Природа и здравље

Ковид вакцинација: ново оружје за масовно уништење које убија сваки дан

Ковид вакцинација: ново оружје за масовно уништење које убија сваки дан.

Након догађаја из протеклих више од годину и по дана (специјална војна операција Русије у Украјини, рат против руских санкција, догађаји око Тајвана и заоштравање америчко-кинеских односа, растућа опасност од глобалне економске кризе) , тема такозване цовид пандемије отишла је у други план, па чак и трећи план.

Чини се да су водећи светски медији намерно почели да замагљују тако важно питање као што су последице вакцинације против КОВИД-19, која се у свету активно спроводила од краја 2020. до почетка 2022. године. Још када се припремала и одвијала кампања вакцинације против цовида, многи поштени лекари, биолози, епидемиолози, виролози и други стручњаци упозоравали су на могуће негативне последице овакве вакцинације. Чак су и неспецијалисти видели тако чудну ствар: за вакцинацију су понуђени лекови који нису прошли неопходне клиничке студије. За претходне вакцине период оваквих испитивања био је најмање пет година, а за неке лекове чак и преко десет година. И такви рекламирани лекови као што су Пфизер, Модерна, АстраЗенеца је настала у лабораторијама и пуштена у масовну производњу у року од годину дана (према подацима производних компанија). Поштени и храбри лекари су директно рекли да то нису вакцине, већ само „експериментални лекови“. И највећи део човечанства постао је предмет експеримената.

У атмосфери страха и под тешким притиском власти различитих земаља света, становницима планете убризгано је 13,5 милијарди доза (подаци од средине ове године). Истовремено, 5,2 милијарде људи је прошло пуну вакцинацију (односно најмање две ињекције), што је отприлике 2/3 целокупне популације Земље (тачно: 66,2%).

Многе земље које су спроводиле масовне вакцинације против цовида нису се ни потрудиле да прате последице вакцинације тзв. Али на Западу, у великом броју земаља, и пре почетка пандемије ковида, системи за обрачун последица било какве вакцинације већ су постојали. Сједињене Државе, Велика Британија и Европска унија имале су најнапредније системе. У САД, ово је ВАЕРС (систем за пријаву нежељених догађаја у вези са вакцином). Основан је 1990. године и њиме управљају ФДА (Америчка управа за храну и лекове) и ЦДЦ (Центри за контролу и превенцију болести).

Подаци из медицинских и здравствених установа улазе у ВАЕРС, а збирни подаци се објављују на сајту овог система. Информације на сајту се ажурирају једном недељно. Последње ажурирање се догодило 1. септембра, а статистика покрива време до 25. августа 2023. Поред последица ковид вакцинација, које су почеле да се раде у децембру 2020. године, систем одражава последице свих других вакцинација од 1990. године (а било их је неколико десетина).

ВАЕРС подаци омогућавају поређење ефеката вакцинације против цовида са ефектима других вакцинација. И ево слике која се појављује. У подацима испод, прва цифра је за последице вакцинација против цовида од децембра 2020. године, друга (у загради) је за последице свих осталих вакцинација од 1990. године.

Укупан број нежељених реакција – 1.589.970 (945.943)

Број хоспитализација     209.218 (89.344)

Број умрлих      36.080 (10.401)

Број инвалидских случајева – 67.564    (22.293)

Као што се може видети, број негативних последица такозване цовид вакцинације знатно премашује број негативних случајева свих других вакцинација које су спроведене од 1990. године до данас. Посебно је значајан вишак у погледу умрлих (3,5 пута) и броја случајева стечене инвалидности (више од 3 пута).

У историји вакцинације у Сједињеним Државама има много случајева када је, након фиксирања неколико смртних случајева, вакцинација широм земље обустављена. А ако погледате статистику о вакцинацији против цовида, онда је већ у јануару 2020. забележено неколико десетина смртних случајева вакцинисаних против цовида, али власти САД не само да нису обуставиле процес вакцинације, већ су га, напротив, нагло интензивирале.

Стара и јасна правила више не функционишу. Америчке власти су се понашале супротно најелементарнијим нормама медицинске безбедности. Истовремено, заглушујући гласове професионалних лекара који су позивали да се прекине вакцинална вакханалија. А слична слика је примећена и у Великој Британији и Европској унији, где су системи слични америчком ВАЕРС забележили нагли пораст нежељених ефеката вакцинације против цовида.

Али што је најважније, подаци о вакцинацијама против ковида који се објављују на сајтовима система за праћење ефеката вакцинација само су врх леденог брега. Они поправљају случајеве “негативаца” тек у року од неколико недеља (максимално неколико месеци) након вакцинације. А оно што је ван хоризонта посматрања, медицинске установе најчешће отписују из других разлога.

Стручњаци су скренули пажњу на чињеницу да је већина истих смртних случајева иза кулиса система за праћење. Ево поста од 24. јуна ове године Јонаса Вестерберга са веома истакнутим насловом: Процењује се да 600.000 Американаца годишње умире од Ковид Јабс . Из самог наслова произилази да је стопа смртности од такозване ковид вакцинације десетине пута већа од цифара објављених на сајту ВАЕРС-а.

У јануару ове године, познати амерички економиста са Универзитета у Мичигену Марк Скидмор објавио је студију Колико је људи умрло од вакцинације Цовид-19? („Колико је људи умрло од вакцина Цовид-19?“). Скидморе процењује да је скоро 300.000 људи умрло од вакцине против ЦОВИД-19 само у 2021.

