Свет

Коронавирус-ново биолошко оружје и финанскијска превара!

Задњих неколико недеља широм света се пренела вест, а са њом и паника, о избијању новог неизлечивог и непредвидивог корона вируса. Снимци људи који напросто падају по улицама обишли су свет у рекордном року, а ширењу страха допринело је и присуство великог броја кинеских туриста широм света, као и медијска кампања која је испратила све то.

Корона вирус је патогена вирусна болест животињског порекла и „научници“ сматрају да се међу људе раширила преко пијаце егзотичних животиња у кинеском граду Вухану у провинцији Хубеи у централној Кини. Сматра се да је порекло вируса везано за змије или слепе мишеве које су Кинези куповали на пијаци и јели, а сличну ситуацију и причу смо већ имали у свету са епидемијом крављег, птичјег и свињског грипа, мајмунских богиња, сарса, зике, еболе, вируса западног нила итд.

Наочиглед ова епидемија није нишtа ново јер сваке године човечанство добија неки нови вирус, који од животињског изненада мутира у људски и цела ствар се убрзо заврши продајом великих количина вакцина. Код Срба је ова тактика одлично прошла, будући да је због птичјег грипа држава купила вакцине у вредности 1.2 милијарде долара од којих је већина остала неупотребљена.

Један од главних мотива за планско изазивање вирусних инфекција је поред финансијске добити јесте и ширење страха, параноје, скретање пажње са битних друштвених проблема, али и коришћење тог страха за навођење људи на добровољно давање своје слободе. Међутим, иза избијања ове нове епидемије стоје струкуре и људи од далеко већег утицаја него што се то у медијама спомиње, а њихова агенда има дубоке корене.

За разумевање разлога избијања ове епидемије неопходно је вратити се 2017. годину, када је часопис „Nature“ објавио вест да је кинеска влада у сарадњи са западним партнерима у граду Вухан отворила најсавременију П4 лабораторију за истраживање патогених вируса у вредности од 44 милиона долара. Наравно, ради се о војном комплексу за развој биолошког оружја. Кинески медији су тада изразили забринутост поводом могућности ширења болести и вируса из овог војно истраживачког одељења, нарочито због тога што се град налази на изузетно трусном подручју са високим ризиком
од јаких земљотреса, али их је кинеска влада уверила у безбедност овог пројекта (Nature,542,99–400,(23 February 2017)). И гле чуда, смртоносни вирус је непуне 3 године након тога избио баш у граду Вухан!

Ако се водимо изреком „прати траг новца“, у овом случају тај траг ће нас довести до Била Гејтса, оснивача мајкрософта и једног од најбогатијих људи света, који је у једном говору изјавио да би волео да се ринкарнира као вирус као би смањио људску популацију.

Почеци његове идеје могу се распознати у чланку из 2013. године у часопису „Wired Business“ (11.12.13) где је објавио свој план за унапређење и спас планете Земље. У њему пише да је, при обиласку Африке, Гејтс остао шокиран немаштином, лошим условима живота, али и огромном људском популацијом у експанизији. У настатавку текста, Гејтс упозорава на рапидан раст популације у свету и ширење болести које ће пратити раст пре свега због лоших животних и хигијенских услова сиромашне светске популације. Како би смањили ширење смртоносних болести и вируса у будућности и „спасли“ сиромашне, Бил Гејтс се залаже за јаче спровођења вакцинације и објављује свој план за истраживање смртоносних вируса. Његова фондација „Бил и Мелинда Гејтс“ убрзо постаје главни светски финансијер истраживања вируса, а приликом једног говора у име фондације Гејтс је такодђе изјавио: „Ако направимо заиста добар посао кроз нове вакцине, здравствену заштиту и службе које се баве планирањем породице, могли би смањити глобалну популацију ѕа неких 10 до 15 посто“.

Наставак ове приче може се испратити у чланку часописа Science alert из 28. децембра 2018. где је Бил Гејтс објавио резултате истраживања његове фондације за борбу против светских пандемија. Наиме, Гејтс упозорава да би у наредној деценији могла избити мегапандемија неког смртоносног вируса који би у првих 6 месеци однео 30 милона живота и наставио експоненцијално да расте. Како би спречио овај сценарио, Гејтс је уложио 12 милиона долара у центар за истраживање вируса и израду вакцина за борбу против истих. Оно што је забрињавајуће је видео симулације пандемије који је урађен за Билову презентацију проблема и објављен на званичном сајту фондације. По симулацији, настанак и иницијално ширење вируса почиње у централно-источној Кини, одакле се брзо, у прва 2-3 месеца, шири ка Индији, Јапану, Немачкој и Француској, а потом и по целом свету. Ова симулација апсолутно одговара данашњој ситуацији јер су се у Француској и Немачкој појавили први оболели од
корона вируса.

Међутим, Гејтс се није ту зауставио и пре свега неколико месеци је обајвљена нова симулација под именом „Догађај 201“, овог пута и као план борбе за предстојећу пандемију. Том приликом су „Џон Хопкинс центар за здравље“, фондација „Светског економског Форума“, и „Фондација Била и Мелинде Гејтс“ 18. окотобра 2019. године у Њујорку одржали предавање и мултимедијалну презентацију о глобалној пандемији.

Истраживање приказано кроз симулацију је показало велики пораст пандемија, чак 200 по години, и огроман ударац на светску економију од 570 билиона долара губитка у једној години, услед такозваног наилазећег „Догађаја 201“. Закључак састанка је био да се ни једна светска влада не може сама обрачунати са економским и здравственим последицама „Догађаја“, те државе и приватне организације морају сарађивати заједно као би предупредиле и адекватно реаговале на надолазеће претње у виду вирусних пандемија.

