Mišljenja

Kapetan Dragan se uključio u Jutarnji program, pa uputio apel Srbima od kojeg se diže kosa na glavi!

Kapetan Dragan, koji je nedavno izašao iz hrvatskog zatvora, oglasio se danas po prvi put u Jutarnjem programu.

U ekskuzivnoj ispovesti kapetan Dragan je odgovarao na pitanja voditeljke Jovane Jeremić:

-Zatvor i sve što sam prošao sam doživeo kao još jedan zadatak. Kada sam došao tamo video sam da je to tako, i izvukao sam najbolje što sam mogao. Nisam imao vremena da razmišljam – rekao je.

Kako je rekao, siguran je da je osuđen samo zato što je Srbin.

-Nije bilo ni jednog dokaza, osim „časne hrvatske reči“ lažova. To je nastavak jedne ustaške ideologije koja i danas traje. Verujem da sam morao da odem u Hrvatsku da bih video šta se dešava. Nisam postao više religiozan nego što sam bio, ali da nisam otišao i video ne bih verovao da u 21. veku imate na stotine Srba osuđenih na dugogodišnje robije samo zbog neke izjave vrlo sumnjivih svedoka bez dokaza – rekao je.

-Odnos prema meni od strane Srbije nisam mogao da razumem. Čuo sam Vuka Jeremića koji je tada bio ministar, da je rekao da se Srbije neće mešati u slučaj kapetana Dragana i Hrvatske. Za mene je to najveća izdaja. Kome je tu poruku slao, koga je hteo da zadovolji? Sigurno ne mene, moju porodicu, ili Srbiju. Za mene je to obična izdaja. To traje do današnjeg dana. Nedavno je uhapšen čovek u Švedskoj i isporučen Hrvatskoj. Moj zadatak je da sada pomognem ti ljudima, i da ubedim Srbiju da primeni reciprotitet prema tim zlikovcima, jer zaista veruju a je Srbija šaka jada – rekao je.

-To je narod koji je izmislio zločine. Nigde nećete naći industrijski pogon za ubijanje dece ispod 14 godina. Potrebno im je da od Srba naprave zločince kako ne bi bili sami. Moram i vama da skrenem pažnju, jer ste upotrebili izraz „Domovinski rat“. Pa oni su izdali svoju domovinu Jugoslaviju. Izvršili su agresiju na svoju domovinu, i toliko puta ponovili da ste i vi počeli da ga koristite – rekao je ljutito kapetan Dragan.

Izvor: alo.rs

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu koja je u Srbiji zabranjena!