Мишљења

Створена религија која спрема дочек антихриста

Крислам је сада званична “Јединствена светска религија”

Потврђен Крислам: Предвођени папом Фрањом, лидери светских религија званично усвојили документ о људском братству  на 7. “Светском конгресу религија”, а који су креирали папа Фрања и Мохамед бин Зајед, Крислам је сада званична Јединствена светска религија.

Званично, Крислам је сада ратификован, уз одобрење на 7. Конгресу вођа светских и традиционалних религија, документа Људског братства који је креирао папа Фрања из Ватикана, а финансирао и промовисао Мохамед бин Зајед из УАЕ .

Питање – Погодите кога су заборавили да позову на свечаности? Одговор – Исуса Христа, Његово Име се нигде не појављује и никада се не помиње. Питам се ко је онда ‘почасни гост’? Хмм.

„Јер кад ће рећи: Мир и сигурност; тада на њих долази изненадна пропаст, као труд на жену која има дете; и неће побећи.” 1. Солуњанима 5:3 (КЈБ)

Да ли ће се папа Фрања повући или не, као што неки сугеришу, или да ли ће он бити библијски антихрист, у овом тренутку је прилично небитно. Зато што је сада поставио и покренуо функционални политички, верски и финансијски оквир на коме ће функционисати Јединствена светска религија Крислама. Папа Фрања би могао да умре сутра, али оно што је створио оживеће у време Јаковљеве невоље. Наравно, све ово пророчко испуњење не би се могло догодити без његовог веома великодушног покровитеља и подржаваоца, Мохамеда бин Заједа. Да ли је он „принц савеза“? Време ће показати, али човече, ово је огроман корак напред. Упозоравали смо вас последњих 13 година да Крислам долази, сада је ту.

Да ли сте спремни за лет?

Emirate News: Светски верски лидери усвојили су данас Документ о људском братству који су потписали Његово Преосвештенство Велики имам Ал Азхара и председавајући Муслиманског већа стараца, др Ахмед ел Тајјеб, и Његова Светост Папа Фрањо из Католичке цркве, у Абу Дабију. То је било током 7. Конгреса вођа светских и традиционалних религија који је завршен у четвртак. Неки нагласци са 7. светског конгреса религија: Примећујемо да је плурализам у погледу разлика у боји коже, полу, раси, језику и култури израз Божје мудрости у стварању. Бог је допустио верску разноликост и стога је неприхватљива било каква принуда на одређену религију и верску доктрину.

Препознајемо важност и вредност Документа о људском братству за светски мир и заједнички живот између Свете Столице и Ал-Азхар Ал-Шарифа (усвојила Генерална скупштина УН у резолуцији А/РЕС/75/200 од 21. децембра 2020. ), и Декларацију из Меке (усвојена у Меки у мају 2019.), која позива на мир, дијалог, међусобно разумијевање и узајамно поштовање међу вјерницима за опште добро. Позивамо верске вође и истакнуте политичке личности из различитих делова света да неуморно развијају дијалог у име пријатељства, солидарности и мирне коегзистенције.
Апелујемо на све људе вере и добре воље да се уједине у овом тешком времену и допринесу обезбеђењу безбедности и хармоније у нашем заједничком дому – планети Земљи.

У завршној речи конгреса, коме је присуствовало преко 108 верских и светских лидера, истакнут је историјски значај “Документа о људском братству”, наглашавајући да он помаже у промовисању мира, дијалога и међусобног поштовања међу људима. Одржан 14. и 15. септембра у главном граду Казахстана, Нур-Султану, под називом „Улога лидера светских и традиционалних религија у духовном и друштвеном развоју људске цивилизације у периоду после пандемије“, учешће Касим-Јомарт Токаиев, председник Казахстана, др Ахмед ел-Таииеб и Папа Фрања.

Извор: Инат

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!