У документу „Центра за здравље и безбедност“(Center for health security) који се бави реконструкцијом сценарија „Догађаја 201“ пише следеће: ,,Болест почиње на бразилским свињским фармама, одакле се трговином меса шири у Португал, Америку и Кину. Ту се болест развија и мутира до момента када ни једна вакцина и антибиотик не могу помоћи. Током прве године избијања вируса одговарајућа вакцина није произведена, а болест експоненцијално расте. Предвиђа се 65 милиона смртних случајева током првих 18 месеци, након чега ће 90% полулације на неки начин доћи у контакт са вирусом. Вакцина ће спречити даље ширење вируса, али ће последице по светску
економију бити катастрофалне.

Задњи чланак где видимо Гејтсов потпис је из часописа „Busubess insider“, из 23. јануара 2020. године, где се наводи да ће фондација „Светског економског форума“ и „Фондација Била и Мелинде Гејтс“ финансирати истраживање и производњу вакцина против корона вируса у САД при универзитету Квинсленда, који иначе контолише Гејтс. Стога, на целу причу можемо додати финансијску корист и огромну зараду која ће уследити након продаје вакцина за новонастали вирус-тактика која је пролазила успешно задњих неколико деценија.

Међутим на основу истаживања кинеских новинара можемо видети доказе да ни кинеска влада није без одоговорности у овом случају и да се вероватно ради о једном исценираном догађају чије ће последице- мале или велике ићи у корист одређених влада и организација.

Кинески партијски истажитељ Ванг Кишан је обишао биолошко постројење П4 приликом првог знака избијања смртоносног вируса и послао забрињавајући извештај влади. Након чега је кинески политички клептократа Хан Женг изјавио да нема разлога за бригу и цео случај је занемарен. Ширењу болести погодовали су и кинески новогодишњи празници када се број путовања и масовних скупова значајно повећао, а влада је испрва цео случај држала у неизвесности без јасног деловања. Када је болест већ узела маха кинеска влада и даље није предузела мере за њено сузбијање ,док је помоћ у болничком материјалу и средствима борбе против епидемије изостала. Владина реакција остала је до данас на томе да се најизложеније зоне ставе у карантин и обустави саобраћај, међутим овај акт је стигао касно јер се вирус већ проширио ван граница Кине. Поред тога кинеска влада је одбила међународну помоћ ,а у националним медијима је створила атмосферу и осећај судњег дана што је резултовало максималном ширењу панике међу народом.

Ситуација на терену је по извештајума ипак доста гора него што је приказана у западним медијима, па ћемо пренети транскрипт кинеске медицинске сестре, која је плачући дала свој исказ за јутуб канал „Himalaya Global Station“: „Радила сам цео дан. Сада сам ван дужности. Узела сам паузу око 16 часова.
Исплакала сам своје очи. Заправо инфекција је много страшнија него што је приказано на медијима.
Толико је много случајева, доктори су проценили да има око 100 000 инфицираних. Имамо више од 10 доктора овде, и сваки доктор је прегледао преко 100 особа у само једном дану. Многи од њих се неће извући. Немамо довољно болничких кревета. Њихови рођаци су се залили и инсистирали да буду примљени у нашој болници, позивајући се на обећање владе, да болнице морају примити инфектиране  корона вирусом. Међутим влада нас није снадбела са медицинским залихама. Немамо
довољно ресурса да бринемо о пацијентима. То неће функционисати ако се ситуација још погорша. Цеода дан смо преоптерећени и на ивици пуцања смо. Не можемо издржати више. Пацијенти су на преклињали у очају,али ми нисмо могли урадити ништа. Умиру испред наших очију, зато преузмите молим вас, сваку мерду да се заштитите код куће. Не верујте влади никад више. Сада смо препуштени сами себи“

Из наведених документа може се видети читав план спровођења светске пандемије и њене последице и наслутити велика економска криза, која потом може довести до лакшег спровођења других глобалистичких планова, као што су: ратна дејства, пад влада, увођење веће контоле становништва, глобална вакцинација, одузимање права и слобода грађанима, и на крају уједињавање света ради заједничке борбе против глобалних претњи по светско здраље попут вирусних
пандемија које су сами глобалисти направили. Глобалисти вечито траже изговоре за увођење светске владе, прво кроз хладни рат, потом кроз терористичке претње, глобално загревање, а сада и вирусне пандемије. У спровођењу својих планова користе добро опробану политику налажења проблема, а потом и решења, тј. вештачко креирање проблема које само глобалисти могу да реше.

И поред свега, потребно је нагласити да је овај вирус само још један у низу многих око којих се дигла превелика медијка прашина, а све у циљу скретања пажње са већих проблема. Сасвим је могуће да, док ми слушамо о корона вирусу, светски моћници и корпорације доносе нове законе који од нас праве још веће робове система. Зато се и поред свих наведених чињеница не сме препустити страху који медијске приче изазивају у сваком од нас, већ целу ствар посматрати свесног ума и отворених очију.

Ова вирусна криза ће вероватно проћи као и све претходне, али планови за уништење грађанских слобода неће, а само је питање времена када ће глобалисти утврдити да дошао добар моменат за право пуштање биолошких оружја која служе заостваривање њихових злокобних циљева. До тада, на сваку вест треба гледати са дозом сумње, али у исто време бити спреман на најгоре сценарије и одбити сваки нови покушај манипулације у виду куповине Гејтсових вакцина и трошења нашег пореског новца ради туђег богађења.

Аутор: Немања Благојевић

Извор: srbin.info