Природа и здравље

Контрола броја становника и микроталасно зрачење


Никад нисам обраћала пуно пажње на теорије завере, али онда сам почела да размишљам и почела сам да се питам шта ако нека елитна група изузетно богатих људи верује да чинимо непоправљиву штету планети и да земља не може да издржи раст људске популације?  То је заиста оно што многи богати, утицајни људи мисле – да је планета пренасељена . Шта ако та елитна група сматра да је боље број становника држати близу милијарду људи уместо 8 милијарди ? Шта ако одабрана група не мора нужно убијати људе одмах како би спровела свој план? Било би потребно осмислити начин за смањење популације без обавештавања остатка становништва о свом плану.

Ова елитна група би могла да нешто уради како би  репродукција људи била ометана. То би могло бити нешто што може утицати на сперматозоиде или јајне ћелије. Занимљиво је да је огроман пораст неплодности код парова широм света, нарочито у западним земљама и у Европи .

Они имају потешкоћа да затрудне . Док многи фактори могу то да објаснене сумњиво је један од могућих чинилаца и мобилна телефонија . Ми у суштини немамо појма шта мобилни телефони раде јајним ћелијама, али имамо доказе да мобилни телефони могу ометати количину ,  покретљивост и морфологију сперме . Што дуже човек користи мобилни телефон већа је штета по сперму . Нарочито је опасно држати телефон на боку или у џепу панталона.

Бежични лаптоп рачунари и њима сродни производи емитују микроталасно зрачење баш као и мобилни телефони . Лаптоп рачунари се држе ближе гениталијама и користе се по правилу дуже него  мобилни телефони, тако да , ако мобилни телефон не прави штету, вај-фај( бежични интернет) ће је направити . Важно је изложити децу микроталасном зрачењу а један од начина да се то уради је да се стави вај-фај у школе , болнице и породилишта .

Шта  би ова елитна група радила са женама које су већ трудне ?
Жене које су радиле на рачунарима пре деценију имале су већу стопу побачаја од осталих. Микроталасно зрачење може допринети томе. Лекари саветују труднице да не пију алкохол, да не узимају одређене врсте лекова и да не пуше . Требало би такође да их упозоравају да избегавају вајфај технологију .

Шта би ова елитна група радила деци која су се већ родила?

Ту је бежични монитор за бебе који ствара микроталасно зрачење у близини колевке па мајка може чути бебу ако се пробуди . Неки монитори долазе са копчом која се причвршћује на струк мајке па су мајчине јајне ћелије изложене микроталасном зрачење у исто време кад и беба.

Појединци који нису у стању да толеришу микроталасно зрачење ће изумрети а нова популација ће се појавити и они ће бити отпорни на микроталасно зрачење .

Шта би ова елитна група урадила оним људима који не користе мобилне телефоне или нису изложени рачунарима који  користе бежичну технологију ?
На њих би могли да утичу  покривањем огромних површина са вајфај мрежом ( пешачка зона у Шапцу -прим.преводиоца)  и постављањем вајфаја на аеродромима , у кафићима, авионима (бесплатан интернет за све) . За случај да то није довољно зрачења , поставиће се антене за мобилни телефон у близини школе, канцеларије и стана ,на зградама ,  на црквеним торњевима , стадионима …

Цели градови се могу прекривати микроталасним зрачењем . У Америци већ годинама постоје такозвана паметна бројила за електричну енергију ( расписан је тендер за набавку истих и у Србији под изговором уштеде новца -прим.преводиоца)

То је један од начина за повећање зрачења свих људи током боравка свом у  дому . Људи који имају паметна бројила на својим кућама се често жале на лоше здравље и проблеме са спавањем.

У порасту је проценат становништва које је  постало осетљиво на ову врсту зрачења. Симптоми укључују нервозу, лош сан , умор, главобоље, болове у зглобовима, вртоглавицу , депресију ,мучнину , проблеме са краткорочном меморијом , кожне проблеме и звоњаву у ушима (тинитис).

Да ли неко искрено верује да можемо наставити да повећавамо нашу изложеност микроталасном зрачењу без икаквих штетних ефеката?
Смернице о штетности микроталасног зрачења се односе само на загревање . Тачније кад је одлучивано колико је безбедно ( испитивања су вршена на америчким војницима који су у просеку били тешки 90 килограма и високи преко 1.8 метара -прим.преводиоца)  испитивали су само да ли микроталасно зрачење доводи до загревања тела .

Да ли је ово завера елитне групе која  покушава да смањи број становника планете или је само похлепа и глупост које имају исти ефекат ?
Овај текст је  замишљен као позив за буђење . Ако вам је стало до квалитета живота и здравља и добробити будућих генерација молим вас помозите да смањимо нашу изложеност микроталасном зрачењу .

др. Магда Хавас  
Универзитет Трент , Онтарио, Канада
Извор: magdahavas.com