Русија и руске земље

Казна за пљачкаше и издајнике народа

Фото: Alamy; Getty; Zuma Press (via bloomberg.com)

Ако је ишта од западних радњи у ових последњих двадесетак дана, код мене добило подршку, е, онда је то блокада и отимање свих финанцијских и материјалних богатстава, које су руски олигарси, пљачкајући руски народ и Русију, од 1991. до 2004. године, опљачкали и пребацили у те западне банке. А које су по наређењима својих влада, то руским олигарсима и бандитима који су то до пре пар дана, имали на својим западним банковним рачунима, све отето.

По Божјим законима, као и људским, нема веће издаје, него ли опљачкати свој народ, као и своју отаџбину. Управо су то радили сви руски олигарси – бандити од 1990. па све до 2003. године и то у сарадњи са западним политичарима и банкарима, уз чију су помоћ из Русије – опљачкали и изнели на Запад и у Западне банке, преко 300 милијарди долара. Што је за сваку осуду и најстрожију и дугогодишњу затворску казну.

И баш сада, кад су им ти њихови западни другари и банкари блокирали опљачкано руско и народно благо, ти руски олигарси, нађоше се у чуду, паници, али и у великом страху. Јер све оно опљачкано – руско и народно благо, за које су они тврдили да је њихово, одједном се нађе у туђим и Западним рукама, тих западних бандита и злочинаца, а који до јуче бијаше од руских олигарха и бандита, дојучерашње колеге, пословни другари или саветници у пљачки и економском уништавању руског народа и Русије. У тој пљачки, ти руски олигарси су били немилосрдни према свом народу и својој отаџбини, са намером да на том Западу, са опљачканим новцем, баш безбрижно уживају и лумпују. И то са својом децом и породицама, као и безбројним љубавницама и осталим западним олошем, којег су руски олигарси позамашно плаћали, да им они буду друштво, сарадници или саветници.

Она доброта, коју ја видим у овом отимању тог новца, од руских олигарха и бандита, је по мени и као Божија казна, И то као стрес, страх и паника, која се појави код свих тих олигарха, из разлога, што у једном дану, остају без оног опљачканог блага са којим су се на западу разметали и шепурили. И још кад би драги Бог дао, пошто је сво то благо од Руске државе и руског народа, да сво то благо, Руска држава и њена власт, по свим међународним законима и правима, затражи од тих западних бандита и влада, као и банака, те да све то врати себи и својим банкама. Онда да то паметно и корисно раздели свом руском народу, а што је по мени могуће учинути. Е, то би по мени, ако би то неко руско – руководство, урадило, била највећа овоземаљска правда, не само за Русију, већ и цео руски народ. Јер нема већег злочина и издаје, као и греха, него ли пљачкати свој народ и своју отаџбину. А за шта ће сваки такав олигарх, бандит, пљачкарош и злочинац према својој држави и своме народу, засигурно бити кажње, ако не од људи и његове државе, а онда засигурно од Господа Бога.

Баш ради тога ћу се помолити драгоме – Господу Богу, да се казна за руске олигархе и то после свега овога, што се сада, у Украјини и Русији, као и Европи и свету дешава, управо њима деси. И то као лекција сваком лопову, криминалцу и сваком олигарху, без обзира из којег народа долазио. Те да сваком човеку, ово буде порука и лекција упозорења: Да се од своје државе и свога народа не само ради великог и неопростивог греха, већ и ради злочина који се чини према своме народу и држави, уопште ваља, а нити треба красти. Јер ће вам то, једнога дана, већи лопов и бандит од вас украсти или отети. При томе, сваког ће да сустигне Божија казна, иако лопови, криминалци, пљачкаши и олигарси у Господа Бога уопште не верују.

Такве банде и то тешких пљачкаша и србских олигарха, који су сви до једнога издајници народа и државе, међу нама Србима је и превише. И баш ти и такви бандити су се ових дана и те како узнемирили и препали за све оне опљачкане новце, које су они – пљачкајући наш народ и државу, пребацили на Запад и у Западне банке. Које су све од реда, као и цели Запад, сав свој капитал и богатство, стекли на вековним преварама, обманама, пљачки и отимачинама од оних слабијих људи и народа.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!