Природа и здравље

Катастрофални резултати испитивања вакцине: 20% тестираних, којима је дата вакцинa коју развија Модерна имају штетне последицe

Упркос радосном саопштењу за штампу компаније Модерна, која је дата ове недеље, резултати клиничких испитивања њихове епохалне вакцине против COVID-a не могу бити гори него што јесу.

Вакцина за коју се залаже и коју развија Ентони Фаучи и финансира Бил Гејтс, користи експерименталну мРНК технологију за коју се ова два човека надају да ће омогућити брзу примену и задовољи амбициозни ”вртоглаво брзи” рок који је задао председник Трамп. Др. Фаучи је био толико уверен у безбедност његове вакцине да је одустао од студија на кунићима и приматима. (Модерна је на сумњив начин пријавила да њихове студије на мишевима нису имале специфичне здравствне резултате). То је изгледа била грешка.

Три од 15 људских заморчића из кохорте којој је дата висока доза (250 микрограма) су, у року од 43 дана по примању Модернине вакцине, патили од ”озбиљних нежељених ефеката”. Модерна није објавила сирове резултате својих клиничких студија, међутим у њиховом саопштење за штампу, препуном недоследности, они признају да су три волонтера развили системско стање трећег степена које Управа за храну и лекове (FDA) дефинише као ”Спреченост у дневним активностима која захтева медицинску интервенцију”.

Модерна је дозволила искључиво здравим волонтерима да учествују у студији. Оваква стопа реакције на вакцину би могла изазвати тешке последице код 1,5 милијарди људи, уколико би је примила ”свака особа на земљи”. Гејтс је тај вакцинални обухват одредио као праг (неопходни минимум) за окончање глобалног закључавања.

Модерна такође није дала објашњење зашто је пријавила резултате теста на антитела само осам позитивних учесника. Такав исход је нарочито слаб јер најопаснија препрека за вакцинисане волонтере тек предстоји, а то је излагање учесника дивљој COVIDинфекцији. Ранији покушаји да се развије вакцина против COVID-а су увек имали потешкоће у стадијуму у коме и људи и животиње достигну робустан ниво антитела против вируса, али се затим, после излагања дивљем вирусу, разболе и окончају летално.

Модерна је за штампу објавила “Позитивне резултате међуфазе 1”. Ту тврдњу сам проследио мојим колегама које се баве правима и законом о хартијама од вредности. Правилник Федералне трговинске комисије (FTC) ограничава колико јавне компаније смеју да “нашминкају старо магаре”.

О Роберту Ф. Кенедију Јуниору

Ужива репутацију одлучног браниоца животне средине, коју је стекао кроз многобројне успешне правне поступке. Господин Кенеди је именован од стране “Тајм” магазина за ”Хероја планете” због свог успеха у помоћи чуварима река при чишћењу и опоравку Хадсон реке. Овај групни успех је подстакао стварање 300 организација за очување вода широм света.

Господин Кенеди је виши правни заступник Савета за одбрану природних ресурса, главни адвокат тужилаштва за Чуваре реке Хадсон и председник организације Waterkeepers (Алијансе чувара вода). Он је такође и клинички професор и надзорни адвокат на Клиници за парнично право заштите животне средине при Правном факутету Универзитета Пејс. Такође је и правни саветник у канцеларији Морган и Морган која се бави правним заступништвом код личних повреда.

Радио је на случајевима везаним за животну средину широм Америке, и помогао неколицини индијанских племена у Латинској Америци и Канади да успешно преговарају и заштите своју традиционалну отаџбину. Њему се приписују заслуге за предвођење борбе у заштити воде којом се снабдева град Њујорк. Споразум о водоснабдевању града Њујорка, у коме је он преговарао заступајући екологе и кориснике њујоршког водовода, се сматра моделом на међународном нивоу конесенсуса у преговорима интересних група и одрживом развоју.

Господин Кенеди је такође и предани поборник за право на избор приликом вакцинисања, за право на информисани пристанак, и за објављивање и јавно обавештавање неопходно родитељима да би направили свесан обавештени избор у име своје много рањиве деце. Већи део његових радова може се наћи на сајту организације Children’s Health Defense.

Роберт Ф. Кенеди Јуниор, оснивач и председавајући организације Children’s Health Defense.Аутор:

Извор: zivimzasrbiju.com

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!