Мишљења

Ко су душебрижници за наше животе и здравље

Фото: Тањуг

Без тачног одговора на ово питање, сав живот, ништа нам не вреди. Из простог разлога, што је то најбитнији одговор, којег свако од нас, треба да добије, како би смо знали ко смо, шта смо и ко руководи нашим животима и здрављем??? Као и чији је то задатак ???

И то задатак по Божијој промисли, али и свим овоземаљским домишљеним и важећим здравственим и другим, поготово људским законима. А тај одговор не можемо добити, ако се не постави следеће и то просто, једноставно и логично питање, а које има одговор. И којег ћу у наставку да дам, али прво идем поставити најважније питање по живот и здравље нас људи: Како је уопште могуће, да вакцинисан човек, рецимо, против грипе или било којег вируса, или било које заразне болести, значи вакцинисан, буде угрожен, и то од човека или особе – која се није вакцинисала, против поменутих болести ??? Како је то могуће ???

А пошто је ово, оно – што је најбитније, да то питање поновим: Како је могуће, да невакцинисана особа или човек, буде опасност за вакцинисану особу, људе или децу???

По мени, али и свој људској логици и памети – никако. Верујем и за вас…

Додуше, може та вакцина бити неделотворна, ако је та вакцина лажна, неучинковита и неделотворна. Или, ако је напраљена за нешто друго: Рецимо; за масовну продају и добру зараду и то онога, ко је ту вакцину измислио, направио, те је јавно и препоручио и онда је нама, рецимо; путем политичке присле или добровољног пристанка дао.

А сем тога, може та вакцина бити неделотворна и неучинковита и никаква заштита, од невакцинисане особе – односно човека, или детета и под следећим условом: Да та препоручена вакцина, у ствари – служи, да нам они; произвођаћи и фармацеутске куће, заједно са политичарима и властима, а уз помоћ медецинских радника и доктора, баш том извиканом и прпорученом вакцином и вакцинацијом, у ствари – уместо заштитних супстанци, у наше тело, убацују и то разне заразне болести. А са циљем, да нам они и то смишљено и подло, сруше наше здравље и цели имунолошки систем, правећи тако од нас, уз помоћ те вакцине – болесне људе. И то људе, који од здравих људи, постају болесници и овисници, о њиховим разно разним лековима и вакцинама. А то значи, сталне фармацеутске и докторске и то болесне муштерије. А не људи, о чијем здрављу, они – воде рачуна.

Пошто дадох одговор, на питање, које ретко ко постаља, и на које ће ретко који доктор да, да одговор, е зато ти – ЧОВЕЧЕ, од данас или од сутра, питај и то без икаквог страха и тражи одговр ради себе и свога здравља. Те постављај ово питање и то сваком доктору: Како је могуће, да невакцинисани човек или дете, буде опасност за некога или онога, ко је од неког вируса или заразне болести вакцинисан??? Баш тако питај, како је то могуће, ако је вакцина добра, учинковита, исправна и делотворна; да вакцинисана особа, буде угрожена, од оне особе, која није вакцинисана???

Поготово их питајте, да вам кажу и то све о вакцини и њеном садржају, као и о штетним дејствима, која могу да настану по пријему вакцине. Јер сваки доктор – лечник, који вам неку вакцину препоручује и нуди, истовремено је и обавезан, и то по важећим светским – потрошачким законима ( вакцина или лек, је роба, као и све друге робе – које су изнесене на тржиште), да вам о вакцини и то све тачно и истинито каже, али и да вас упозори, иако их ви не питате, о њеној штетности по ваше или дечије здравље. А, ако то не каже и не учини, он чини кривично дело и потпада под кривичну одговорност и то за угрожавање здраља људи и пацијената.

Сем казанога, обавестите се и сами и то о свакој вакцини, и о сваком леку, те читајте упутства, пре него ли неку вакцину или лек узмете, те на основу тог узимања, упропастите своје или дечије здравље и то за цео свој живот. Јер што би ви неком доктору, или политичару или фармацеутској кући, или телевизији, више веровали, него ли себи или неком своме добром и доказаном, а добро обавештеном другу и пријатељу??? Јер чување вашег или дечијег здравља је ваша и то најважнија и најосновнија задаћа и мисија, коју сте за свога живота, док живите на Земљи, по Божијој промисли, од Господа Бога добили и нико сем вас, ту Божију мисију, не може боље од вас да одради.

И зато ћу вам још рећи, ако ви сами, не водите рачуна о вашем или дечијем здрављу, будите сто – посто сигурни, да то никада, ама баш никада ни један доктор уместо вас, неће учинити. А неће то учинити из следећег и тачног разлога, што сте ви и то за сваког доктора, само његова и то обична и пролазна муштерија, као и његова лична и то новчана зарада. И то зарада, коју многи доктори увећавају тако, што за препоруку, у ствари – продају разних лекова и вакцина, добијају и то од фармацеутсих кућа, а за које, већина доктора и то тајно ради, повелику новчану награду.

Ето, ово би било све, што би и већина људи и грађана, требали да знају, поготово у овим временима лажи, подвала и превара, али и угрожавања нашег људског и дечијег здравља, као и наших живота. И то од стране многих, разних и лажних душебрижника и старатеља, који се најчешће појављују у политичким или докторским и медицинским оделима, и то као наши спасиоци.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!