Србија и србске земље

Косово се брани сада, одмах!

Косово је срце Србије!
СрБски народ поред свих сорошевих милијарди уложених у мењање јавног мњења, то јест, мењање наше ћуди и духа, није измењен. Ама, баш ни ич! Џаба им све високо технолошке психолошке технике и манипулације; џабе им сво тајно знање о контроли маса и напори око урушавања суверене културе; џаба им толика инвестиције… кад не могу чудом да се начуде, зашто ми толико волимо Русе. Никако не сxватају како обична, најобичнија, фрулица која одсвира колце стимулише срБски ауто-респект?  И, како “Играле се делије, на сред земље Србије…“ пркосе временима и непријатељима? Не разумеју одакле то наше песме, без обзира на све понуђене мелодије с запада, дрече с сваког ћошка. Где се рађају те крилатице којe само севају и исмевају лажне државне наративе? На зидовимa Србије се поносно осликавају јунаци као Младић. Наше пароле. Напротив свима и свему.
Е, па такви какви смо, нас 80% неће у ЕУ! Нећемо код оних који су нас бомбардовали и који нам чупају срце из груди, на живо, на танане … онако мафијашки, на превару, у тајности мрака. Наш највећи унутрашњи непријатељ је криминални аутократа који је нелегално сео на место председника поносне Србије а није дозволио Србима с КиМ да гласају, што је противуставно – он је тако, сâм себе прогласио противуставним. И његова мафијашка дружина која осим за гласање “извештаја“ ничему не служи, јесте из истог разлога нелегална (КиМ, су биле одцепљене од матице при задњем изборима). Продана лажна опозиција, не-интелигентна интелигенција, неистинита медија… могу да измишљају приче, представљају патриоте као екстремисте и мафијаше као патриоте… али, народ зна знање!
Сви једноставно већ знамо да бедни и примитивни аутократа, АV, управо ПРЕДАЈЕ КиМ ОНИМА КОЈИМА ЗАКОН ЛЕЖИ У ТОПУЗУ! Против нас 80% и сасвим нелегално, батинајући противнике и све који кажу и најмању реч Истине, овај шеф србске мафије повезане с правосуђем и медијима, тероризује целу земљу користећи стари комунистички једно-партијски страхо-систем : ту се новинари инвалиди пребијају на улици, пале им се куће и убијају се као и адвокати, истинити родољуби… Као у Spielberg-овом филму “Повратак у будућност 2“, где je Biff председник, атмосфера у Србији је црнa и неправеднa.
A Косово се брани, као што се његова деца бране од шиптарских пушака, као што се манастари бране од непријатељске ватре, као што се имања бране од пљачкаша,  гробља од рушитеља… Оно се брани сада, одмах! Хитно је! Боље је спречити него лечити – боље је стрпати болесника AV-a у психијатрију, него чекати да потпише издају (кoја може евентуално постати легална, поред свих илегалних процедура), па га онда скидати с власти (живог или мртвог).
Позивам опет лекаре који имaју моћ да легално, без судија, стрпају по заједницу опасне индивидуе под кључ – то је једина легална и хумана солуција, за ову страшну ситуацију која нас је снашла. Једноставно, морамо га склонити! Не чекати да потпише било шта. Не дати му времена да објашњава ником ништа! Видите како су прошли они који су му носили захтеве за поштовање суверености КиМ? Сви су проглашени екстремистима и вође похватане (осим професора Мировића кога не дирају иако је био један од организатора Сретењског протеста(?)).
Наравно да физичка елиминација само-устоличеног нехуманог и до безумља безобразног аутократе, може да спасе народ и државу — али, не треба проливати крв психопате, него га хумано стрпати на место које му припада: неко затворено психијатријско оделење, одакле нећемо више никада морати да слушамо некакве “препаметне изјаве“ нарцистичког, по друштво опасног болесника. Странци ће то разумети. С психопатама се не разговора и не договора. Њима се не носе никакви захтеви. Зар с серјском убицом, АV- ом, о светом Косову “преговарати“! Ма то само будале могу којима је сада за поуку: да филозофирају о томе како се с ђаволом тикве не саде.
Шта нам је чинити, кад нам предају, у миру, срцe Србије, КиМ-y, двадест година после криминалног USA / NATO /EU бомбардовања, кроз “преговоре“ које је нелигитиман председник Србије водио целу једну деценију, а пошто је и јавно најавио да је спреман да прихвати “француско-немачки план“, који је у суштини ултиматум?
Bојска Srbije неће да стане уз народ – она гледа као и “влада Srbije“ како нам упуцавају децу на Косову, како нам продају малишане за 50 000 долара по главици, како нам одузимају земљу, тероришу …A Црква ћути. Папољубац се шетка недељама по SAD -y док КиМ гори.. Морамо сами постати герила и средити ствари. Не само да нам треба нови председик, треба нам и нови патријарх који ће повратити македонску цркву под наше окриље.
Једино, мини-герилске /медицинске акције, које би директно физички онеспособиле и велеиздајника и 2-3 његова главна пајташа, па пучем поставилe на власт професоре права и родољубе … :

https://borbazaistinu.rs/imamo-mi-boljih-od-av-a-plan-za-neutralizaciju-veleizdaje/

…само герилци могу да спрече катастрофу ! Свако од нас може бити герилац – а потребно је само неколицина ….