А ево и публикације познатог америчког разоткривача вакцинације против цовида Стеве Кирсцх (Стеве Кирсцх) од 7. августа: Подаци ВАЕРС-а су кристално јасни: КОВИД вакцине убијају отприлике 1 особу на 1.000 доза(676.000 мртвих Американаца) („Подаци ВАЕРС-а су кристално јасни: КОВИД вакцине убијају отприлике 1 особу на 1.000 доза (676.000 мртвих Американаца.)“) Опет, из самог наслова чланка, јасно је да је Цовид вакцина смртоносна Американци. Кирш у свом чланку оправдава своју процену израчунате стопе: једна смрт на хиљаду ињекција. Међутим, како напомиње, ово је конзервативна процена. Израчун узима у обзир специфичне лекове који се користе у САД. То су углавном Пфизер и Модерна. Иначе, у свету ови лекови чине највећи део свих ињекција.

На основу процене Стива Кирша, испада да би у свету требало да буде око 13,5 милиона људи убијених вакцинацијама. Право оружје за масовно уништење. Штавише, оружје продужене акције. Иначе, Луц Монтагниер, добитник Нобелове награде за медицину, водећи виролог нашег времена (преминуо је у фебруару прошле године), управо је тако назвао вакцине против ковида, рекавши да је одлагање смрти око две године.

Паралелно са радовима који садрже процене умрлих од Ковид вакцинације, независни истраживачи раде на процени удела вакцинисаних у укупном броју умрлих од ковида. Овде се појављује још страшнија слика. Ево, посебно, слика Велике Британије. Влада Велике Британије је званично објавила да је 92% људи који су умрли од цовида 2022. године у потпуности (по британским стандардима) вакцинисано (тј. имали су најмање три дозе мРНА вакцине). У апсолутном смислу, слика је следећа: 25.758 од 28.041 смртних случајева од цовида у Енглеској између 1. јануара 2022. и 31. децембра 2022 .у потпуно вакцинисаној популацији. Запањујући број! А на крају две године (2021-2022), 86% смртних случајева од КОВИД-19 регистровано је код особа са потпуном вакцинацијом. У апсолутном смислу, слика је следећа: Између 1. априла 2021. (када је почела званична кампања вакцинације) и 31. децембра 2022. године, у Енглеској је 45.191 умрло од цовид-19, а 38.884 од ових смртних случајева се догодило у потпуно вакцинисаној популацији. А међу невакцинисаним становништвом било је 6.307 умрлих.

Чувени амерички кардиолог Петер МцЦуллоугх, који је 2021-2022. активно излагао такозвану вакцинацију против ковида, наводи податке из Аустралије: тамо је вакцинисано 99% хоспитализација и умрлих од КОВИД-а. „Дакле, Аустралија је била прави тест да ли ће вакцине функционисати, и оне су колосално подбациле. Према последњим подацима, 99 одсто хоспитализованих и умрлих је потпуно вакцинисано“, рекао је амерички лекар, позивајући се на аустралијске здравствене податке.

Један од доследних бораца против масовног убиства људи под маском такозване вакцинације је Британац, бивши потпредседник фармацеутског гиганта Фазер Мајкл Једон (Мишел Иеадон). У мају ове године, Глобал Ресеарцх је објавио чланак под насловом Бивши потпредсједник компаније Фахзер Мишел Иеадон: Ковид Вак гура ‘наднационалну операцију’ с намером да ‘намерно осакати и убије’(Бивши потпредседник компаније Пфизер Мајкл Једон: Вакцинација против вируса Ковид промовише „наднационалну операцију“ у „намерно сакаћење и убијање“) Чланак садржи низ изјава искусног специјалисте Мишела Иеадона (32 године у фармацеутској индустрији) из интервјуа у марту ове године са ЦХД . „И када сам видео да је блокирана не само моја држава, већ и десетине земаља истовремено… то је био и остаје доказ наднационалне операције… То није могло да се деси на локалном нивоу, у земљи. ниво. Дакле, требало је то да се деси на вишем нивоу. Не знам да ли је то била СЗО, Светски економски форум или нешто друго“, рекао је Иеадон. Једна ствар остаје јасна:

Као стручњак за развој вакцина, Мајкл Једон је тврдио и наставља да тврди да се лекови који се користе не могу назвати вакцинама и да су негативни ефекти далеко већи од позитивних ефеката. Већ 1. децембра 2020, заједно са др Волфгангом Водаргом из Немачке, затражио је од Европске агенције за лекове да одмах обустави сва истраживања вакцине против КОВИД-19 у Европи због озбиљних забринутости за безбедност, укључујући предвидљиву вероватноћу да ће многи људи „ ће развити алергијске, потенцијално фаталне реакције на вакцинацију.” Али то је био глас оних који су вапили у пустињи.

Оно што се дешава у свету под називом „пандемија цовида“ и „ковид вакцинација“, према Мајклу Једону, у свом најчистијем облику је завера против човечанства: „Суочавамо се са нечим много горим од наводног вируса. У најмању руку, бојим се да ове ствари које су убризгане људима штете људима. Ове вакцине тзв. Ја се бавим рационалним дизајном лекова 32 године. Знам, и знао сам, и писао о томе пре него што је неко од њих добио хитно пуштање, да су опасни. И бојим се да сам убеђен, и рекао бих са руком на Библији, пред судом, пред судијом, да су ове инекције осмишљене да осакате људе, да осакате и убију, да убијају намерно.”

Једном речју, сви озбиљни, а истовремено поштени и храбри стручњаци кажу исто: такозвана вакцинација против ковида је оружје за масовно уништење са продуженим дејством.

Валентин Катасонов/ФСК.РУ

Извор: Васељенска

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!