Мишљења

КО И ЗАШТО РАТУЈЕ, ПРОТИВ РУСА И СРБА???

Ово питање, баш у овом времену зла, неправде и велике лажи, мора да си постави сваки нормалан, разумн, просвећен и исконски родољуб Русије и Србије.

Јер ни једно зло или рат, не долазе сами од себе, већ то увек планирају и спроводе они људи и злочинци, који су, у СЛУЖБИ ЂАВОЛА, и који желе неки народ да покоре, а потом да га опљачкају и да му државу униште.

Ти злочиници, произвођачи зла и ратова, прије него ли нападну одређену државу, као свој плијен, никада у ту државу неће кренути са својом војском, а да у њој, пре испланираног напада, нису нашли своје јефтине сараднике и издајнике. Баш ту пету колону и дезертере, који ће своју државу и свој народ, за крвави и Јудин новац, бедно и кукавички издати. Те ће на тај начин, тим злочинцима и освајачима, припомоћи, да њихов војни напад, на ту државу и народ изврше. То се дешава не само данас, приликом напада на Русију, и то од стране Западних удружених злочинаца, које предводи Америка, Енглеска, Њемачка, Француска, Италија и друге чланице НАТО – убица, већ то се дешава од поодавно. Ради тога и чињеница, припоменути оне нападе на Русију и Србију, приликом првог светског рата, као и оног другог, а поготово оних ратова из деведесетих година, двадесетог века. Кад ми Срби, бијасмо од стране западних злочинаца и домаћих издајника војно, економски и санкцијама нападнути. Наша руска браћа, тада бијаше економски, финанцијски и пљачкарошки и то уз помоћ пете колоне, тог руског олоша, тих олигарха и издајника, од којих уз западну припомоћ, и те како би, тешко нападнута, али и разбијена, на безброј нових држава. Људе не убија само метак, већ и пљачка, лаж, неправда, као и санкције.

Сада, пред собом, сваки разумни и нормални Рус или Србин, има ове необориве, веродостојне и истините чињенице и то о нападима на Русију и Србију, као и на наше братске народе, припоменућу и овај данашњи рат. Који се води против Русије и руског народа, као и нашег србског. И то од истих нападача и злочинаца, који се некада маскирају у бољшевике, комунисте, нацисте и фашисте, или у украјинске Бандеровце, или хрватске усташе или у босанско херцеговачке “ханђар дивизије”, или у албанске балисте, или у европејце, глобалисте или у западне демократе, који увек подло и похлепно долазе са Запада. И то здружени, у своју злочиначку и освајачку коалицију. Која хоће, ради своје западне идеологије и надмености, али и похлепе и пљачкарошке “културе”, по којој су западњаци вреднији и супериорнији од Руса и нас Срба. А што су у задња два века, многи западни мислиоци, филозови, владари, политичари и војсковође, јавно говорили, али и писали, о чему сведоче њихове бзбројне писаније и књиге. По таквој матрици учења и васпитања, западњаци већ други век, хоће и настоје, уз помоћ пете руске и србске колоне, да нас као народе покоре, згазе и униште. Али и да нам државе освоје, те пљачком наших богатства и блага, те наше државе у потпуности униште, претварајући при томе, наше народе у њихове послушне и јефтине робове. Тако да све ово, што се сада и данас дешава у овом подмуклом, испланираном и вођеном рату против Русије, а Бога ми и против нас Срба, долази у режији западне коалиције. Коалиције коју предводи Америка, ЕУ и НАТО убице, које имају своје војне и пешадијске помагаче у украјинским нациста и Бандеровцима. А на основу чега се и то без грешке, може рећи и устврдити. Па Руски и Србски непријатељи, који против нас, већ више од два века ратују, су увек исти и они увек долазе са Запада.

Ту се по мени, код западњака, тих наших сталних непријатеља, никада и ништа према нама Србима и Русима неће променити, без обзира шта им – ми, или какво им – ми, добро учинили.