А онда… ?

– Одбијање бриселких ултиматума и ПОДИЗАЊЕ ОПТУЖБЕ ПРОТИВ БЕЛГИЈЕ за учествовање у NАТО нападу И ГЕНОЦИД НАД СРБИЈОМ У БОМБАРДОВАЊУ УРАНИУМОМ 1999. a. и  ЗА ГЕНОЦИД НАД КОНГОМ (20 милиона убијених, само време Leopolda II)),  ПОДИЗАЊЕ ОПТУЖБЕ ПРОТИВ УЈЕДИЊЕНОГ БРИТАНСКОГ КРАЉЕСТВА ЗА ГЕНОЦИД НАД ИНДИЈОМ (40 милиона Индијаца) И ГЕНОЦИД НАД СРБИЈОМ У БОМБАРДОВАЊУ УРАНИУМОМ 1999. , ПОДИЗАЊЕ ОПТУЖБЕ ПРОТИВ ЕU ЗА ГЕНОПЦИДНУ ПОЛИТИКУ ПРОТИВ СРБА У ХРВАТСКОЈ, БИХ, ЦГ, МАКЕДОНИЈИ И КИМ, СРБИЈИ, БУГАРСКОЈ, РУМУНИЈИ , ПОДИЗАЊЕ ОПТУЖБЕ ПРОТИВ SAD-a ЗА ГЕНОЦИДНУ ПОЛИТИКУ ПРОТИВ НАШЕГ НАРОДА и 100 милиона НАТИВНИХ АМЕРИКАНАЦА (који имају нaш генетски код (haplogroup H od  R1a /I2a), подизање оптужбa ПОЈЕДИНАЧНО ПРОТИВ СВАКЕ ДРЖАВЕ КОЈА ЈЕ УЧЕСТВОВАЛА У АГРЕСИЈИ НА СРБИЈУ 1999, ПОДИЗАЊЕ ОПТУЖБЕ ПРОТИВ ВАТИКАНСКИХ ПЕДО-КРИМИНАЛАЦА ЗА УЧЕСТВОВАЊЕ У ГЕНОЦИДУ НАД СРБИМА У ПРВОМ, ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ, 1999. И АНТИ-ПРАВОСЛАВНЕ, АНТИ-СЛОВЕНСКЕ МИЛЕНИЈУМСКЕ ПОЛИТКЕ —

то је порви корак ка Правди и успостављењу нормалитета којем и Русија управо тежи
– Подношење горњих оптужби искључиво руским правницима на челу с професором Божидаром Митровићем који је докторирао у Москви – тражење преиначења оптужби против наших хероја y The Hague – Bin Laden-овe пајташе који се бусају по Сарајеву заједно с германским и америчким криминацима, преко руских судова, интернационално гонити по Правди Бога живога
– Дискредитовати хашки суд и помоћи Русији у ширењу словенске мисли и моћи  и судова

– Придружити се кинеском и руском пријатељком тржиштy без условљавања.

– Практиковати уистину суверенy и про-срБскy политикy с неограниченом помоћи нашем народу на КиМ, у ЦГ, Македонији, БиХ, крватској, Бугарској, Румунији, Грчкој…
–Лустрација интерних непријатеља : Драгаш ураво зове на акцију и обећава промену целог система : https://www.dragas.biz/izdaja-3/

 “Независна и суверена политика“ коју данас владајућа партија AV-a прокламира на сва уста, подразумева да се суверенитет Србије преда на вратима  ЕU и да се по узору на Пољску, Румунију, Бигарску, Мађараску, убије и најмања самовоља – санкције Русији су ту наравно, “заједничка“ политика, хармонизована с бриселским сотонома  — зато, не заборавити никада да је Белгија само једна геноцидна, пљачкашка творевина која је секла руке у Конгу онима који су нису прихватили робовски наметнити статус :  https://fr.wikipedia.org/wiki/Exactions_commises_dans_l%27État_indépendant_du_Congoи Ето зашто се Африканци управо сада масовно удружyју с Русима – Мали, Букрина Фасо, Централна Афричка Република, Јужна Африка. Сенегал… Француски колонијалисти који су стрељали Сенегалце кад су тражили обећану плату за учествовање у Другом Светском рату, који су починили неописиве злочине по Алжиру, Мароку, Индокини… се протерују као прави криминалци. Вагнер долази на њихово место уз све почасти.  SAD

управо лови неке непознате балоне по свом небу – после разарање Северног тока, после безбројних злочина по целом свету, заиста се мењају временa.
Не само да се Западњаци, газде АV-а, морају оптужити за почињене геноциде, него морају и да плате — они да предају сва опљачкана и неправедно нагомилана блага !
Уз нашу срБску музику, најважније од свега је знати, усправити се; сетити се ПРАВЕДНИХ борби наших предака, погледати у небо У ПРАВЕДНОМ ДУХУ и веровати у Правду која стиже.
“Нека борба буде непрестана“
Др мед Јасмина Вучић-Пеев
у срБској 7531.-ој години, у љутом 20-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!