прилази моме кревету, рекавши ми: “Господине Кнежевићу, замолио бих вас да ставите маску и да изађете са мном на ходник, да мало о вашим налазима попричамо…“

Устајем и стављам маску на лице, те за доктором излазим на ходник. Маска је обавезна за сваког пацијеннта, као и за сваког медицинског радника и без маске, нема кретања по болници.

По саопштавању резултата налаза, као и о оном шта ми је даље радити и од љекова трошити, пређе доктор на моје јучерашње понашање. Ћутим, слушам га, те дознајем, много ствари које га боле, које му сметају и које су нељудске не само према пацијентима, већ и према њима љечницима и свом медицинском особљу, против којих се он, као доктор и човек не може борити. Јер је то политичка одлука, али и уцена, према све и једном доктору, са претњом, да ће им бити одузете докторске лиценце, ако не раде по плану, којег су политичари направили, али и наредили, да се тај план настави и изврши.

– То докторе значи, да ће политичари, овај пандемијски злочин против човечанства наставити, поготово, ако се ви лечници, против тог плана не почнете борити.

– Борио бих се ја господине Кнежевићу, кад бих има особље и пацијенте попут вас, али на свеопшту људску жалост, људи ћуте, гледају шта се дешава и ретки хоће, да се политичарима супротставе.

– Надам се докторе да вас јуче нисам лично, као човека повредио, а ако јесем онда ми опростите, јер то ми није била намера, сем да обраним себе, своју личност и слободу избора.

– Нисте господине Кнежевићу, само вам то јуче пред особљем нисам могао рећи, били сте у праву и веома добро баратате са информацијама око пандемије и вируса Короне.

Тад му захвалих на свему, као и на информацији, да се политички план о пандемији и даље наставља и да га политичка банда неће зауставити.
А и како да га политичке, фармацеутске, докторске и медијске банде зауставе, кад је то за њих само њихов – злочиначки план, односно пландемијски бизнис.

Ово могу да зауставе само освешћени људи, грађани и народи, ако им је до њихових и дечијих живота, уопште стало.

Нирнберг 20. 6. 2022. године

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!