Природа и здравље

Корона случајеви се намерно пумпају како би се створило оправдање за увођење Ковид сертификата

Фото: Тањуг*

Стварно је смешно, а истовремено тужно, гледати како се одиграва тачно оно што су теоретичари завере предвиђали, и о чему смо писали на овом порталу. О томе да ће на јесен пандемија експлодирати и да ће доћи до колапса дистрибуцијских канала. Тзв корона „случајеви“ намерно се пумпају користећи ПЦР тест за којега је чак и изумитељ Karry Mullis рекао да се не може користити за дијагнозу болести и да тест не показује ако је неко болестан. Поред тога, пумпање се наставља.

ПУМПАЊЕ СЛУЧАЈЕВА

Већина европских земаља тренутно пролази кроз овај процес, а највише се труде у оним земљама које досад нису имале довољан број вакцинисаних. Мислимо претежно на наше Балканске земље, али и Румунију, Украјину и сл. Одједном, чим је почела јесен, тестови у тим земљама почели су показивати огроман број позитивних. У Хрватској, тврде да је тренутно 40-50% свих тестираних позитивно (!) Не знам ко може поверовати у то. Значи да скоро сваки други становник има тај страшан вирус, делта плус, ламбда, или како га већ сада зову. Осврните се мало око себе, видите ли људе како падају немилице покошени страшним вирусом? Ако искључимо ТВ и интернет и укључимо мозак, лако можемо видети да никакве пандемије нема.

Заправо исто ово радили су и лани, добро су познате приче попут ове о људима који нису ни стигли на тестирање, а већ су добили позитиван налаз на тесту. Они једноставно „произведу“ довољан број позитивних колико им треба за оно што нам желе наметнути. Медицинска тиранија у најгорем облику.

Оно што се тренутно дешава је идући корак у плану манипулатора, а то је увођење Ковид-сертификата у широку употребу и потпуно одузимање наших слобода. План је да се то уведе до 2022 и тај план је направљен давно, а објављен је још 2018 године на службеним страницама Европске Комисије. Тај документ је још увијек тамо и можете га видети на овом линку.

Погледајте слику и видећете према том плану из 2018 године до 2022 планирају се увести Ковид сертификати за прелазак граница. Дакле можемо видети колико су манипулатори арогантни према нама, унапред нам кажу што ће направити, јер знају, да ће глупа већина направити како им медији кажу, и да ће попустити уценама, а нас пробуђених има премало да нешто предузмемо. С тим рачунају, а да ли су се овај пут прерачунали, видећемо.

Значи ако се питате докле ће расти случајеви, даћемо вам прецизан одговор. Случајеви ће нарасти тачно онолико колико им треба да оправдају увођење Ковид-пропусница за улазак у барове, ресторане, шопинг центре. И ако нетко мисли да ће ти Ковид сертификати бити привремени, јако сте наивни. Једном кад нам одузму слободе, неће нам их никад вратити назад. Они ће стално измишљати нове сојеве и нова „booster“ вакцине и то више и не скривају, него то отворено најављују,  да ће нас вакцинисати сваких 6 месеци. До краја наших јадних живота.

ЛОГИЧНА ПИТАЊА

Наравно ми сад овде можемо поставити једно битно и логичних питање. Како је могуће да лани у ово веме било пуно мање заражених, иако нико није био вакцинисан, а сада је вишеструко више заражених, иако је вакцинисано преко 50% људи? То је питање које разоткрива манипулаторе, зато се њихови контролисани медији труде па доведу неког „стручњака“ да то објасни, али ти разлози су толико глупи да нису ни вредни анализе. Ипак, пуно људи ће им поверовати, чисто зато јер су тако рекли на Дневнику, па зато мора да је истина.

И како то да земље и регије с највише вакцинисаних сад имају највише случајева? Ни на то питање правог одговора нема.

ВАКЦИНИСАЊЕ КАО ЗАМКА – ПРИМЕР УКРАЈИНЕ

Украјина је добар пример куда води вакцинисање. У главном граду Кијеву је ових дана уведен Ковид-сертификат за скоро све: теретане, кафиће, ресторане, јавне зграде па чак и за јавни превоз (!). У Кијеву је то могуће, јер је тамо око 50% вакцинисаних, али у остатку Украјине, то није уведено, јер на нивоу целе државе само је око 17% вакцинисаних. Значи у остатку земље вакцине морају промовисати док се не достигне најмање тих магичних 50% и онда ће и њима увести контролу кретања. Схваћате? Што је више вакцинисаних, то је лакше одузети нам слободе, што је и циљ. Вакцинисање су нам продали као „излаз из пандемије“ али у ствари то је замка који води у ропство и потпуну контролу.

