Србија и србске земље

Командир бјелопољске полиције Данко Гогић псовао српску мајку и скидао тробојку, а сада покреће тужбу: Тражи надокнаду од 3 000 евра за душевни бол!

„Тада ми се унио у фацу и рекао: Која је ово држава?! Ја сам рекао да је Црна Гора. А онда ме је упитао: А, чија је оно застава?! Ја сам рекао да је српска. Онда ми је он опсовао српску мајку“

Командир полиције у Бијелом Пољу, Данко Гогић (Фото: Дан)

Скандалозно понашање командира станице полиције у Бијелом Пољу, Данка Гогића, изазива медијску пажњу већ дуже вријеме.

У жижу јавности је дошао када је, у друштву три особе, међу којима је био и бизнисмен из Бијелог Поља Емин Хоџић, почетком јуна мјесеца, уклонио тробојку са табле у мјесту Цмиљаче на Бјеласици, притом вријеђајући на националној основи присутног Лазара Лазаревића коме је псовао српску мајку.

Снимак на коме се види командир бјелопољске полиције Гогић како покрива главу капом, брзим корацима улази у свој аутомобил и одлази под пуним гасом, објавили смо ексклузивно на нашем порталу.

На снимку се чује Лазаревић који, у тренутку снимања, говори Гогићу да му врати српску заставу коју је претходно отео.

Иако је, према казивању Лазаревића, Данко Гогић преко посредника молио да се снимак не објављује, након неколико мјесеци и више објелодањених афера – попут забране прославе славе града Бијелог Поља или свађе са помоћником командира станице Веселином Бошковићем, Гогић је одлучио да покрене тужбу против Лазаревића, који је, иначе, незапослено лице.

У тужби се, између осталог, наводи да су пропратни коментари које је изговорио Лазаревић на снимку лажни, те да је био жртва медијске хајке, у оквиру које му је повређен углед, право на приватни живот и достојанство – због чега је затражио 3 000 евра на име претрпљених душевних болова.

Међутим, оптужени Лазар Лазаревић (25) је, у изјави за ИН4С, истакао да му је Гогић, након што су оскрнавили тробојку, опсовао српску мајку. Лазаревић је изјавио да се уопште не плаши тужбе и да је, како каже, спреман и да се „закуне под Острогом“ да говори истину.

Лазар Лазаревић (Фото: Фејсбук)

– Био сам испред своје викендице и видио сам како прилази џип код табле на којој је била тробојка. Један од њих је изашао и почео да се пење. Мислио сам да хоће да се слика, али напротив, он је бацио тробојку на земљу. После је неко од њих узео и донио код осталих. И ту су је исцијепали. У том тренутку неко је добацио: Дај да је запалимо! Кренули су да иду од табле. Кад су дошли испред моје викендице поред које пролази пут, ја сам их зауставио и питао: Шта то радите? Онда је изашао командир Гогић и питао ме: Шта радиш?!. Ја сам их питао зашто су то урадили? Тада ми се унио у фацу и рекао: Која је ово држава?! Ја сам рекао да је Црна Гора. А онда ме је упитао: А, чија је оно застава?! Ја сам рекао да је српска. Онда ми је он опсовао српску мајку. Тада сам извадио телефон да га снимим, али он је моментално побјегао“, изјавио је Лазаревић.

Неколико дана након што је снимак објављен, Лазаревић је позван у станицу полиције гдје је саслушаван чак пет сати.

– Инспектор ме је испитивао 5 сати. Одузели су ми телефоне. Наговарали су ме да признам да лажем и да сам све измислио, говорили су ми да је Гогић поштен човјек, да не пије алкохол и да никада не би тако нешто урадио, али ја нећу одустати од истине, саопштио је Лазаревић у разговору за наш портал.

Извор: https://www.in4s.net/komandir-bjelopoljske-policije-danko-gogic-psovao-srpsku-majku-i-skidao-trobojku-a-sada-pokrece-tuzbu-trazi-nadoknadu-od-3-000-evra-za-dusevni-bol/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!