Природа и здравље

Ковид вакцине мењају ДНК који се преноси на потомство

Узнемиравајуће упозорење познатог епидемиолога да Ковид вакцина може заувек мењати људску генетику

Др Мек Калог (McCullough) је прошле недеље говорио на конференцију у градској скупштини на Бахамима под називом ОПТИМИСТ (Понуда превентивних терапијских интервентних лекова који повећавају сигурност и поверење) , где је између осталог истакао да су смртни случајеви приписани вацкини КОВИД-а надмашили смртне случајеве из прошлих ратова.

Др Кало доказује огромну опасност од Ковид вакцина на промену састава људских гена

Говорећи о научном раду под насловом ” Интрацелуларна реверзна транскрипција Pfizer BioNTech КОВИД-19 мРНА вакцине БНТ162б2 ин витро у ћелијској линији људске јетре “, у којем су истраживачи доказали да мРНА вакцина може ући у ћелије људске јетре, Петер Мек Калог је упозорио да то значи да би се измењена ДНК могла пренети са родитеља на њихову децу.

“Ако је то истина, то значи да људи који су узели вакцину сада заправо имају трајну промену у својим генима, да они сами имају шифру за овај опасни Вухан спике протеин… да би они сами, годинама касније, потенцијално могли произвести шиљасти протеин било на хроничном ниском нивоу да изазове болест, или на индуцибилном нивоу”, рекао је Петер Мек Калог током предавања.

Вакцине против короне утичу на структуру ДНК

“Ово је далеко најзабрињавајући документ који је објављен од настанка вакцина. А ако је то истина, могли бисмо бити у правим проблемима јер би родитељске ћелије то пренеле на ћелије деце. То значи да ће гаметоцити, односно сперма и јајне ћелије, садржавати нешто од овога и пренети то на бебу, а ми никада нећемо моћи извући овај шиљасти протеин из људске врсте.”

У другом снимку са предавања, др Петер Мек Калог је нагласио како су обдукције вакцинисаних људи пронашле “отиске прстију вакцине” у целом тијелу, укључујући мозак, срце, коштану срж, репродуктивне органе и лимфне чворове.

Додатно, др Петер Мек Калог  је истакао да су здравствени званичници у прошлости заустављали програме вакцинације који су узроковали смрт; пример, вакцина против свињског грипа из 1976. године.

Линк

Извор: Србин.инфо

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!