Србија и србске земље

Криминална тишина о Ben Ladenu у БиХ и продужетак hitlerovе политике

Фото: Спутњик

Тридесетог красног (априла) 7532. године ( 2024.) у Њујорку је одржана седница Савета безбедности на захтев Републике Србске. Жељка Цвијановић је изнела проблематику која може да се саже у три теме :

  1. интерференцију страних елемената у влади,
  2. застрашивање Срба и
  3. нарушавање Дејтоном уговорених правних норми.

https://webtv.un.org/en/asset/k1r/k1rbn9t59v

На самом крају излагања, некако уплашено, Цвијановић је једино затражила, да се заврши деспотско аутократско владање Schmitt-а.

Зачудо, није тражено повлачење Резолуције о Сребреници!? Није постављен ултиматум – повлачите или ћемо и ми извести наше жртве и ставити Јасеновац, Јадовно, Паг… на дневни ред. Није тражена ни нека нова државна структура која би радила без страних судија…

Осим руске делегације, сви присутни су или негирали или прећутали тешко стање на овој срБској земљи. Чак и сазивање Савета је стављено у питање и критиковано. Могућа сецесија Републике Србске је поистевећена са негирањем геноцида у Сребреници* и криминилизована. Онако баш како би Hitler желео да види БиХ – тако сада она изгледа : колонизована, под шапом Немца који никоме не одговара, условљена насилничким санкцијама и обезправљена. Чињенице су такве какве јесу. И КиМ, под албанском шапом, су под нацистичком, западном окупацијом која је део хитлеровог плана**. Сламање Украјине је продужетак истог нацистичких освајања – ту је хитлерова машинерија 1943. стала. Продужила је 2014. своје деловање под окриљем “западних демократија“ Али, криминални колонијалисти су деведесетих прво осигурали своја леђа на Балкану, да не би поновили грешку из Другог светског рата, када су морали да се боре и против Срба и против Руса у исто време. Тако је 1995. прво бомбардована Крајинa. Срби су протерани са својих огњишта. “Демократски Запад“ ни данас није заштитио основна људска права нашег народа у “њиховој лепој“. Онда је уранијом бомбардована и БиХ те исте године 1995. Па 1999. Србија. Све је то једна иста агенда – нацистичка, hitlerova, која се скрива под плаштом  западних „вредности“.

Нажалост, свест о остварењу hitlerovog  планa на словенским просторима није допрела до данашњих дипломата Сaвета Безбедности у UN. А ни до многих “наших“ Словена који немају аргументе, не бране Правду и Истину. У целом двоипосатном излагању и поред изнетих чињеница, срБски глас, очигледно, није допрео до света. Дипломате Швајцарске, SAD-a, крватске… су се углавном љутили што се Срби жале – то је општи генерални и срамни утисак седницe UN-a.

Да је свет чуо и реч o Ben Laden-y и његовoj функцији у рату на нашим босанским просторима – можда би разумели нашу позицију. Без употребе ове речи („bin-laden“), при одбрани наших интереса, нема дипломатске победе ! Помена, сама помена, овог џихадисте може да промени цело јавно мњење подлог сотонског Запада. Изношење детаља о колонијалном понижењу херојске Србске творевине – неће променити ничије мишљење о нама. Потражња да се Schmitt склони са кормила владе – то није спашење.

Али, податак, да смо се борили против Ben Laden-a у БиХ и против NАТО-а, у исто време, у БиХ и да смо у том рату убили неколико хиљада мушкараца који су носили оружје – е, то, може да промени мишљење неинформисамог хипнотисаног Западњака. Факт, да се Ben Laden борио за SAD као њихов човек – то збуњује Западњака и просветљава га Истином коју не познаје. Та Истина литерално убија све њихове наративе и може да стави “резолуцију о Сребреници“ у питање.

Пропагадни рат који је вођен против Срба је сакрио ову информацију. Наши политичари морају то да изнесу на светло. Они то не радe. Никада нико од њих ниje рекао – нашу су се борили против Ben Laden-a и NАТО-а. Политичари су предавали наше јунаке, па сад Савет безбедности UN-a, их црни!

Појашњавање хитлерових планова- може да мења свест Западњака, такође.

Многи универзитети по 3ападу, многи компетентни правници, јавно изјављују да је Hagues, нелегитимна алатка NАТО-а. То се код нас, поред свих издајника не може никада чути.

Изостављена је есенција самог проблема – да су они исти који су се борили заједно са Ben Laden-ом и џихадистима целог света против Срба, ти који су бомбардовали БиХ са уранијом, да су они конституисали нелегални суд “победника“ у Хагу, себи доделили имунитет, па оптужили браниоце слободе БиХ.

Зато, народ мора да пише свим њиховим институцијама, њиховим медијима, по страним друштвеним мрежама и да СТАВИ Ben Laden-a НА ИСТУ СТРАНУ КАО И USA, ПРОТИВ НАС. Наша  стратегија мора да има неку форму – ми сви Срби, сада, морамо да покажемо шта се десило. Савету Безбедности, UN-a, суду у Хагу, државним институцијама свих земаља, амбасадорима, медијима, историчарима, аналитичарима новости…  свима се може писати – све адресе се налазе на Интернету. Цео свет је доступан, свима. Није АV способан да учини оно што се мора.

Ако народ не узме ове ствари у своје руке на суверен начин и покаже Истину, засигурно је да “srbske“ дипломате то неће урадити.

Позив свим добровољним дипломатама Србије је упућен у овом тексту* и даље важи. Додате су неке нове адресе***.

Заврнимо рукаве, па…

…“нека борба буде непрестана“

Свима с благословом,

Др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7532.-ој години, у цветњу, првог

*

https://borbazaistinu.rs/za-sve-dobrovoljne-diplomate-srbije/

**

https://borbazaistinu.rs/okupljeni-nacisti-u-tirani-2024-izvrsavaju-vatikansko-hitlerove-ciljeve/

***

Hове адресе – EU missions :

redaktion@tages-anzeiger.ch

redaktion@sonntagsblick.ch

redaktion@tagesschau.de

redakcija@novinar.de

redaktion@nzz.ch

redaktion@derbund.ch

redaktion@focus.de

eplondon@europarl.europa.eu

epdublin@europarl.europa.eu

epvalletta@europarl.europa.eu

epwashington@europarl.europa.eu

epwien@europarl.europa.eu

epbrussels@europarl.europa.eu

epsofia@europarl.europa.eu

epnicosia@europarl.europa.eu

epberlin@europarl.europa.eu

eppraha@europarl.europa.eu

epmuenchen@europarl.europa.eu

epkobenhavn@europarl.europa.eu

eptallinn@europarl.europa.eu

epathinai@europarl.europa.eu

epbarcelona@europarl.europa.eu

epmadrid@europarl.europa.eu

ephelsinki@europarl.europa.eu

epmarseille@europarl.europa.eu

epparis@europarl.europa.eu

epbudapest@europarl.europa.eu

epmilano@europarl.europa.eu

eproma@europarl.europa.eu

epvilnius@europarl.europa.eu

epluxembourg@europarl.europa.eu

epdenhaag@europarl.europa.eu

epwarszawa@europarl.europa.eu

epbratislava@europarl.europa.eu

president@ep.europa.eu

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!