Србија и србске земље

Криминално не-реаговање на шиптарски терор на КиМ!

Фото: euronews.rs

Србија гледа шта се дешава на КиМ. Али, неки филтери уграђени у РТС и режимска медија не дозвољавају нам да видимо целу слику. Замагљено и нејасно остаје толико тогa.  Не чујемо људе с барикада, њихове захтеве и мишљења. Препричавају нам кроз режимска медија неке реалитете који буде сумње у официјални наратив.

Кажу нам да је шиптартска полиција упала на север КиМ, да се распоредила, да су се барикаде формиле, да не знамо шта је с невино ухапшеним Србином, да нико не може да пређе границу ка нашој провонцији… И зачудо, поред свега тога, “председник“ Србије не шаље ни једну једину реч Приштини, нити ЕU, нити било коме од важности. Само нека писма онима који нису признали  државу “Kосово“ су отишла на пут!  И то је то. Писма су отишла Румунији, Бугарској, Шпанији, Грчкој… које не одлучују. 

Највероватније, ово је испланиран сценарио у договору с шиптарима и западњачким сатанистима као корак ка даљој предаји наше јужне покрајине. 

Ми смо имали право да погледамо исти шоу који се бесконачно пoнавља – АV се жали нама (!) шта шиптари раде, како не поштују договоре…. И то је све!

Прави државник би одавно послао писмa на све стране. Свима! Политичарима! Организацијама!  Медијима! Целог света! Али, АV чека четвртак да реагује – скоро десет дана после дизања барикада – он сигурно зна зашто чека. Прави државник би користио државничке речи и слао државничке поруке. Он се не би играо с војском и стављајо је у приправост за сваки шиптарски кашаљ а ћутао на овакво масивно гажење људских права Срба.

A зар би било чудно да АV скрива реалитет од нас – народа Србије? 

Ми не знамо да ли је народ на барикадама против AV-a и његове издајничке листе! Могуће је да га више не слушају и да се бранe сами, голоруки и без договора с “преговарачем“ који их је стерао у ћошак. Невероватно би било да Срби на барикадама раде у договору с српском листом… Али, да политичари с срБске листе користе народ у представи “родољубља“ – то не би зачудило никога!  Кад би имали неке праве новинаре, да нам покажу реалитет, знали би шта се заиста дешава. 

Какав мир ова влада креира кад сваки дан неки Србин бива покраден претучен, терорисан…? Листа злодела се чита редовно Србима, да би нас подсетили колико су “шиптари безобразни“ и “да им се може“! Ниједан план који би осигурао бољитак срБске заједнице није представљен. А сам захтев за формирање такозване ЗСО јесте само једна специјалан лажа – чиста обмана нашег народа, јер у њој Срби не би имали суверенитет! Као што су одцепљени при задњим изборима у априлу 2022. године, тако би Срби остали преварени по ко зна који пут од ове мафијашке банде која је узела моћ и цео кoмунистички једнопартијски апаратус за терорисање грађана. Формирање ЗСО – није решење за нас. 

Док се годинама краде имовина наших људи, пред очима целе Србије, док шиптари упадају кад им ћефне наоружани до зуба, и у дечијe вртићe, затварају границу и онемогућавају прелазак у КиМ, cкидају срБске заставе с Газивода, терају нашег човека који мери водостај … влада не диже ни мали прст – шта можемо да закључимо него да АV ради за шиптаре?

После свега – тражити од Срба да не чине ништа, јесте ЧИСТА ВЕЛЕИЗДАЈА ! Можемо да наслутимо, да АV чека исцрпљеност Срба. Да чека наредбе својих западних газда. Да чека да нам се наруга… али, да подржава Cрбе, то сигурно не ради. Јер, тражиo je од њих да остану мирни – то је једино што је овај не-човек учинио у овој ситуацији што је сасвим очигледно криминална радња без одговорности и без хуманости!

Нелегитимни председник Србије AV је одржао само једну  бедну, понижавајаћу шоу-представу за народ и појадао се нама да шиптари не поштују ни Вашинготнски ни Бриселки ни било који споразум.  Пред немачком насилном дипломатијом Annalena-e Bearbock користио је те исте речи – питао их који споразум да он поштује?!  Истим речима / питањима / сликама je већ небројен број пута “одговараo“ на шиптатрски терор! Ништа. Тотална дипломатска импотенција – ЧИСТА СРАМОТА за наш народ, јуначки, храбар и с истањеним осећајeм за Правду и Истину. Ни једна реч није официјално отишла на рачун шиптартских терориста. Као да немамо дипломатију. АV је преузео све функције и сам одлучује о политици која гледајући с стане изгледа стопроцентно велеиздајничка. 

Неуспех свих преговора, вођених десет година од ове владе, је постао сасвим очигледан. То би био разлог да се AV склони сам с власти и да призна своју неспособност. Али, психопата то сигурно неће урадити. Народ мора да га yклони и постави неку Владу спаса како Драгаш предлаже или професорку Милу или… 

Нема чак ни класичне музике на РБГ 1 у знак подршке нашима на КиМ! 

Али… нека борба буде непрестана – доле АV ! Доле неуставна скупштина, изабрана без Срба с КиМ ! Доле цео систем.

Др мед Јасмина Вучић – Пеев

у срБској 7531.ој години, у коледару, 14-ог

С благословом

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!