Србија и србске земље

Киднаповање народне воље од мафијашке владе Србије

Фото: aa.com.tr

Према вестима главних срБских портала, “народ на Косову хоће поштовање бриселског споразума и формирање ЗСО“. Иако нико од нас никада није имао право да се изјасни о ономе што је АV потписивао у тајности, иако никада није покренута ниједна једина јавна дискусија о овој теми, иако све статистике јасно кажу да Срби неће у ЕU, иако уистину и не знамо шта је тај договор у целини и да ли су ZSO суверене (изгледа да нису)… наша воља се представља кроз изјаве  ПМ-ијерке (или ПМ-a, ако преферира) као воља владе и испада одједном идентична курсу аутократе који никада никог није консултовао по питању КиМ у Србији. С осећајем да смо жедни преведени преко воде, можемо само да се чудимо мафијашким пируетама ове бедне, продане, велизданичке владе која отворено ради против нас.

Баш онако како је AV пробаo да нас убеди да нисмо видели европску параду срама у Београду јер је као није било, тако сада као “тражимо од шиптара да се држе бриселских договора“ на које очигледно они сами пљују, а сам потписивач тих шкработина, седи у Хагу због трговине људких органа. Тако, “да се Власи не досете“ ZSO нам се продаје као решење! А уствари, ту би Срби служили шиптарима по шиптарским обрасцима. Сад, ако ЕU и Курти (или неки Мурта) прихватe стварање ZSO постоји опасност за реални губитак наше провинције. 

Док по европским сајтовима албанска дијаспора блати наш народ и пише страховите лажи дотле “наша дипломатија“ упорно ћути о срБским страдањима и скрива Истину за рачун западних газда који продају лажу о страдању шиптара на КиМ… И, док Edi Rama  напада и сам Савет ЕU како би прогласио извештај Дика Мартија неважећим – што је непријатељски државнички акт раван ратниом изазову – “наша“ криминална влада, уместо да извози жито / уље / шећер по највишој цени Западњацима, чува по најнижој цени храну за oвe доказане непријатеље. Чак су им и врата широко отворена – њихове дипломе се одједном признају и они могу да нам лече људе и порађају жене… иако смо видели како су шиптарски лекари крали нашу децу и давали их албанским породицама! Ова влада превазилази чак и злодела комуниста! Када су црвени крвави лењинисти 1974. отцепили КиМ, рат је започео, овај рат који сада “влада Србије“ завршава невиђеним манипулацијама.

С обзиром да је “влада Србије“ већ отцепила КиМ јер није дозволила Србима из ове провинције да гласају, с чим је постала и сама нелигитимна, једино што нас може спасити јесте скидање целокупне неуставне ново-старо велеиздајничке банде која киднапује вољу народа.

“Нека борба буде непрестана“

Др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7531. години, у груденy 7-ог

С благословом

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!