Јер они имају своје школе и своја учења, као и своје васпитање, али и погледе на живот и свет, те ћемо по том њиховом васпитању и одгоју, ми Руси и Срби, за те западњаке, увек бити и остати примитивни, глупи, некултурни, недемократски и прљави народи, које треба уништити.

Народи, које тај запад, и то ради своје “ развијености и културе ”, треба згазити, покорити и потпуно као православце и Божије следбенике, уништити. Јер смо ми за те западњаке, због тога кави смо; веома дрски, непослушни, тврдоглави, бунтовни, али и ратоборни народи, који се не боје смрти, кад бране истину, правду и своју отаџбину, као и свој народ, културу и историју, а поготово традицију. Али и све Божије вредности, дело и законе. Те смо им баш ради тога и наших особина, велики сметачи, али и рушилачки фактор, те њихове западне демократије. Као и оног „међународног права“, којег су они, у свету и то уз помоћ безбројних војних и ратних похода у многим државама света, немилосрдно, брутално и злочиначком силом успоставили. Побивши при томе милионе невиних цивила, људи, жена и деце. И то ради пљаче тих народа и њихових држава, уз изговор, да су бранили демократију и људска права. И баш ради ових необоривих истинитих и изнесених чињеница, сваки Рус, као и Србин, који има памети, разума и оно мало људске душе, али и љубави према својој држави и народу, као и вере у Господа Бога. Не сме себи дозволити, да у данашње време, поготово док се овај брутални рат, против Русије води, као и нас Срба, да наседне, на ту западну пропаганду. Која Русе, путем западних медија, представља као терористе и немилосрдне злочинци и то као освајаче туђих територија, којима не увођењем санкција, припомажу и ти бандитски Срби.

Е, зато драга браћо и ви Руси, као и ми Срби, не трчите тим западним лажовима и убицама у њихов ђавољи загрљај, и не постајте њихови јефтини и потрошни доушници и сарадници. Које ће тај Запад, кад за то дође време и те како и грубо одбацити и згазити, јер ни они не воле издајнике својих народа и држава, као ни петоколонаше и дезертере.

Али ни Господ Бог, не воли издајнике, а за то нам је најбољи пример, ЈУДА, издајник.

Те ћу још о издјницима и дезертерима рећи: Онај човек, ко једном изда свој народ и државу, издаће увек и свакога, и то на сваком месту, кад му се шанса за издају укаже.

Е, зато се србски Роде, отрезни, разбуди и уозбиљи, те у нашу србску кућу и отаџбину, не примај руске дезертере и издајнике, који ће сутра, и то по налогу западњака, да и тебе издају. Те ће нам при томе, као и својој руској браћи, али и мајци Русији и главу скидати.

Јер ти људи, ти руски петоколонаши, који се представљају као неки миротворци, пацифисти, демократе или противници сваког рата, а који су из Русије побегли, код нас у Србију, су дрске лажовчине, али и западни доушници и плаћеници. Ма прави петоколонаши, који ће на све могуће начине, док бораве у Србији, опањкавати и пљувати по Русији и Путину, како би што више Срба, замрзило Русе. А потом и прихватило причу и идеологију запада. И то запада, који је наш доказани и стални непријатељ, иако смо и ми, као и Руси, и то наивно и великододушно, и то неуспешно, у задња два века, од тих западних убица, покушавали да себи, од њих, направимо пријатеље. Тако да мислим, да је дошло оно задње време, да се ми Срби, као и Руси, престанемо лагати и да од својих трајних, тих западних непријатеља и убица, више не покушавамо себи, да узалудно и беспотребно правимо пријатеље.

Из простог разлога, што је то са злочинцима, немогуће направити. И баш због свега уоченог и изнесеног, Русија себи у овом наметнутом и подваљеном рату, не сме дозволити, да овај рат, којег Запад протв ње води, никако изгуби. Јер поразом, Русија и Руси, као и њени народи, изгубила би све, као и свој опстанак, а што би се тада десило и нама Србима.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!