Србија и србске земље

КФОР изашао из свог мандата супротно Резолуцији УН, ради криминалних интереса својих влада

Не баш пријатељски погледи испод шлемова и маски / Фото: Иван Максимовић, КМ новине

На овај начин КФОР спречава Србе да изразе своје демократско право и да негодују против (за сада тек) правног насиља наметањем нелегитимне и илегалне власти косовских сепаратиста која нема легитимитет чак ни по сопственом „закону“ и „праву“. Такође, додатни разлог овом протесту је и чињеница да тамо где су власт презели косовски Албанци, тамо више нема Срба али су уништене, запаљене или узурпиране и српске куће, станови, имања, цркве па чак и гробља!

Да подсетим, Албанци са Косова и Метохије супротно Међународном праву а на наговор и уз притисак америчке владе, фебруара 2008. илегално прогласили „независност“ на тлу Косова и Метохије.
Истовремено, тај простор сва валидна међународна политичка и правна тела, укључујући и Уједињене нације, препознају као јужну српску покрајину.

Тренутак предаха али свеприсутна опрезност и спремност да се спречи сваки вид протеста / Фото: Иван Максимовић, КМ новине

Тако је КФОР, као подорганизација НАТО алијансе, изашао из свог мандата који му пружа Резолуција УН 1244 и противправно стао на страну и уз косовске Албанаце док они крше Међународно право ослањајући се у томе на подршку Америке и НАТО пакта који у овом имају своје стратешке, инвазивне циљеве о даљој експанзији свог утицаја према Русији и Азији али и експлоатацији овог простора који је у светском и европском врху по залихама угља, руде и пијаће воде.

КФОР је „неприметан“ све док су послушни и мирни они које је дошао да контролише и потчини интересима своје земље / Фото: Иван Максимовић, КМ новине

најући све ово, за очекивати је да ће Запад још једном жртвовати своје идеале ли и хиљаде српских судбина и уништити животе, зарад сопствене користи.

У ширем кругу око зграде општине Звечан, КФОР је поставио своје страже уносећи немир и зебњу међу становнике овог краја / Фото: Иван Максимовић, КМ новине

Било би то по први пут… ако би смо се лагали.

Са гађењем гледам сваког Србина који сарађује са КФОР-ом на било који начин.
 

А о Српкињама које су се удале за војнике КФОР-а да не говорим.

Дакле, браћо и сестре, смањите доживљај са и око КФОР-а.


Сутра да добију наређење убили би вас…поново.
 
Извор: Твитер

Аутор: Иван Максимовић

Извор: КМ Новине

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!