Srbija i srbske zemlje

Ko su glavni igrači farmako mafije i sekte globalnih trovača u Srbiji

Pretpostavljam da priličan broj ljudi ne pamti proglašenje vanrednog stanja u Srbiji, zbog pandemije respiratornog korona virusa tipa AH1N1, u novembru 2009. godine. Tada je, taj isti gospodin, Predrag Kon, predsednik tadašnje Radne grupe za borbu protiv pandemije izjavio da će broj obolelih u Srbiji biti veći od dva i po miliona i da je, zbog toga, potrebno vakcinisati celokupno srpsko stanovništvo lekom Tamiflu.

Predložio je nabavku SEDAM i PO miliona doza tadašnjem Ministarstvu zdravlja. Naručena su 3 miliona, a avansno plaćeno 850.000 doza. Na osnovu preporuka sadašnjeg epidemiologa Branislava Tiodorovića, a tadašnjeg predsednika tenderske komisije za nabavku vakcina, kupljene su, naravno, skuplje vakcine švajcarske firme Novartis, umesto jeftinije doze, takođe švajcarske firme Glakso Smit Klajn.

Umesto 3 miliona građana , vakcinisano je svega 149.882 ljudi., a ostalo je uništeno i bačeno. Umesto dva i po miliona teško zaraženih, hospitalizovan je svega 6021 pacijent. Umrlo je 137 ljudi. Od toga više od pola na respiratorima. Vakcina, koju su tražili i odobrili za uvoz veliki stručnjaci, gospoda Kon i Tiodorović, pri tome je bila zdravstveno veoma opasna i nedovoljno ispitana, naročito dečja, lažna split vakcina, zabranjena u većini zemalja koje zaista brinu o svojim građanima. Tu dečju vakcinu su takođe odobrila oba navedena gospodina. Od 16 tada vakcinisanih trudnica tom vakcinom 11 ih je rodilo decu sa znacima autizma.

Ovo su činjenice koje lako mogu da se provere. Potpuno ista ekipa danas iznosi iste šarlatanske zaključke, prognoze i naredbe, radeći isključivo za interese velikih korporacija. Ko je sve tu još umešan, pretpostavljam da već znate i sami. Opasne su igre u pitanju, vrti se veliki novac, nema tu mnogo brige za slabije i zato… Čuvajte se…

Izvor: srbijadanas.net

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu koja je u Srbiji zabranjena!