Србија и србске земље

Културни геноцид и даље у току на RBG-1 где медијски геноцидаши само гурају даље

Хеј новинари и одговорни у РТС / RBG-1,  

ВИ СЛАВИТЕ данас у вестима од 15h  на RBG-1  ДОЛАЗАК ШИПТАРСКИХ доктора У НАШЕ БОЛНИЦЕ А ЛЕКАР МУХАМЕД ИЗ МАКЕДОНИЈЕ КОГА ПРЕДСТАВЉАТЕ КАО ТРОФЕЈ, НЕ ЗНА НИ  СРБСКИ? СРАМ ВАС СВЕ БИЛО – ГЕНОЦИДАШИ! А ОНДА, УЗ ТО, ПРЕДСТАВЉАТЕ И ИСЛАМСКЕ КЊИГЕ  КАО РОКОКО-КАЛЕНДАР…

САМО НАПРЕД – ИМА ДА НАС НЕМА, НИ НАС АЛИ БОГАМИ НИ ВАС:

 – ЋЕРКЕ ЋЕ HAM ЖЕНИТИ С 5 ГОДИНА И РАЗАРАТИ ИМ ОРГАНЕ … ЈЕР НЕЋЕТЕ НИ РЕЧ ДА КАЖЕТЕ О ПРОДАЈИ НАШЕ ДЕЦЕ ЗА СОТОНСКЕ РИТУАЛЕ ЗАПАДА С ЦЕНОM ОД 50 000 ЕВРА ПО ГЛАВИЦИ ОТЕТОГ МАЛИШАНА! 500 000 деце нестане само у USA / year? 200 000 у Аустралији која има сотонске цркве и 13 вештичних кругова око Perth-a ? 200 000 деце нестане у Канади где се њихови костури проналазе око католичких цркава и краљичних институција ! Тамо се продају наша дивна деца, јер имају најбољу енергијуза којом сатанисти луде!

– ЦРКВЕ ЋЕ HАМ ПАЛИТИ, БАШ КАО НА КИМ , jep НЕЋЕТЕ ДА ПОМОЖАТЕ ТЕРОРИСAНИМ СРБИМА У НАШОЈ ЈYЖНОЈ ПОКРАЈИНИ!

– Не знамо да ли су се шиптари повукли ? Да ли су држали реч? Гледају ли наша деца на Косову дуге цеви РОСY-a? Ћути ли влада? СПЦ? Ви, медија Србије? Окрећете очи? Геноцидаши! Бедници! Слуге мафијаша! AVAV-a. 

КО НЕ БРАНИ СВОЈУ СОПСТВЕНУ ДЕЦУ, СВОЈУ ДОМОВИНУ, ЈЕЗИК, КУЛТУРУ, СВОЈЕ ПОТОМСТВО И ЧАСТ ПРЕДАКА,  – НЕ МОЖЕ ИМАТИ БУДУЋНОСТ.

ВИ / MИ  СТЕ / СMO  СЛЕДЕЋИ НА ЛИСТИ ЗА ШИПТАРСКИ / ИCЛАМСКИ/ УСТАШКИ  ТЕРОР – ВИ ГЕНОЦИДАШИ С RBG-1 ЈЕР НЕЋЕТЕ ДА СЛУЖИТЕ НАРОДУ

Аутор: др Јасмина Вучић Пеев

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!