Србија и србске земље

Ко ће и када да буде процесуиран из тог новосадског брлога

Желела бих да савесни и мислећи народни представници, када се у Парламенту буду подносили предлози за стављање ван снаге закона који легализује међународна усвојења српске деце и закона којим се на недопустив начин уређује социјална заштита у Србији, дајући преширока овлашћења центрима за социјални рад, у име нас, народа, поставе владајућем циркусу лакрдијаша чије је занимање „стискач гласачког звонцета“ односно „убацивач гласачке картице“, следећа питања:

  1. У чему се тачно састоји најбољи интерес детета да буде дато страном појединцу или пару?
  2. На чему се тачно заснива најбољи интерес детета да буде откинуто од свог корена и убачено у, за њега, неприродну и вештачку средину, која нема додирних тачака са његовом културом, традицијом и менталитетом?
  3. На чему се тачно заснива најбољи интерес детета да буде преведено у другу веру, што се аутоматски дешава усвојењем у свим земљама са којима Србија има уговор о трговини децом?
  4. На чему се тачно заснива најбољи интерес детета да одраста не знајући свој сопствени језик, то јест да му буде наметнут страни језик као матерњи?
  5. На чему се заснива подобност радника центара за соц. рад да буду родитељи, имајући у виду да су исказали дегутантан ниво нељудскости, хладноће, бездушности и прорачунатости?
  6. Да ли и зашто су такви профили (не)људи у најбољем интересу њихове деце и да ли ће им иста бити одузета?

Иначе, сад кад се, хвала Богу, случај Ане Михаљице приводи позитивном исходу по мајку и децу, шта се дешава?

Дешава се да се ућуткујемо сви ми, који смо свих ових дана и недеља узбуњивали јавност, лармали, аргументовали, нападали чињеницама и бранили чињеницама. Тада смо били добри, а сад кад се тек један, од ко зна колико истих и сличних случајева, приводи разрешењу, сад се од нас тражи да покажемо некакво пуномоћје да бисмо надаље имали право гласа у овом случају?!? Ма немој!!!

Помињу се некакве шетње захвалности! Какве шетње, каква захвалност, какви бакрачи??? Шта је са осталим случајевима, шта је са стотинама и хиљадама других мајки, очева и деце у истој ситуацији?

Шта би од борбе за сву нашу децу? Шта би са чињеницом да је од 2013. године од родитеља у Србији одузето 5688 деце??? Ко ће да одговара за флагрантна кршења права Ане Михаљице и њене деце, за самовлашће и прекорачење овлашћења???

КО ЋЕ И КАД ДА БУДЕ ПРОЦЕСУИРАН ИЗ ТОГ НОВОСАДСКОГ БРЛОГА, ПА ПОТОМ РЕДОМ, ПО СРБИЈИ?

Сад да ућутимо, након што смо одиграли улоге корисних идиота и фасовали кривичне пријаве и несувисле оптужбе типа пази, Удба и остале којештарије?

Не закопчавамо се баш сви на леђима, а ко се закопчава, тај нека шета из захвалности коме? Центру што је, очигледно, некога уценио децом да бисмо сад ућутали и спасили њихове гузице, а они фино наставили на миру свој трговачки бизнис српском децом!

Шта ће конкретно предузети Основно јавно тужилаштво у Новом Саду против два извршиоца више кривичних дела, базираних на подривању уставности и целовитости Србије и на ширењу скандалозне верске и националне мржње, уперене против Србије, српског народа и Српске православне цркве, а то су следећи извршиоци тешких кривичних дела:

Динко Грухоњић – нешто што што по физичким карактеристикама подсећа на човека. Нажалост, пакосним случајем или неком Божјом казном – ТО живи у северној Србији и предаје на Филозофском факултету Универзитета у Новом Саду, дакле ТО се храни и поји на нашим јаслама, а о нама мисли и последњих дана говори следеће: „Мислим да имам дивно име“, алидирајући на Динка Шакића, управника логора Јасеновац, озлоглашеног монструма и масовног кољача Срба, Јевреја и Рома. „Српске цркве су одвратне, све их треба порушити или претворити у пабове.“

Други извршилац тешких кривичних дела је Ана Лалић Хегедиш, Ваљевка по рођењу, Српкиња по пореклу, неоусташа и србофоб по опредељењу, која ових дана говори следеће:

„Ми у Војводини морамо зауставити посрбљавање и досрбљавање нас, Војвођана, и зато се боримо за једну нову нацију у настајању, војвођанску нацију.“

„У Војводини се застрашујуће шири српски национализам, а српске цркве ничу као печурке на сваком ћошку. Тамо где немају места да дигну цркву, они пободу крст.“

‘Ало, Тужилаштво, има ли живих, или сте крепали скупа са распадом овог државног система по свим шавовима?!?

Аутор: Сашка Љубичић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!