ВЕЛИКИ РЕСЕТ И УНИШТАВАЊЕ ДИСТРИБУЦИЈСКИХ КАНАЛА

На овом фронту манипулаторима такође све иде по плану. Злочинац Клаус Шваб и његов приватни клуб ултра-богаташа који се претенциозно назива „Светски Господарски Форум“ давно су нам рекли што нас чека у оном фамозном видеу у којем кажу: „нећете поседовати ништа и бићете срећни“. Њихов план урушавања капитализма и увођење Великог Ресета је већ у пуном замаху. Дистрибуцијски канали су први на удару, и намерно изазивање великих несташица. То се ради намерно, доказа има и превише, али опет мејнстрим медији не пишу о томе и не истражују. Они се само збуњено питају што се дешава?

А следећи кораци већ се знају. Након дистрибуцијских канала на удару ће се наћи валута. Инфлација у ЕУ је већ стигла на 4% али то није ништа према ономе што планирају у 2022. Неколико великих америчких инвестицијских банака је већ на рубу банкрота и кад дође време манипулатори ће их гурнути преко руба. То ће довести до кризе веће него 2008 а ако ствари пођу по њиховом плану, гледат ћемо хиперинфлацију и потпуно урушавање монетарног система, што је наравно потребно за увођење новог дигиталног новца којег нам планирају наметнути, и који ће бити везан за Ковид-сертификат.

ПОКОЉ ВАКЦИНАМА

На овом фронту такође манипулаторима све иде по плану. Покољ вакцинама се наставља застрашујућом брзином. Само у САД, и то само према службеним подацима, преко пола милиона људи има озбиљне последице од вакцина далеко више него икада у историји.

Истовремено, брутална медијска пропаганда уверава људе како је управо у вакцина спас. У Загребу ових дана људи чекају у огромним редовима и преко 10.000 људи се вакцинише свакога дана. Јадне наивне изманипулиране овце. А за нас остале, план се зна – бит ћемо приморани на вакцине уценама и претњама. И то ће бити најгоре уцене које можете замислити. Тко се не вакцинише неће моћи никуда, неће моћи радити, неће моћи ван из куће. У Италији вакцина је већ уведено као обавеза за све запослене, чак и ако радите од куће, ако немате Ковид сертификат, не можете примити плату. Слично је и у Аустрији, од 1 Новембра без Ковид сертификата више не можете радити, а већ најављују и посебне локдауне само за невакцинисане.

А истовремено долази све више извештаја о здравим младим људима који одједном развију проблеме са срцем и мистериозно умиру. Обратите пажњу, по медијима је тога све више и више. Па само међу фудбалерима проценат срчаних обољења је порастао преко 6000%. Портал Документарац направио је попис фудбалера који су умрли на терену или престали играти због срчаног удара иако и то је само кап у мору. У Канади парламентарни заступници траже од власти да покрену истрагу о томе што је узрок огромног повећања срчаних болести код младих. Сви се праве као да не знају, и даље их називају „ретким појавама“. Само у једном граду, Торонту, преко 100 младих је завршило у болници након Ковид вакцине, па зар је то ретко?

Они чак иду толико далеко да препоручују вакцинисање трудницама, иако не постоји нити једна студија направљена на трудницама (Фајзерр је тек у марту 2021 покренуо студију која ће трајати пар година) Схватате ли колико је то сулудо, то је први случај у историји да медицински ауторитети промовишу неки лек иако је неодобрен за ту групу, то je потпуно супротно са медицинским правилима и  томе потпуно противзаконито!

ЗАКЉУЧАК

Над нама се врши један злочиначки план. Наши медији су контролисани, наши политичари су нас издали и приклонили се страном непријатељу. Лажу нас на сваком кораку. Сећате ли се кад су нам говорили да вакцина штити 100% од болести и смрти. И да штити од нових сојева. Све су нам то говорили, иако су знали истину, и ми смо овде упозоравали да лажу. Али балканске овце су животиње са кратком памећу, давно су оне то заборавиле. Погледајте што су говорили још у фебруару 2021

Ово је нажалост тек почетак, и кад они заврше са нама, то ће бити један незапамћени холокауст епохалних пропорција. Јер један од главних циљева манипулатора је значајно смањење броја људи на планету, и увођење потпуне контроле над онима који остану. И не само над људима, него и над свим ресурсима планете и свог постојећег капитала. Они заправо остварују сан сваке владајуће елите. Али ипак, и нас се нешто пита у свему томе, јер иако се чини да смо немоћни, ми смо 99% и они то знају. Зато толико дивљају и зато им се толико жури. Ово је најважнија битка у истпроји човечанства, и тек смо на почетку.

Аутор: Данијел Клаић

Извор: Логично.ком.

*Слику додало уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!